klasik51 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Tož honem nějaké fotky Ještě neni co, zatim je toho hromádka. Bude se to lego skládat na Florenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Měl jsem podobný problém, jen na jiné hodině, a jiný strojek. Upadly mi hodinky z cca 2metrů na dlažbu, ulomil se čep setrvačky, ten jsem vyměnil, ale ten úlomek jsem nenašel, napáchal tyhle škody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Také jsem řešil závadu zastavujících se hodinek na stejném místě vteřinové ručičky řádově po desítkách minut. Myslel jsem si, že "logicky" musí být závada někde na vteřinovém kole, že určuje to místo zastavení když nese vteřinovou ručičku. Hodinář, kterému jsem dal hodinky vyčistit, tuto závadu neodstranil. Až skutečný machr hodinář závadu určil (chytal se potom za hlavu, jak ho to potrápilo), pro mne nepochopitelně, v mizivé vůli mezi paletami kotvy a procházejícími zuby krokového kola. Prostě v určité stejné poloze vteřinového kola se vůle po čase vymezily tak, že krokové kolo neprošlo přes palety kotvy. Moc nechápu, ale po výměně kotvy hodinky šlapou jako hodinky. No nevím jestli by takovouto zákeřnou závadu odstranili v Eltónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Také jsem řešil závadu zastavujících se hodinek na stejném místě vteřinové ručičky řádově po desítkách minut. Myslel jsem si, že "logicky" musí být závada někde na vteřinovém kole, že určuje to místo zastavení když nese vteřinovou ručičku. Hodinář, kterému jsem dal hodinky vyčistit, tuto závadu neodstranil. Až skutečný machr hodinář závadu určil (chytal se potom za hlavu, jak ho to potrápilo), pro mne nepochopitelně, v mizivé vůli mezi paletami kotvy a procházejícími zuby krokového kola. Prostě v určité stejné poloze vteřinového kola se vůle po čase vymezily tak, že krokové kolo neprošlo přes palety kotvy. Moc nechápu, ale po výměně kotvy hodinky šlapou jako hodinky. No nevím jestli by takovouto zákeřnou závadu odstranili v Eltónu.Další zajímavá teorie, kterou samozřejmě nemůžu Eltonu nabídnout. Vše by měl vědět sám. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tak je to jasne. Igeny poputujou na reklamu. Zpoudeni 6 a pul hodiny od vcera. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tak snad s reklamací nedopadneš jako Fade... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Snad ne. Zduraznim to jak na prodejne tak v emailu. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Snad ne. Zduraznim to jak na prodejne tak v emailu. Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkMohli bychom tam skočit spolu a udělat vítr. Já tam jdu v pondělí :-DUž se tomu musím smát. Zastavily se mi asi třikrát od včerejška. Dokonce mám zastavení i na videu. Zastavují se ještě více než předtím. I na úplně plný nátah. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 No ja tam jdu taky zítra klidne muzem tam muzem skočit Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tak je to jasne. Igeny poputujou na reklamu. Zpoudeni 6 a pul hodiny od vcera.Tak to mne mrzi. :-(Vim, ze ses na ne celkem tesil. Kuwa, tak vehlasna hodinarska fabrika a tolik fuseriny ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Tak to mne mrzi. :-(Vim, ze ses na ne celkem tesil. Kuwa, tak vehlasna hodinarska fabrika a tolik fuseriny !Jojo. Co nadělám . . . snad se k tomu postaví čelem a opraví to dobře. Ikdyž co tady píse kolega Fade nevim nevim . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Obávám se, že ten dotyčný/dotyčná na prodejně bude mít na výsledek pramalý vliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Přesně tak, na prodejně to nikdo řešit pořádně nebude. Vezmou to, jako klasickou reklamaci a za 30 vlastně spíš 40 dní budou kukačky zpět a dost možná stále vadné. Dejte to radši nějakýmu normálnímu hodináři. Ten Elton je fakt peklo... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Už mám udělaná tři videa, kde se hodinky zastavují. Takže můžeme oživit vlákno "Dělá už si Elton prdel" nebo jak se to jmenuje. Čekám na jejich upload na YouTube a pak je sem nahodím. Určitě jste zvědaví Mimo jiné toto hodlám poslat také do Eltonu a nějak jim naznačit, že jestli to nedají dokupy, asi si za nimi dojedu osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 To je hnus velebnosti! Uz bych asi na to koule nemel se s nima dohadovat a zase cekat kdy prijdou z reklamace a problem bude mozna pretrvavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Jo, oživme vlákno... aspoň se zasmějem, nebo možná zapláčem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Shit tohle vlákno si v eltonu do referenci nemaj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Dobrá firma po vyřízení reklamace uvede i závadu, kterou zjistila a opravila a vrátí případně i vadné vyměněné díly - to je slušnost. Tohle by mne také u těch opakovaně reklamovaných hodinek zajímalo. Ať řeknou co zjistili za závadu a jak to opravili, né že budou jen tvrdit že teď je to v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 no ja myslim, ze plkat v nejakym divnym vlakne plnym nemocnych magoru nikoho nezajima (prosim, no offense), ale jakmile se nahraji nejaka videa na youtube PRIM - SPORT problems a pod, a zacne se to sdilet na facebooku, tak ma milej elton na zadelano na pruser jak krava...nemam rad vyhrozovani ale nejak bych jim nazancil, ze o prezentovana videa se rad podelis s internetama tak at uz se kua proberou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 (upraveno) Jenom je treba nezapomenout napsat na youtube, ze se nejedna o problem s cinskymi hodinkami PRIM, ale s poctivou ceskou praci v NMnM. :-)To je teprve terno !!!!! B-) Upraveno 24. července 2016 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se