Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Musim rici, ze jsou zajimave. Ta bila je jina, takova... cista... V tenhle okamzik nedokazu presne rici co v nich citim... proste maji smrnc!

Libi se mi drzeni barvy skrze cele hodinky.Jsou ciste jednoduche, bez zbytecnych barevnych vykriku. To ocenuji, protoze nektere renovace vypadaji tak nejak moc barevne...

Odesláno

Hmmm, incabloc. Pěkný :-)

Zajímá mě, jak to vypadá na slunku. Cifr je silvered, nebo bílý?

Ciferník je bílý, dost jsem o něj zabojoval, chtěli tam dát právě ten stříbrný. Jsem rád že jsem se nenechal přesvědčit. Mám radost jak pěkně trefili lumi na indexech a ručkách, paní Krsková mne varovala že by se to nemuselo povést- a zmákli to na jedničku :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Musim rici, ze jsou zajimave. Ta bila je jina, takova... cista... V tenhle okamzik nedokazu presne rici co v nich citim... proste maji smrnc!

Libi se mi drzeni barvy skrze cele hodinky.Jsou ciste jednoduche, bez zbytecnych barevnych vykriku. To ocenuji, protoze nektere renovace vypadaji tak nejak moc barevne...

Jo, chtěl jsem to zkusit a mám radost jak se to povedlo. V jednoduchosti je síla, taky se mi přeplácané hodinky moc nelíbí.I ten úplně tuctový bílý řemínek jim docela sekne.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Slíbené fotky.

Parádní renovace, jedna (možná třetí :) ) z nejpovedenějších, co jsem tu viděl. Bombírované ručky na té bílé krásně vyniknou. Celé je to nenásilné a sladěné.

Odesláno

Parádní renovace, jedna (možná třetí :) ) z nejpovedenějších, co jsem tu viděl. Bombírované ručky na té bílé krásně vyniknou. Celé je to nenásilné a sladěné.

By mě zajímalo, která je ta druhá nejpovedenější :-)

Odesláno

Trošičku jsem si dovolil si s tím pohrát a v reálu to vypadá víc takhke

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Trošičku jsem si dovolil si s tím pohrát a v reálu to vypadá víc takhke

Jak jsi to vylepšil? Nejsi náhodou jeden z proslulých prodejců na Aukru od N ?

Odesláno (upraveno)

Jak jsi to vylepšil? Nejsi náhodou jeden z proslulých prodejců na Aukru od N ?

:boxing:

Nejsem.

:cheers:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Hezký sněženky jen co je pravda. Musím říct že tahle barevná variace má něco do sebe a je neokoukaná. Takže ode mně také gratulace k povedené renovaci ,)

Dík, taky mám radost, pořád se s nimi mazlím...

Odesláno

Též gratuluji, nádherný kousek, teď by to k nim chtělo ještě jedny celomodré ;) :D

To, hej, ale už nemám ani na modrené šróbiky, Elton sa dostal na cenovú úroveň presahujúcu moje možnosti.

/ a úroveň ešte mne podobných maniakov/

Odesláno

Slíbené fotky.

incabloc, noooo...

Odesláno

To, hej, ale už nemám ani na modrené šróbiky, Elton sa dostal na cenovú úroveň presahujúcu moje možnosti.

/ a úroveň ešte mne podobných maniakov/

modré šroubky umí spousta hodinářů :whistle:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...