straspol Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Slíbené fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borodov Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Musim rici, ze jsou zajimave. Ta bila je jina, takova... cista... V tenhle okamzik nedokazu presne rici co v nich citim... proste maji smrnc! Libi se mi drzeni barvy skrze cele hodinky.Jsou ciste jednoduche, bez zbytecnych barevnych vykriku. To ocenuji, protoze nektere renovace vypadaji tak nejak moc barevne...
financ Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Slíbené fotky. Hmmm, incabloc. Pěkný :-) Zajímá mě, jak to vypadá na slunku. Cifr je silvered, nebo bílý?
xmickey Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Ježiško to nestihol, ale nevadí, konečne si dám k nim niečo červené Tak ty jsou uzasny! Velka gratulace
straspol Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Hmmm, incabloc. Pěkný :-) Zajímá mě, jak to vypadá na slunku. Cifr je silvered, nebo bílý?Ciferník je bílý, dost jsem o něj zabojoval, chtěli tam dát právě ten stříbrný. Jsem rád že jsem se nenechal přesvědčit. Mám radost jak pěkně trefili lumi na indexech a ručkách, paní Krsková mne varovala že by se to nemuselo povést- a zmákli to na jedničku
straspol Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) Musim rici, ze jsou zajimave. Ta bila je jina, takova... cista... V tenhle okamzik nedokazu presne rici co v nich citim... proste maji smrnc! Libi se mi drzeni barvy skrze cele hodinky.Jsou ciste jednoduche, bez zbytecnych barevnych vykriku. To ocenuji, protoze nektere renovace vypadaji tak nejak moc barevne...Jo, chtěl jsem to zkusit a mám radost jak se to povedlo. V jednoduchosti je síla, taky se mi přeplácané hodinky moc nelíbí.I ten úplně tuctový bílý řemínek jim docela sekne. Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem straspol
Chosef76 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Slíbené fotky. Parádní renovace, jedna (možná třetí ) z nejpovedenějších, co jsem tu viděl. Bombírované ručky na té bílé krásně vyniknou. Celé je to nenásilné a sladěné.
skalis Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Vypadaji fakt dobre! Pripominaji mi vintage Zodiac Seawolf v bile verzi.
financ Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Parádní renovace, jedna (možná třetí ) z nejpovedenějších, co jsem tu viděl. Bombírované ručky na té bílé krásně vyniknou. Celé je to nenásilné a sladěné. By mě zajímalo, která je ta druhá nejpovedenější :-)
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Trošičku jsem si dovolil si s tím pohrát a v reálu to vypadá víc takhke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Father's watch re-born.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Trošičku jsem si dovolil si s tím pohrát a v reálu to vypadá víc takhke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak jsi to vylepšil? Nejsi náhodou jeden z proslulých prodejců na Aukru od N ?
Honza.manta Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) Jak jsi to vylepšil? Nejsi náhodou jeden z proslulých prodejců na Aukru od N ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejsem. Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem Honza.manta
straspol Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejsem. Dyk já vim jojo brzo
Chosef76 Odesláno 15. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2013 By mě zajímalo, která je ta druhá nejpovedenější :-) Jsem skromný a uznalý, proto ta moje
booker007 Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Hezký sněženky jen co je pravda. Musím říct že tahle barevná variace má něco do sebe a je neokoukaná. Takže ode mně také gratulace k povedené renovaci ,)
straspol Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Hezký sněženky jen co je pravda. Musím říct že tahle barevná variace má něco do sebe a je neokoukaná. Takže ode mně také gratulace k povedené renovaci ,)Dík, taky mám radost, pořád se s nimi mazlím...
Jafurak Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 Též gratuluji, nádherný kousek, teď by to k nim chtělo ještě jedny celomodré To, hej, ale už nemám ani na modrené šróbiky, Elton sa dostal na cenovú úroveň presahujúcu moje možnosti. / a úroveň ešte mne podobných maniakov/
straspol Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2013 To, hej, ale už nemám ani na modrené šróbiky, Elton sa dostal na cenovú úroveň presahujúcu moje možnosti. / a úroveň ešte mne podobných maniakov/modré šroubky umí spousta hodinářů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se