Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Aha,

Ja jsem vychazel z organikovych fotek v prodejnim inzeratu. Mozna, ze to dela hrana safirovyho skla, ale stejny pocit jsem mel i z gougyho kousku pri obede v NMnM.

Za to může safír. Plechová vložka je rozměrově stejná s plexi (vnitřní, vnější průměr, na výšku se liší)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51455-elton-sport-2012/page__view__findpost__p__807772

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda, že Igeny nedělají ve 40mm velikosti. Byly by to český Rolexy.

Aha, tak už jsem konečně přišel na to, proč mě vlastně zajímají jen dvě značky hodinek ..... ;-)

Dneska byl krásný den a i těm mým Igenům to docela slušelo.

297509_4271362822099_474608542_n.jpg

14494_4271361302061_741711246_n.jpg

21692_4271364742147_1691116305_n.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Fakt moc pěkné, odvážné, nepřeplácané. Myslím, že se ti podařily. Úžasný kontrast bílé a rudé. Ještě by jim slušel rally řemen s červeným děrováním, někde jsem ho viděl. Možná bych si nechal výplň okýnka vteřinovky v barvě ostatních ručiček. Ještě se přimlouvám za foto na ruce.

Odkaz ke komentáři

Fotky jen v rychlosti:

Taky trošku jiná renovace - od ježíška :santa: Na dýnku české nápisy a můj nick na chronomagu, stříbřitý cifr, datum mezi 4 a 5 :smile_anim:

JOOOOOOOOO !!! Krásné, velmi podobnou renovaci jsem si zadával taky, budou v březnu (doufám). Jen tu lumi kdyby mi trefili o něco méně jedovatou :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...