Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 5. 2016 v 7:00, Beet napsal:

Já bych vyměnil co ještě vyměněno nebylo. Čili ručky, cifr, vložka lunety. Vše nové.

Původní věci bych se snažil dát do původního pouzdra. Toť můj úhel pohledu.

To je taky jediné řešení, které by mi časem nelezlo na nervy..

Odesláno

Cifr se mi měnit nechtělo... myslíte, že by mě to po čase iritovalo?

Na druhou stranu, zase ho pak můžu plácnout do nějakých černých igenů a udělat z nich modré...

Co to tak vyjde - vl. lunety, cifr a bílé ručky?

Odesláno

Cifr modrý a tisk podle původní matrice 2.7k, bílé ručky 900 a vložka 300, krásné téměř 4K.

Rešil jsem to podobné... mám ale renovační bombírované ručky a cifr v pěkném stavu, tak to zatím asi nechám, mají alespoň nějakého toho ducha starých dobrých časů za komára :-)

Odesláno (upraveno)

Proti kombinaci novýho pouzdra a starýho vnitřku nic nemám, má to svoje kouzlo :goof:. Jen orezlý ručky by mi vadily, tyhle taky nevypadaly nic moc, ale šlo to celkem dobře očistit. Lumi výplň ruček je nově udělaná, jinak je vnitřek komplet původní.

post-7874-0-37521100-1463551593_thumb.jpg

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno

Díky za ceny, nepotěšily... :-) ... hlavně ten cifr...

4 kkč celkem, za to mám dvoje g-shocky...

V 17. 5. 2016 v 18:19, Melly napsal:

Cifr modrý a tisk podle původní matrice 2.7k, bílé ručky 900 a vložka 300, krásné téměř 4K.

Rešil jsem to podobné... mám ale renovační bombírované ručky a cifr v pěkném stavu, tak to zatím asi nechám, mají alespoň nějakého toho ducha starých dobrých časů za komára :-)

Odesláno
  V 18. 5. 2016 v 10:37, odjinud napsal:

Díky za ceny, nepotěšily... :-) ... hlavně ten cifr...

4 kkč celkem, za to mám dvoje g-shocky...

Ani mne ne. Bohužel krom černé jsou 3 původní barvy (modrá, červená, okrová) také za příplatek. Asi bych to chápal, když si člověk vymýšlí barvy podle vzorníku, co se musí míchat. Černá, stejně jako 3 uvedené jsou původní barvy PS1 a měly by podle mě být všechny za stejnou cenu. Už vůbec nekomentuju fakt, že paní K. řeknu, že bych chtěl "Elton modrou" a ona se ptá, co myslím.

A pak je tu ještě původní matrice. Člověk to pak rozmyslí.

Odesláno
  V 18. 5. 2016 v 6:09, xjr1 napsal:

Proti kombinaci novýho pouzdra a starýho vnitřku nic nemám, má to svoje kouzlo :goof:. Jen orezlý ručky by mi vadily, tyhle taky nevypadaly nic moc, ale šlo to celkem dobře očistit. Lumi výplň ruček je nově udělaná, jinak je vnitřek komplet původní.

citliva renovace, ideál na denní noseni. Strasne me štve aktuální podoba fontu a car na lunete, ale snad se blýská na lepší časy.

Odesláno
  V 18. 5. 2016 v 10:46, Melly napsal:

Ani mne ne. Bohužel krom černé jsou 3 původní barvy (modrá, červená, okrová) také za příplatek. Asi bych to chápal, když si člověk vymýšlí barvy podle vzorníku, co se musí míchat. Černá, stejně jako 3 uvedené jsou původní barvy PS1 a měly by podle mě být všechny za stejnou cenu. Už vůbec nekomentuju fakt, že paní K. řeknu, že bych chtěl "Elton modrou" a ona se ptá, co myslím.

A pak je tu ještě původní matrice. Člověk to pak rozmyslí.

Cože? To jako od kdy? Vzdyt ještě nedavno jsem mel v naceneni vsechny ctyri puvodni barvy za stejnou cenu. Ach jo. :-(

Odesláno

Teď nedávno jsem si nechal poslat novou kalkulaci (před eskapádou s lunetami) a koukám na to jak puk. Ptám se paní K., jak to tedy je, a je to tak, jak jsem popsal. A pak ti ještě přijde jiný odstín modré :D

Odesláno
  V 18. 5. 2016 v 10:34, odjinud napsal:

@ xjr - jak si je čistil? A lumi si taky doplňoval sám (nějakou barvou)?

Možná je to barbarský, ale vzal jsem na ně leštící ubrousek cape cod. Do pinzety, trochu piplačka, ale zafungovalo to;-). A lumi jsem vyplnil nejakou svítící barvou, už nevím co to bylo zač, dal mi trochu kamarád, co se zabývá modelařinou.

V 18. 5. 2016 v 11:15, financ napsal:

citliva renovace, ideál na denní noseni. Strasne me štve aktuální podoba fontu a car na lunete, ale snad se blýská na lepší časy.

Dík, přesně tak bylo myšleno, na běžný nošení. S lunetou to mám úplně stejně, rád slyším, že se blýská na lepší časy. Znamená to, že se připravuje verze bližší původnímu potisku? To zas budu muset utrácet, i když jsem říkal, že od eltonu už mám vše, co potřebuju..;-).

Odesláno
  V 18. 5. 2016 v 20:06, odjinud napsal:

Melly - ten cifr jsi nějak oživoval?

Já ho mám taky celkem pěkný, ale je takový mdlý - indexy takové zahnědlé...

Já renovac nedělal, můj přínos je černá luneta a řemen od zrna... koukal jsem do faktury z renovace, ale byla komplet dělána v Eltonu, takže cifr možná přečistili, těžko říct... Dnes na tlakovce v F-Time týpek žasnul, že jsou jak nový :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...