Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
Ja jsem se dostal ted na 24,813, vyhodou je, ze ty balznivy obdelniky a ctverce jezdi porad po stejny trase, takze se to da trosku naucit.. ale na 25 uz se dostavat nebudu, to uz snad ani neni mozny! mimochodem roone, fakt mas 35s??? :clap:

ano mam, ale ztratil jsem tim asi 25 minut :D samotnemu se mi tomu nechtelo verit... tak jsem si to zdokumentoval.

Ted jsem to zkousel znovu a pres 25 - 26s se nedostanu....

klickovana.jpg

Upraveno uživatelem roon
  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  spiderer napsal:
roon - ja to budu muset zkusit jeste doma, jestli pomuze lepsi mys, ale uz jsem u toho tak 35-40 minut stravil urcite ;) a po treninku jsem prakticky porad na case okolo 24s..

presna mys by mohla pomoct, drzim palce

Odesláno

přes 20 sekund nene... dál už na to nemám, přes deset pokusů nepůjdu ;) ale super odkaz! :speak_cool:

Odesláno (upraveno)

přes 20 se nedostanu, bohužel nejsem v práci, tak nemám čas u toho pořád sedět :D

Ještě to chvilku vyzkouším. :)

Upraveno uživatelem vor
Odesláno (upraveno)

Tak jsem si taky vyzkoušel, fakt, že nad 30s se to asi nedá :-) Klobouk dolů, před roonem :), já mám maximum 27,91s a to asi na 20.pokus :) Vím jen, že tuto hru už jsem někde viděl a nějakou diskuzi k ní taky a někdo tam psal, že udělal snad 1minutu, pokusím se to najít :-)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  utrejch napsal:
Sedumnact sekund na touchpadu ... :gun_bandana:

edit: tesne pod dvacet a kaslu na to

tak to gratuluju, na ouchpadu bych nezvlad asi ani 10s

Odesláno
  vanil napsal:
ted 48,893 čtevce se pohybují víceméně stejně zkuste napřed jet dolů a pak do levého horního rohu a máte min. 20 sec.

Rozhodně ne 20 vteřin, ale tak 10-12

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...