VintageLover Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Vsechny vlozky lunet a modrý cifernik jsou z Parexa.Přesně tak...
Jeronimo Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Vsechny vlozky lunet a modrý cifernik jsou z Parexa. Přesně tak... Korunky asi taky. Ale to už v tom marastu asi zanedbatelné.
straspol Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Edit: Na mých fotkách jsou Igeny s červenou vteřinovkou, ale to je můj bastlík s pomocí laku na nehty mé lepší polovičky - a to jsem si vyslechl, neboť jsem zkušeně na první pokus našel ten nejdražší, co má....a přistihla Tě v nejlepším a zaječela tak, že jsi tu lahvičku leknutím rozflákal o dlaždičky v kuchyni tak nešťastně, že obsah potřísnil dlaždice, tapety, strop, mikrovlnku a tři právě dodělané steaky..? ÚPLNĚ TO VIDÍM...
zekon7302 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 ...a přistihla Tě v nejlepším a zaječela tak, že jsi tu lahvičku leknutím rozflákal o dlaždičky v kuchyni tak nešťastně, že obsah potřísnil dlaždice, tapety, strop, mikrovlnku a tři právě dodělané steaky..? ÚPLNĚ TO VIDÍM...
emef Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Aha, tak nic. Se radši asi nebudu vrtat v Primkách a vrátim se k Seikům.
navi Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) udělal jsem si radost k Vánocům dýnko jsem nechal individualizovat se svým nickem z chronomagu . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem navi
zekon7302 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 udělal jsem si radost k Vánocům dýnko jsem nechal individualizovat se svým nickem z chronomagu .Pěkné, ještě to chce nový řemen, ten okousaný to trochu kazí.
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 Hezké, ještě bych jim nechal namodřit šroubky, když už mají modrý cifr a průhled na stroj.
Glob Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 udělal jsem si radost k Vánocům dýnko jsem nechal individualizovat se svým nickem z chronomagu .Super kombinace. O téhle uvažuji taky, že bych nechal udělat. A celkem se mi líbí i kovová stříbrná luneta s modrýma indexama. Strojek prošel rekonstrukcí že? Skoro si říkám, zda Elton nedává novou setrvačku pokaždé.
navi Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Super kombinace. O téhle uvažuji taky, že bych nechal udělat. A celkem se mi líbí i kovová stříbrná luneta s modrýma indexama. Strojek prošel rekonstrukcí že? Skoro si říkám, zda Elton nedává novou setrvačku pokaždé. No byl to úlpně šrot a strojek vůbec nešlapal, takže uvnitř a vlastně i zvenku je skoro všechno nové. Byla to pecka, ale nelituji jsou moje nejmilejší - po pilotních automatech
Glob Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Mě setrvačku a minutové kolo dávali do fungujícího strojku. Myslel jsem to spíše jako dotaz pro místní vážené členy, zda tuší jestli se v Eltonu tyto nejvíce exponované části mění při každé renovaci strojku nebo je to na uvážení dle funkčnosti strojku. A jak jsi na tom s přesností?
financ Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Mě setrvačku a minutové kolo dávali do fungujícího strojku. Myslel jsem to spíše jako dotaz pro místní vážené členy, zda tuší jestli se v Eltonu tyto nejvíce exponované části mění při každé renovaci strojku nebo je to na uvážení dle funkčnosti strojku. A jak jsi na tom s přesností? Meni to dle uvazeni, pokazdy to nedelaj.
navi Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Mě setrvačku a minutové kolo dávali do fungujícího strojku. Myslel jsem to spíše jako dotaz pro místní vážené členy, zda tuší jestli se v Eltonu tyto nejvíce exponované části mění při každé renovaci strojku nebo je to na uvážení dle funkčnosti strojku. A jak jsi na tom s přesností? 10-15 s/24hod. Docela to jde.
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Tak jsem se dneska zase totálně znechutil kvalitou práce Eltonu. Tu naší limitku - ES13 jsem vyzvedával v pátek před vánocemi - dva kusy - pro sebe a pro kolagu Bednyho. Svoje jsem dal na ruku a už se mnou pár dní prožily na ruce, i když většinu času visely na stromečku pod hvězdou. Ty Bednyho jsme vyndal z krabičky hned po vyzvednutí a nafotil. Poté jsem krabičku uložil doma do šuplíku a dnes jsem je šel předat Bednymu. :Krabičku jsem doma strčil do kapsy u bundy a v restauraci vyndal a slavnostně z ní vyndal hodinky - a tohle na nás vykouklo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hodinky jsem otevřel a ručku nasadil - na posílání na reklamaci nemám nervy, ale prostě mi to pokazilo den - Bednymu samozřejmě taky - a pokazilo mi to celkově radost z téhle limitky. Mám sice nějaké plány na příští rok, ale asi o nich ještě popřemýšlím. Hlava mi to nebere.
