boo-beek Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Ozivuju tohle tema, potrebuju do kanclu trezor. Mate tip na konkretniho spolehliveho dodavatele? Nejde mi ani tak o konkretni zarizeni, na to uz tipy mam, ale potrebuju vedet, kde ho koupit. Jde o to, ze potrebuju RYCHLE dodani certifikatu k tomu trezoru (samotny trezor muze byt pozdeji) a dopravu / instalaci - 60km severne od Prahy.
bodie Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Ahoj nedávno jsem také řešil trezor a dostal jsem doporučení na tuto firmu,snad si vybereš. http://www.civiskovo.cz/?p=productsList&iCategory=6&sName=Bezpe%E8nostn%ED-sk%F8%EDn%EC-na-zbran%EC
montemar Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 co máte za trezory a jaké máte zkušenosti se spolehlivostí?
sonny.c Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 co chceš slyšet,mám trezor a spolehlivě jsem se do něj nedostal
montemar Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 co chceš slyšet,mám trezor a spolehlivě jsem se do něj nedostal jo, slyšel jsem, že u sejfů s elektronickým zámkem se porucha občas objeví :-) možná je lepší mechanický kódovač
sibirnaya Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Odesláno 18. října 2011 ja mam Wiener Kassenfabrik 19.stol a trepu se, co budu delat, az ztratim klic
Návštěvník kupec Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Certifikáty: Bezpečnostná trieda: I. podľa EN 1143-1, (ECB-S) Odolnosť proti ohňu: LFS 60P podľa EN 15659 (ECB-S) Ja mám tento Rottner cena 610 ? Bezpečnostné parametre: K ochrane dokumentov pred ohňom a vlámaním, dvere 105mm, hrúbka stien 77mm, zadná stena 51mm Korpus a dvere sú vyplnené špeciálnym ohňovzdorným betónom. 3-uzamykací mechanizmus, vonkajšie závesy umožňujú 180° uhol otvorenia dverí. Zámok špeciálne chránený proti odvŕtaniu. Sériovo dodávané s vysoko bezpečným zámkom na kľúč, 2 kľúče. Za príplatok aj dodávka s elektronickým zámkom(EL). Špeciálna výbava za príplatok: Teleskopické police a/alebo teleskopické registračky.
jirka404 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 ja mam Wiener Kassenfabrik 19.stol a trepu se, co budu delat, az ztratim klic Máme tady jednoho experta zámečníka, který udělá jakýkoliv klíč k jakémukoliv trezoru. A taky dokáže všechny otevřít . Takže pokud by jsi potřeboval udělat rezervní ......
Jakubisko Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Máme tady jednoho experta zámečníka, který udělá jakýkoliv klíč k jakémukoliv trezoru. A taky dokáže všechny otevřít . Takže pokud by jsi potřeboval udělat rezervní ...... A kde se vyučil? Na Borech? Když už tu řešíte trezory... co s propadlým certifikátem/osvědčením? Pokud bych ho chtěl pojistit, musí být ukotven nějakou firmou nebo stačí vlastními silami?
jirka404 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 A kde se vyučil? Na Borech? Když už tu řešíte trezory... co s propadlým certifikátem/osvědčením? Pokud bych ho chtěl pojistit, musí být ukotven nějakou firmou nebo stačí vlastními silami? Kde se vyučil nevím, ale je fakt, že umí. Když jsme stěhovali firmu byl tam trezor, který nikdo neuměl otevřít a původní majitel říkal, že byl naposled otevřen za války a potom se ztratil klíč. Ten člověk ho otevřel a udělal nové klíče. Jen nevím, jestli už není po smrti - už tenkrát byl stařec. Pojišťovna chce vždy certifikát od nějaké pověřené firmy. Jinak to nepojistí.
RadekCX Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 (upraveno) jo, slyšel jsem, že u sejfů s elektronickým zámkem se porucha občas objeví :-) možná je lepší mechanický kódovač ja to resil loni a tak jsem tahal rozumy z kamarada (soudni otvirac zamku) - napsal mi v podstate toto: - zasadne ne elektronicke zajisteni - kupovat trezor a ne sejf (prodejci to dost casto smesuji) - idealni kombinace zamku je - motylkovy klic (treba Mauer) a kodovy zamek (LaGard apod.) - zbytek uz je jen otazka financi a bezpecnostni tridy - nebat se i trezoru z druhe ruky takze jsem koupil trezor s certifikaci z druhe ruky podobny tomuhle: http://www.novetrezo...bazar-i310.html ten muj o neco vetsi a o vyrazne tezsi a stal neco pres 11kKc a certifikace do 6MKc jinak tuhle firmu mohu alespon z toho jednoho nakupu doporucit - bezproblemova domluva - paradne zabaleno na male palete - jen vytah se se mnou, rudlem a trezorem nechtel rozjet - musel to prevezt synator ;-) nemel bych strach z toho koupit z druhe ruky - kodovej zamek si nastavis na svoje cisla (dela se to mechanicky z vnitrni strany za pomoci specilaniho nastroje) a klic je jen doplnek - ja ho pouzivam jen kdyz jsem doma a mam trezor odkodovanej - zamknu ho jen na klic, kdyz vim ze tam chodim (mam tam ulozenou i fotovybavu) Upraveno 27. února 2012 uživatelem RadekCX
RadekCX Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 povidani o zamcich http://www.jinova.cz/trezorove-zamky
lolohh Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 povidani o zamcich http://www.jinova.cz/trezorove-zamky Ale zrovna v Jinově elektr. zámky dost doporučují. Vola jsem tam před cca 14 dny ohledně NTJ 8 a fakt k němu doporučovali elektronický zámek. Tak kurnik, co si mám koupit?
sibirnaya Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 delaj se trezory se vstupem 220V? kvuli vrtici..
kubson Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 delaj se trezory se vstupem 220V? kvuli vrtici.. dělají, viděl jsem to někde v hotelu. ale je to imo nesmysl, když v dobrém natahovači vydrží baterky 3 roky?
sibirnaya Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 jses si jistej? ja myslel, ze tak mesic
RadekCX Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Ale zrovna v Jinově elektr. zámky dost doporučují. Vola jsem tam před cca 14 dny ohledně NTJ 8 a fakt k němu doporučovali elektronický zámek. Tak kurnik, co si mám koupit? no nazor toho kolegy-profika jsem ti napsal - na te mechanice se nema prakticky co podelat a je bezudrzbova firma prodava co je pro ni vetsinou nejvyhodnejsi a take zrejme elektronicke zamky jsou vic IN nez ty "obycejne" ;-)
Jinova Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 delaj se trezory se vstupem 220V? kvuli vrtici.. Je to možné jako příslušenství. Většinou tak, že je uvnitř zásuvka/y a trezor se strčí do zásuvky.
RadekCX Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 delaj se trezory se vstupem 220V? kvuli vrtici.. no ono je to otazka - ja beru trezor i jako ochranu toho co je uvnitr - krome cennosti tam mam i dulezite dokumenty - slusne trezory garantuji i ochranu po nejakou dobu pred pozarem/teplotou - zatahnout si potencionalni nebezpeci vyhoreni primo do trezoru by se mi nelibilo ja vyndavam i baterky z fotaku, kdyz je ukladam P.S. nahore jsem se uklepnul - trezor co mam ma zakladni certifikaci do 0.6MKc
sibirnaya Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 ja mam schranku v bance, ale neni to moc pohodlny..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se