Baker Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 ... snad ne jako učitele češtiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 ... snad ne jako učitele češtiny... Já bych to viděl, dle profilu, na mateřskou dovolenou To víc mě zaujalo toto: Zdravim vas vsechny hodinkove nadsence, jsem tu novi a rad bych vas pozadal o radu mam si vybrat hodinky cca kolem4000 (promocni dar). Promoce je závěr vysoké školy, či ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Čím se živíte? Hlavou. Naštěstí, protože ruce moc šikovný nemám. Teda práce se nebojí, ale ty výsledky !!! Můj obor je stavebnictví . Konkrétně realizace staveb. Teď jsem ale dočasně ve službách státu. Příští rok to skončí, vrátíme se domů a hurá zpátky do stavařský džungle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2009 Já bych to viděl, dle profilu, na mateřskou dovolenou To víc mě zaujalo toto: Zdravim vas vsechny hodinkove nadsence, jsem tu novi a rad bych vas pozadal o radu mam si vybrat hodinky cca kolem4000 (promocni dar). Promoce je závěr vysoké školy, či ne? :) Už to s tou čečinou nepřeháňěj, i tak tady dostává pěkně na p .... ozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hommer1 Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Dělám obchodáka s nahradními díly na auta u jedné německé firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Mým snem bylo vždycky říkat "nedělám nic, už mám všechno hotový" . Nějak se to nedaří, spíš naopak, takže mám nakonec dvě práce. Přes den jsem ctihodný novinář a fotoreportér, v noci loupežník ulic, čili taxikář . Myslel jsem, že jsem jedinej v širokým okolí s takovouhle kombinací, ale není to tak, jeden kolega ze štaflu je jinak technickým ředitelem rozhlasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 Tak já teda jako poradce pro kontaktní čočky u jedné divize farma firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Já bych to viděl, dle profilu, na mateřskou dovolenou Možná to napsal ten menší z oné fotky z profilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 architektonický a projekční atelier.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 mě živí architektura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 STAVAŘINA...šéf rozpočtovýho oddělení...plus mám s kámošem 3 stavební stroje po stavbách...jedno (byť slušný) zaměstnání dneska nestačí....jóó hypotéka na RDéčko, 2 děti a ještě živit cizím lidem dceru - to je láce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 ...živit cizím lidem dceru... To neznám, jak se to dělá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Sorry, už mi to asi došlo. Vyslal jsem dotaz do dlouhodobé paměti a hned mi to docvaklo. To dělá ten otrozon, měl bych s tím přestat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 STAVAŘINA...šéf rozpočtovýho oddělení...plus mám s kámošem 3 stavební stroje po stavbách...jedno (byť slušný) zaměstnání dneska nestačí....jóó hypotéka na RDéčko, 2 děti a ještě živit cizím lidem dceru - to je láce!!! no jestli tam používáte aspe, tak jsme se asi někdy potkali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Brno a okoli...tak to znam, bratr je houslistou v cimbalovce. driv hraval kontru s BROLNEM, primas Hovorka, taky na zaskoky s J.Černým, ted vyucuje a ma svou vlastni cimbalovku PONAVA a hraje prim. byva v radiu v telce toci CD, ale to je tak vsechno. jenom honicka. nikdo to zatim neoceni. i kdyz ma sve divaky... snad se to zlepsi? me zivi kultura - jsem hudebnik v opere bohuzel dnesni doba je zla a zajem o klasickou hudbu nevalny... Brno a okoli...tak to znam, bratr je houslistou v cimbalovce. driv hraval kontru s BROLNEM, primas Hovorka, taky na zaskoky s J.Černým, ted vyucuje a ma svou vlastni cimbalovku PONAVA a hraje prim. byva v radiu v telce toci CD, ale to je tak vsechno. jenom honicka. nikdo to zatim neoceni. i kdyz ma sve divaky... snad se to zlepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 mě živí architektura Takže "v domácnosti"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Takže "v domácnosti"? ano, kancelář se dá považovat za můj domov... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimjim Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 tak jo... taky se přidám... jsem medicinman, aspoň na to mám papíry.... Po létech strávených v nemocnici - předevš. na op. sálech- jsem zakotvil v priv. praxi... Jo, seděl jsem holt na tygru a nemohl jsem seskočit. Nyní už je větší klídek.. Ale někdy ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 Už před pár lety jsem utekl od právničiny a teď se snažím krotit středně velké stádo divé zvěře ..... (rozumějte zaměstnance).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2009 no jestli tam používáte aspe, tak jsme se asi někdy potkali Aspe je hlavně na liniový stavby, znám. ŘSD je dobrý živitel! Já dělám ale v pořádnym sw. Používám euroCALC 2 a 3, poladil jsem kdysi betaverzi jedničky a teď už jsem jen "prostý uživatel". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se