Přejít na obsah

Čím se živíte?

Doporučené příspěvky

Už jako malý jsem si hrál s pískem a proto betonařina byla jasná volba.

Mám s kolegy malou firmu na strojně hlazené betonové podlahy.Dobře to sype hodinky budou :-)

post-13974-059216500 1295352395.jpg

Upraveno uživatelem Plukovnik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Momentálně (už pár týdnů a doufám, že ne zbytečně dlouho) "between jobs"

( :cheers:

Edit: pokud by někdo měl něco blízko hodinek k dispozici (je to vášeň...), rád na pár let opustím obor.. ;) (SZ prosím)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Dlouhá léta facility a property management, pak jsem se nechal přemluvit na magistrát, přišly volby, změna strany ... A je vymalováno.

Kdyby bylo volné něco kolem facility, prosím PM.

Upraveno uživatelem Ladap
Odkaz ke komentáři

Tak já mm tři úvazky :)sportovní marketingpedagog na UP Olomoucpedagogicko-psychologická intervence:) ale dohromady to nedá ani těch 8 hodin denně

FTK nebo PF?

můžu vtip? Snad není moc urážlivý...

Jakej je nejtěžší dvouobor na FTK?

Sedy-lehy

Odkaz ke komentáři

Terorista to zatín nééééé,jinak střelmistr pro vrtné a geofizikální práce a střelmistr pro stavební práce a destrukce no a pár maličkostí k tomu jako jsou práce s radioaktivníma zářičema,samý drobnosti co nestojí za řeč :whistle:

Roman

Odkaz ke komentáři

Terorista to zatín nééééé,jinak střelmistr pro vrtné a geofizikální práce a střelmistr pro stavební práce a destrukce no a pár maličkostí k tomu jako jsou práce s radioaktivníma zářičema,samý drobnosti co nestojí za řeč :whistle:

Roman

Hezký...takže kolega :) Já si to myslel. Ač musím konstatovat, že já se tím neživím, ale střílení clonových odstřelů v lomu byl můj chleba :) A nějaké stavební práce jsem si taky střelil ;) A občas se mi po tom zasteskne, byly to dobrý roky a zajímavá práce. I když naposledy jsem střílel pár CO v loňském létě... ;)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...