straspol Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Tak jsem se dneska zase totálně znechutil kvalitou práce Eltonu. Tu naší limitku - ES13 jsem vyzvedával v pátek před vánocemi - dva kusy - pro sebe a pro kolagu Bednyho. Svoje jsem dal na ruku a už se mnou pár dní prožily na ruce, i když většinu času visely na stromečku pod hvězdou. Ty Bednyho jsme vyndal z krabičky hned po vyzvednutí a nafotil. Poté jsem krabičku uložil doma do šuplíku a dnes jsem je šel předat Bednymu. :Krabičku jsem doma strčil do kapsy u bundy a v restauraci vyndal a slavnostně z ní vyndal hodinky - a tohle na nás vykouklo: DSC_7412.jpg Hodinky jsem otevřel a ručku nasadil - na posílání na reklamaci nemám nervy, ale prostě mi to pokazilo den - Bednymu samozřejmě taky - a pokazilo mi to celkově radost z téhle limitky. Mám sice nějaké plány na příští rok, ale asi o nich ještě popřemýšlím. Hlava mi to nebere.Ale do pihele tmavýho... Hele, dneska je ale smolnej den, mám taky hodinkovej pech. Pro kamaráda jsem zařizoval hodináře a podělalo se co se podělat mohlo- a tolik mi na tom záleželo...kua...
Onipep Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 Hlava mi to nebere. No, borci musím říct, že jsem Vám všem ty nové hodinky z Eltonu opravdu záviděl - proč to nepřiznat, že?!! Říkal jsem si, že bych do nějakejch novodobejch hodinek z NMnM šel?! Nebo třeba renovaci PS1 - oblíknout jim nerez pouzdro,udělat vodotěsnost a ...prostě nosit !Bejt trochu patriot. Co, ale říct na toto?? Mě by to dost nas..lo!! Co na závěr - přeji Eltonu vše nej v Novém roce! A hlavně dostatek sebereflexe, ať se toto už nestává.
rorda Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2014 (upraveno) Tak se mi dneska vrátili Prim Sporty z 'renovace', tedy přesněji přišla z Eltonu jejich novodobý remake. Asi bych měl říct, jak velkou mám radost, nicméně nemám zase tak velkou radost, protože hodinky mají řadu nedostatků. 1. Požádal jsem o speciální tvar korunky a toto mi bylo v Eltonu přislíbeno. Těsně před odesláním hotových hodinek jsem požádal o foto a byl jsem výrazně rozladěn, když jsme uviděl, že ty na fotografii se slíbeným ani náhodou neblíží. Tak jsem si telefonoval s paní, co má renovace na starosti a ta se mi omluvila, řekla, že tak to udělali ve výrobě, nicméně potvrdila, že tam bude korunka, jakou mají na webu. No a dneska koukám, ani to není pravda, je tam ošklivá leštěná korunka s úzkým krčkem.2. Minutová ručka je na jednom místě ohnutá, navíc barva je nanesena nerovnoměrně.3. Bílá v sekundové ručce je spíše šedá. Přitom u jiných renovací je tato barva správně.4. Modrá v lunetě měla být stejná jako na ciferníku. Tak mi to bylo slíbeno. Nicméně když jsem požádal před odesláním na foto, hned jsem viděl, že to tak není. Prý to nejde z technologických důvodů.5. Podobně jsme se dohodli, že nápisy na průhledovém dýnku budou ČESKY. Několikrát jsem se na to před zadáním 'renovace ptal a telefonicky ujišťoval. A nakonec se ukázalo, že je to tenhle francouzsko-anglický mix.6. O luminiscenci barev z Eltonu tu bylo řečeno hodně spatného a mohu potvrdit, že je to svatá pravda. Následuje srovnávací foto, kde vlevo je moje domácí renovace Prim Sport s nanesenou barvou NoctiLumina (přesněji NoctiStar), uprostřed původní černé PS1 a nakonec vpravo novodobý ciferník z Eltonu. Fotky nic moc, ale pro ukázku to stačí. Závěr je, že přání zákazníka se zde nebere jako příkaz, ale spíše jako jakési doporučení, které výroba může a také nemusí respektovat. Kvalita kontroly, respektive její absence, je pak věcí samou pro sebe a také se tu o tom hodně napsalo. Ještě štěstí, že strojek jsem si nechal dělat u Frýdla. Takže hodinky poputují zpět. Edit: Právě mi volali z Eltonu. Paní byla velmi milá, což je vždy, nicméně na sekundovku ... tam to není jisté. Korunku v nejhorším zabrousí. Minutovka prý taky není jistá. Hm.... Korunka, na které jsem se dohodli:... Korunka na webu EHASu:... A nakonec jsem obdržel:... Šedá sekundovka:... Ohnutá minutovka se špatně nanesenou barvou:... Vlevo je moje domácí renovace Prim Sport s nanesenou barvou NoctiLumina (přesněji NoctiStar), uprostřed původní černé PS1 a nakonec vpravo novodobý remake z Eltonu. Foceno po nějakých 10 minutách na denním světle v kanceláři....