tomina666 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 jsou prostě sexy!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Přátelé, po úvaze z projektu vystupuji. Fotit tak dobře jako vy nemám čím a moc neumím, na Antarktidu je brát nebudu. Sorry for any inconvenience. Rudykopalsson - Opavashotik - Prahakupko - OpavaTichus - Opava (??? zatím nic)Xenomorfus - Ostravatomas.helisek - Olomoucnividic - Olomoucvojtano - PřerovRicchie - Frýdek Místekprischera - Prahavintage - Neratovice (u Prahy)kuncák7 - PrahaBezous - PrahaSarka Farka - PrahaVanilla - Prahasiwi - PrahaTittus - Prahavietor007 - PrahaConrad - PrahaRuiz.aw - Prahasejkoram - PrahaOndoni - Prahakrtekon - PrahaKojotisko - BrnoLamiczka - pravidelně Brno a PrahaLiqid - Turnom4stic - Lovosice (nebo Praha)vladacr - České BudějoviceJendaM - LounyZ. Paul - Lounydigitalnick - Litoměřicelittle_w - Anglie (po domluvě)TomNguyen - PlzeňGustaf - StříbroLeft4deth - Jihlavamisoo - BratislavaAlexion - Bratislavaorol - Tatranská Lomnicacema - Praha, Kolín, Kutná HoraMari - ZlínDokusan - Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Ahoj, tak tento týden putují hodinky dále a to k: 7. nividic - Olomouc Dovolím si malé shrnutí: Vintage style na těchto hodinkách je moc fajn - učůrávám z řemenu!! Hodinky jsem měl s sebou na SEW v Brně a zrovna u Tudor stánku na ně obsluha dost koukala a ptali se mne co jsou zač.. Ono Davosa jsou známí tím, že mají modely podobné jako jiní - dražší výrobci. Jestli je to dobře nebo ne, nechám na každém z vás. Dost lidí tady řešilo krátký řemen. Je kratší, ale pro menší ruku značka ideál - 16-17cm. Řemen není jen heký, ale taky sakra příjemný. Nyní k samotným hodinkám - quartz mi nevadí, je bez starosti.I když nemá takovou duši.Velikost pouzdra - noo, jako joo, mohlo by být větší! Ale nevadí mi a kombinace lunety, nožek -> hodinky klamou tělem.Nožky a jejich tvar, zpracování - moc se mi líbíKorunka - dost zakrytá - quartz - netřeba řešitGMT čas - příjemné Indexy - působí lacině.... slušela by jim plastičnost - na druhou stranu vintage - jsou dost podobné jako moje staré PRIMLuminescence - katastrofa, nula, nic, prostě nic - joo mám želvy od SEIKA... Datumovka - mě osobně nijak neruší Barevná kombinace indexů, řemenu, lunety --> krása vesmírná Celkový dojem - hodinky se můžoustát nemastné-neslané, ale opak je pravdou! Mě se líbily moc a i když mají nedostatky, byl jsem z nich nadšený a lidem kolem se líbily. Velké díky Jirkovi za důvěru a posílám dál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Pár fotek z dneska!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Potvrzuji převzetí hodinek, během pár dní sem hodím nějaké postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Ještě jednou děkuju Jirkovi za fajn komunitní počin, jsem rád, že vybral pro tento účel právě kvarcky. Byl jsem na ně moc zvědavej, protože Davosu jako značku jsem nikdy v ruce neměl a podle fotek na těch internetech a instagramech vypadaly jejich modely zajímavě. Tento konkrétní kus jsem tedy převzal od Tomáše, přehodil na koňskou zádel od Zrniče a něco přes týden ponosil. Telegrafické shrnutí:pouzdro - leštěnky, co působí spíš jako levné oblekovky. u diverů bych spíš čekal víc tool vzhled;luneta - zpracování zubů a vložky mne zklamalo, naživo působí dost levně, s lunetou dá člověku dost zabrat, aby s ní pohnul, cvakání je netradiční, jakoby plastové;sklo - moc hezky ladí sférické sklíčko k celkovému vintage vzhledu hodinek, absence AR mě fakt štvala, viz následující, ale celkově (asi) odolné, bez škrábanců a s parádním lomem světla. Řekl bych, že to je spolu s cifrem nejpovedenější komponenta ručky - zpracování poměrně dobré, líbila se mi GMT ručka téměř přilepená k ciferníku;ciferník - lakovaná černá lesklá plocha bohužel nic neodpouští, takže díky absenci AR se na cifru několikrát ručky zrcadlily. Kdyby se to dělo občas v nějakém specifickém úhlu, tak bych si toho možná ani nevšim, ale při letmém pohledu na hodinky jsem vždycky viděl ručky třikrát, to mě teda na swiss made rolex kopírce štvalo furt. Ovšem ciferník fakt parádní, jak černé zrcadlo. Škoda jen zbytnělého loga Davosy, no;indexy - zkusil jsem je nasvítit a překvapivě hezky zeleně svítí, někoho by menší svítivost lumi mohla prudit, ale jsou to prostě tištěné indexy;datum - inverzní věnec by hodinkám slušel víc, ale jak je datum prťavé, bez kyklopa by se nedalo číst vůbec. V tomto případě bych ocenil verzi nodate, ale to je jedno.obutí - originál řemen vypadá podle mě příliš masivně, hodil by se spíš k nějakým fliegrům, hubenější kordován jim zase dal víc vyniknout. Chvíli jsem je dal na přiložené šedé nato a nevypadají na tom úplně blbě. Celkově uživatelsky teda spíš zklamání, hlavně ve vztahu k nenaplněným očekáváním. Řekl bych, že zpracování jiných rádobyrolex modelů třeba od štajnů je celkově někde jinde. Každopádně je moc dobře, že tyto hodinky Jirka dal do oběhu - každý si může udělat svoje srovnání sám. A je velký rozdíl nasadit hodinky někde na minutu v butiku nebo je nosit týden denně na ruce. Včera jsem je vzal s komplet krabicí na olomouckej sraz do Chomoutova, kde putovaly napříč osazenstvem, tak třeba se ještě někdo přidá na konec dloooouhé řady zájemců. Hodinkám přeju hodné a všímavé hostitele, spoustu zábavy, výletů a zážitků. Díky Karlovi za transfer dalšímu v pořadí, vojtano užij si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Ještě pár mobilovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Je hrozně zajímavé číst si tady ty recenze. Jak na ty hodinky pohlíží každý jinak. To zvyšuje mou zvědavost. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 4. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Díky za fotky! Řemen od Zrna jim fakt sluší Ještě pár mobilovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 4. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 My jsme nelenili a pustili jsme ven první článek s vašimi ohlasy. Více na našem blogu https://www.helveti.cz/blog/putovni-hodinky-davosa-prvni-zpravy-z-cest/ Jinak díky za postupné recenze všem účastníků. Je mi jasné, že nemusí být všechny jenom pozitivní a tak je to správně. Užívejte si Davosy a my jdeme připravovat ještě další 2 putovní radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Rudykopalsson - Opava shotik - Praha kupko - Opava Tichus - Opava (??? zatím nic) Xenomorfus - Ostrava tomas.helisek - Olomouc nividic - Olomouc vojtano - Přerov Ricchie - Frýdek Místek prischera - Praha vintage - Neratovice (u Prahy) kuncák7 - Praha Bezous - Praha Sarka Farka - Praha Vanilla - Praha siwi - Praha Tittus - Praha vietor007 - Praha Conrad - Praha Ruiz.aw - Praha sejkoram - Praha Ondoni - Praha krtekon - Praha Kojotisko - Brno Lamiczka - pravidelně Brno a Praha Liqid - Turno m4stic - Lovosice (nebo Praha) vladacr - České Budějovice JendaM - Louny Z. Paul - Louny digitalnick - Litoměřice little_w - Anglie (po domluvě) TomNguyen - Plzeň Gustaf - Stříbro Left4deth - Jihlava misoo - Bratislava Alexion - Bratislava orol - Tatranská Lomnica cema - Praha, Kolín, Kutná Hora Mari - Zlín Dokusan - Olomouc Dzos - Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 (upraveno) Přestože nejsem na seznamu, hodinky se ke mně dostaly, a to abych je jako kurýr převezl od nividica směrem k vojtanovi. Včera a dnes jsem je zkusil a nemusím nic dalšího plodit, vše důležité už shrnul nividic - korunka je supertitěrná, leskne se to jak psí kulky, že čas mnohdy nejde odečíst, s lunetou jde špatně manipulovat. Vypadají však fajne, praktický ale moc nejsou. Za mě to není zklamání, Davosu ale opět nedoporučím, viděl bych to asi tak: když už chcete kopírku RLX, kupte radši Štajny... Nejvíc se mi líbil řemen (na tyhle watche dost tlustej...) a barva lunety, ta mi sedí k barvě auta... Jirkovi do Helveti velké díky! Edit: fotky mi nejdou nahrat... Upraveno 5. listopadu 2017 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Tak konečně jsem se dostal k reportů.Hodinky vypadají velice do zpracování pěkné ale manipulovani s lunetou katastrofa,lumi slabší ale přes noc viditelnost dostačující. Nosil jsem je neustále pouze při koupání šli z ruky jsou tak pohodlný že člověk sni neví že je má na ruce. Moc děkuji za možnost si vyzkoušet tyhle opravdu moc pěkné hodinky. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Kurýrovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 7. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 Kdyby se někdo z vás chtěl zapojit do putovních Traserů, tak jsem to právě spustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2017 A já bych uvolnil své místo u putovních Davos a rád bych se zapojil do putovních Traseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 8. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Není třeba uvolňovat místo Testovat můžeš bez problémů oba modely. A já bych uvolnil své místo u putovních Davos a rád bych se zapojil do putovních Traseru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtano Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Tyden rychle ubehnul a ja dnes odeslal hodinky dalsimu v poradi (Ricchie). Doufam, ze v poradku dorazi a me se nasledujicich dnech podari pripravit report z naseho kratkeho souziti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Potvrzuji přijetí hodinek a nechal bych si je cca 11-12 dnů, abych s nimi mohl i trochu pocestovat a zajít na pořádnej koncert :-) První dojmy:- balíková krabice veliká jak box na lego (v první chvíli jsme se lekl, co jsem si to zase objednal)- hodinky pěkné, krásná červená luneta, lehké (na ruce je skoro necítím), origo řemínek mi na mou menší ruku pěkně sedl- velikostně akorát pro mou malou packu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Kluci.. a vůbec se nestyďte hodinky házet na Instagram a jiné sociální sítě pod hashtagem #putovnihodinkydavosa #davosamomentAť to můžou lidi sledovat i zde: https://www.instagram.com/explore/tags/putovnihodinkydavosa/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se