Potkan Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 http://www.paneraigreendial.com/en-us/ Tak ktere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Kuwa me se teda libej!!!!!! :-) Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Mě se moc líbí ty Radiomir 8 day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Ciferníky se mi libi moc, výběr pouzder už min. 44 mm s manuálem v oceli by bylo ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Súhlas s financom, ciferníky super, ale chcel by som ho v púzdre 312. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Libové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Jako na prvni pohled opravdu nadherny, barva luxusni. Ale mam obavy, ze zrovna u tehle toolu se to brzy vokouka. Kurna Fando, vzdyt tobe ani klasicky hodinky nevydrzej nez par mesicu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 No vždyť! Na par měsíců ideální :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Jak pro myslivce, pardon, čeho je moc, toho je příliš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Na fotkách to nevypadá zas tak zle, ale trochu bych se ty zelený bál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Jako Pamy mam moc rad, ale tohle fakt nevim.. Na zivo to snad bude vypadat lepe..Jak to vystihl Roman, pro myslivce dobre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Zelená ukludnuje, to si pamätám ešte zo školy, prečo je tabuľa zelená. Čiže človek s týmto ciferníkom nepotrebuje žiadne prášky to je jasné. Odoslané z Titans2_DG700 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Po létech unitasů a 7750 přišla vlna několika in-house kalibrů za rok, to byl skvělý nášup, ale Panerai se asi vyčerpal a začali s barvami, nejprve modrá, teď zelená, co bude dál ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Zelený cifr s tou hnědou kožkou jsou nádherný. Tady mi najednou nevadí ani zažloutlá lumi. Ale je to takový prvoplánový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 To mi připomíná "petrol green" na Jaguarech, no koupit tohle, k tomu nějakého pěkného E-type v zelené a asi bych se nezlobil . Mě se to líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Ty 735 radio se mi jako libi fest, ale ja nastesti s temadle instalaterskejma kukackama skoncil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Sakra ty jsou dobrý!!! Všechny troje!!! 8 days teda vedou... fakt moc dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se