Člověče, nechci být přehnaně kritický k ELTONu, ale nic jiného mi nezbývá, je to hrůza ... Potvrzuji, ta paní z ELTONu je velmi milá, komunikativní, ale to není všechno, co dělá přístup k zákazníkovi tím pravým přístupem ...Je ti vůbec schopný někdo z ELTONu vysvětlit, jak to, že se s nimi na něčem dohodneš a pak to prostě neplatí?!?Dneska jsem dostal dopis z Eltonu na krásném hlavičkovém papíře, kde se samotný generální ředitel omlouvá za nesrovnalosti v renovaci. Sděluje dále, že už přijali kroky k nápravě s tím, že v procesech bude zvýrazněna odpovědnost jednotlivých zaměstnanců. To je rozhodně pozitivní změna, za dopis jsem poděkoval a oceňuji to i takto veřejně. Zákazník, který uspěje s reklamací, bývá spokojenější než zákazník, který výrobek vůbec nemusel reklamovat. Opět jedna z klasických marketingových zkušeností Mám v plánu další PS1 a ještě bych rád jednu extra věc s PS2, ale nevím, jestli k tomu seženu patřičný starý číselník :-/ Tak to je hodně dobrá zpráva, pač se sám chystám jim tam poslat jeden kousek na renovaci.A já jsem zase rád, že k tomu svojí měrou přispělo toto fórum ... Tak jsem se dneska zase totálně znechutil kvalitou práce Eltonu. Tu naší limitku - ES13 jsem vyzvedával v pátek před vánocemi - dva kusy - pro sebe a pro kolagu Bednyho. Svoje jsem dal na ruku a už se mnou pár dní prožily na ruce, i když většinu času visely na stromečku pod hvězdou. Ty Bednyho jsme vyndal z krabičky hned po vyzvednutí a nafotil. Poté jsem krabičku uložil doma do šuplíku a dnes jsem je šel předat Bednymu. :Krabičku jsem doma strčil do kapsy u bundy a v restauraci vyndal a slavnostně z ní vyndal hodinky - a tohle na nás vykouklo: ... Hodinky jsem otevřel a ručku nasadil - na posílání na reklamaci nemám nervy, ale prostě mi to pokazilo den - Bednymu samozřejmě taky - a pokazilo mi to celkově radost z téhle limitky. Mám sice nějaké plány na příští rok, ale asi o nich ještě popřemýšlím. Hlava mi to nebere.No, borci musím říct, že jsem Vám všem ty nové hodinky z Eltonu opravdu záviděl - proč to nepřiznat, že?!! Říkal jsem si, že bych do nějakejch novodobejch hodinek z NMnM šel?! Nebo třeba renovaci PS1 - oblíknout jim nerez pouzdro,udělat vodotěsnost a ...prostě nosit !Bejt trochu patriot. Co, ale říct na toto?? Mě by to dost nas..lo!! Co na závěr - přeji Eltonu vše nej v Novém roce! A hlavně dostatek sebereflexe, ať se toto už nestává. A sakra, zdá se mi, že se to tu nějak zacyklilo bez pozitivního vývoje, posunu, záměrně jsem vytáhl staré příspěvky, na které jsem si vzpomněl a které mají právě teď své nepopiratelné opodstatnění ... No, kdybych to věděl, když jsem před lety zakládal toto vlákno ... Vlastně nevím, co si mám o tom myslet ...Je to jako s tím hloupým sedlákem, který zabije tu svou slepičku, co mu snáší zlatá vejce, jen pro to, aby si dal slepičí polévku ... Upraveno 1. ledna 2014 uživatelem rorda
xmickey Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 tak jsem se tesil, az se vas, zjusenych renovatoru, zeptam, jestli uz dela Elton svitivejsi lumi na renovovane kousky (mam zajem o IGENy v cerne barve, zlute lumi, idealne lumi bodu na cerne lunete s bilym fontem, plnym dynkem - mozna s individualizaci a "kovovymi" ruckami), stojek uz mam odladeny, vrak jako "dukaz", ze je mam, taky a najdu tohle :-(
villain83 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 tak jsem se tesil, az se vas, zjusenych renovatoru, zeptam, jestli uz dela Elton svitivejsi lumi na renovovane kousky (mam zajem o IGENy v cerne barve, zlute lumi, idealne lumi bodu na cerne lunete s bilym fontem, plnym dynkem - mozna s individualizaci a "kovovymi" ruckami), stojek uz mam odladeny, vrak jako "dukaz", ze je mam, taky a najdu tohle :-( Nenech se rozhodit a znechutit,je pravda,ze obcas Elton predvede slusnej kopanec,ale ve vetsine pripadu je to,myslim,velmi povedena prace..takze hlavu vzhuru:-)
straspol Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 Za minulý rok jsem nechával dělat v Eltonu troje hodinky v rámci větších chronomagořích akcí. Všechny troje jsou perfektní, povedené, bez chyb. Neboj se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se