skalis Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Honzo, na vnitřním průměru obruba není, je to stejný jako u plexi vložky. Jen to tak vypadáAha,Ja jsem vychazel z organikovych fotek v prodejnim inzeratu. Mozna, ze to dela hrana safirovyho skla, ale stejny pocit jsem mel i z gougyho kousku pri obede v NMnM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Aha,Ja jsem vychazel z organikovych fotek v prodejnim inzeratu. Mozna, ze to dela hrana safirovyho skla, ale stejny pocit jsem mel i z gougyho kousku pri obede v NMnM. Za to může safír. Plechová vložka je rozměrově stejná s plexi (vnitřní, vnější průměr, na výšku se liší) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51455-elton-sport-2012/page__view__findpost__p__807772 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Škoda, že Igeny nedělají ve 40mm velikosti. Byly by to český Rolexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Škoda, že Igeny nedělají ve 40mm velikosti. Byly by to český Rolexy. a na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Škoda, že Igeny nedělají ve 40mm velikosti. Byly by to český Rolexy. Aha, tak už jsem konečně přišel na to, proč mě vlastně zajímají jen dvě značky hodinek ..... ;-) Dneska byl krásný den a i těm mým Igenům to docela slušelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Sluší jim to a kde jsou ty Rolády? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Sluší jim to a kde jsou ty Rolády? No ty přece do tohohle vlákna nepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Chápu,třeba jen jako "křoví" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Tak trochu jiná renovace. V eltonu opět odvedli skvělou práci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Nádhera, blahopřeji. Též zvažuji nechat renovovat ještě jedny a to též v podobném duchu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Tak trochu jiná renovace. V eltonu opět odvedli skvělou práci. No super, jsou nádherné. Blahopřeji. Co je na té korunce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 No super, jsou nádherné. Blahopřeji. Co je na té korunce ? Je to plastová výplň korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Fakt moc pěkné, odvážné, nepřeplácané. Myslím, že se ti podařily. Úžasný kontrast bílé a rudé. Ještě by jim slušel rally řemen s červeným děrováním, někde jsem ho viděl. Možná bych si nechal výplň okýnka vteřinovky v barvě ostatních ručiček. Ještě se přimlouvám za foto na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Tak tohle je hodně zajímavé. Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Vypadají perfektně, zajímalo by mne, co v nich zůstalo z původních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Vypadají perfektně, zajímalo by mne, co v nich zůstalo z původních. Myslím že jen střeva. Jedny hodinky, dvě lunety :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Fotky jen v rychlosti:Taky trošku jiná renovace - od ježíška Na dýnku české nápisy a můj nick na chronomagu, stříbřitý cifr, datum mezi 4 a 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Fotky jen v rychlosti:Taky trošku jiná renovace - od ježíška Na dýnku české nápisy a můj nick na chronomagu, stříbřitý cifr, datum mezi 4 a 5 JOOOOOOOOO !!! Krásné, velmi podobnou renovaci jsem si zadával taky, budou v březnu (doufám). Jen tu lumi kdyby mi trefili o něco méně jedovatou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 JOOOOOOOOO !!! Krásné, velmi podobnou renovaci jsem si zadával taky, budou v březnu (doufám). Jen tu lumi kdyby mi trefili o něco méně jedovatou A kdyby to bylo přes starou matnici,tak by to bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se