Ohryzek Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 marketing pro online mediální vydavatelství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepíno :) Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Konzultant v oblasti efektivity práce výrobních společností Vyrábíme LEGO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2011 Student Akademie Múzických Umění v Praze a Královeské Hudební Akademie v StockholmuKlaviristaVarhaník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) Už jako malý jsem si hrál s pískem a proto betonařina byla jasná volba.Mám s kolegy malou firmu na strojně hlazené betonové podlahy.Dobře to sype hodinky budou :-) Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem Plukovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 sype Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Výbušniny a to kolem a jako protipól kalibrace měřidel,jo a ve volnu pomáhám švárovi který má elektro firmu takže elekro od a do zet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 (upraveno) Momentálně (už pár týdnů a doufám, že ne zbytečně dlouho) "between jobs" ( Edit: pokud by někdo měl něco blízko hodinek k dispozici (je to vášeň...), rád na pár let opustím obor.. (SZ prosím) Upraveno 20. ledna 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Výbušniny a to kolem a jako protipól kalibrace měřidel,jo a ve volnu pomáhám švárovi který má elektro firmu takže elekro od a do zet Pytotechnik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladap Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 (upraveno) Dlouhá léta facility a property management, pak jsem se nechal přemluvit na magistrát, přišly volby, změna strany ... A je vymalováno.Kdyby bylo volné něco kolem facility, prosím PM. Upraveno 20. ledna 2011 uživatelem Ladap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Výbušniny a to kolem a jako protipól kalibrace měřidel,jo a ve volnu pomáhám švárovi který má elektro firmu takže elekro od a do zet. Pytotechnik? Ne, terorista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Po 5 letech prodeje oblečení a vedení prodejny jsem se přesunul dělat do samé do oblasti designového nábytku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Tak já mm tři úvazky sportovní marketingpedagog na UP Olomoucpedagogicko-psychologická intervence ale dohromady to nedá ani těch 8 hodin denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 UP Olomouc hmhmm, nechodí tam náhodou jeden bláznivej člen fora co stříká pedagogům pěnu do vejfuků, a v poslední době si pořídil střelnou zbraň? Dával bych si bacha Jarette... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 UP Olomouc hmhmm, nechodí tam náhodou jeden bláznivej člen fora co stříká pedagogům pěnu do vejfuků, a v poslední době si pořídil střelnou zbraň? Dával bych si bacha Jarette... Ten je na jiné fakultě A navíc, já mám taky ZP a nebojím se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Ten je na jiné fakultě A navíc, já mám taky ZP a nebojím se To je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Tak já mm tři úvazky :)sportovní marketingpedagog na UP Olomoucpedagogicko-psychologická intervence:) ale dohromady to nedá ani těch 8 hodin denně FTK nebo PF? můžu vtip? Snad není moc urážlivý... Jakej je nejtěžší dvouobor na FTK? Sedy-lehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Terorista to zatín nééééé,jinak střelmistr pro vrtné a geofizikální práce a střelmistr pro stavební práce a destrukce no a pár maličkostí k tomu jako jsou práce s radioaktivníma zářičema,samý drobnosti co nestojí za řeč Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Terorista to zatín nééééé,jinak střelmistr pro vrtné a geofizikální práce a střelmistr pro stavební práce a destrukce no a pár maličkostí k tomu jako jsou práce s radioaktivníma zářičema,samý drobnosti co nestojí za řeč Roman Hezký...takže kolega Já si to myslel. Ač musím konstatovat, že já se tím neživím, ale střílení clonových odstřelů v lomu byl můj chleba A nějaké stavební práce jsem si taky střelil A občas se mi po tom zasteskne, byly to dobrý roky a zajímavá práce. I když naposledy jsem střílel pár CO v loňském létě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Tak ja si zaraban na svoje hodinky ako kuchar v anglicku a dialsie este pomimo prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Tak ja si zaraban na svoje hodinky ako kuchar v anglicku a dialsie este pomimo prace. A co vaříš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se