Patek Krejčík Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Co říkáte na tyto AP Royal Oak z ,,mraženého zlata" ? Kýč, nebo vrchol elegance? Upraveno 10. října 2017 uživatelem Patek Krejčík 1
tkol Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Vypadá to jak něčim poleptaný... asi by to chtělo vidět na živo, tyhle promo fotky dost zkreslují...
Tomak Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Po vzhledové stránce by mi přišlo lepší, kdyby tato úprava byla jen na lunetě, ten tah už je na mě příliš. Zajímala by mě odolnost proti otěru.
sibirnaya Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 V 10. 10. 2017 v 12:01, Tomak napsal: Po vzhledové stránce by mi přišlo lepší, kdyby tato úprava byla jen na lunetě, ten tah už je na mě příliš. Zajímala by mě odolnost proti otěru. oteruvzdornost u zlata? hooodne vysoka
xcmaniax Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Už vidím jak z toho ultrasoft kartáčkem na zuby dostávám bordel:-D
tommasini Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Tak to mě se líbí. Jsou super. na googlu jsou světlé a jsou líp vidět a je to bomba.Takže chuť nosit by byla, teď ještě nějaké ty finance
Návštěvník Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 V 10. 10. 2017 v 12:02, sibirnaya napsal: oteruvzdornost u zlata? hooodne vysoka V minulém Forbesu byl rozhovor s šéfem LVMH- tedy jejich hodinkové sekce Jean-Claude Biver a ten tvrdil, že Hublot má vyvinuté zlato, které nejde poškrábat...více info tady: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2076620/Swiss-watch-maker-unveils-indestructible-18-carat-gold-bulletproof-ceramic.html
M.S. Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Viděl jsem těch fotek už po vícero a tahle úprava se mi líbí celkem dost. Je to invence a zároveň to, dle mého, není kýč. Výrazné, ale pořád vkusné. Takové modely jsou potřeba. Narozdíl od hodinek s diamantovým pavé bych si to dovedl představit mit na ruce a nebýt za blázna. Sent from my iPhone using Tapatalk
MíraMíra Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Nic, co by nešlo rozleštit Jinak na obrázku celkem hezký a líbí se mi, že každej kousek bude originál. Každej kus bude trošku jinej, ale na nějaký častější nošení to určitě nebude.
martar Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 LVMH se daří v poslední době překvapovat ve všech třech hodinkovejch patrech... taky se mi to líbí. Zajímalo by mě, zda ten materiál pouzdra z mixu zlata, hliníku a "boron karbidu" bude držet cenu i čistě materiálem jako jiné zlaté hodinky, tj. zda bude případně zlato zlatnicky znovu použitelné. Longu, longu, kde jsi??
M.S. Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 Pozor, AP není LVMH! LVMH je TH, Hublot, Zenith a pak ty hodinky od módních domů. Dodal bych - zaplať pánbůh. Hublot je tragédie déle a nové Zenithy jakožto voňavější klony Carrera Heuer 01 jsou taky hodně na pováženou. Sent from my iPhone using Tapatalk
martar Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 (upraveno) Jj, já vím, reagoval jsem na Vojtův post o nepoškrabatelným hubloťáckým zlatu a nedošlo mi, že jsme v AP vlákně - mea maxima culpa (A těmi překvápky LVMH jsem měl na mysli technický vychytávky jako superrychlý chrona od TH a revoluční oscilátor od Zenithu). Ohledně designu souhlasím. Upraveno 10. října 2017 uživatelem martar
Hermi Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Páni AP tam začinajú hobinky! Odoslané z SM-T813 pomocou Tapatalku
Novas Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 Pokud páni z AP vymysleli i jak je udržet v tomto stavu, pak jsou super!
Patek Krejčík Odesláno 19. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Ještě chci dodat, že tyto hodinky vznikly na popud CEO značky a vycházejí z ženské varianty tohoto modelu. Série byla limitována na 200ks a jen se po nich zaprášilo
Potkan Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 V 10. 10. 2017 v 19:34, martar napsal: LVMH se daří v poslední době překvapovat ve všech třech hodinkovejch patrech... taky se mi to líbí. Zajímalo by mě, zda ten materiál pouzdra z mixu zlata, hliníku a "boron karbidu" bude držet cenu i čistě materiálem jako jiné zlaté hodinky, tj. zda bude případně zlato zlatnicky znovu použitelné. Longu, longu, kde jsi??Zlato se z toho kompozitu bude dat zpet vytavit, ale je ho tam malo, mene nez 1/3 z celeho objemu a proces nebude uplne jednoduchy. Nejspis bude potreba kombinace mleti a taveni, ale da se to. K tematu Frosted gold: Hodinky budou k dostani pouze pres butiky AP a za me ani ta 41mm verze neni panska. Jsou hodne blink blink.Poskrabani bych se tolik nebal. Skrabance budou mene viditelne nez u brouseneho povrchu a nebude problem je znovu ?pretepat?
JamesLurk Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 (upraveno) Měl jsem v ruce všechny varianty a určitě to není pro každého, ale pokud nejste vyloženě na světle, tak z menší vzdálenosti ta úprava není až tolik křiklavá. V temnu hodinky vypadají spíše matně, na světle pak maj v jednom místě odrazu skoro diamantový odlesk, ale zbytek opět nekřičí. Je to hezký, nám se to všem líbí. Co se týká výdrže do budoucna, to je otázka, kterou ani mi nedokážeme zatím zodpovědět, nicméně jedná se speciálním diamantovým nástrojem ručně vyťukaný mikrovzor a jak bylo řečeno výše, teoreticky by to mělo jít překovat, uvidíme za pár let jak se k tomu bude stavět AP a zejména zákazníci. Upraveno 1. prosince 2017 uživatelem JamesLurk
Potkan Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Ona ta masinka je sice vedena rucne, ale uplne rucni praci bych to nenazyval
Patek Krejčík Odesláno 9. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Hodinky AP frosted gold byly před několika dny vyhlášeny magazínem Revolution jako ,,Nejlepší dámské hodinky roku 2017"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se