Skalamander Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 (upraveno) taky se pridam, je nutno nasbirat prispevky , prece jen po dvou zdejsich nakupech uz bych skoro i mel jsem jekyll & hyde, jako jekyll jsem CTO v jedne nadnarodni firme, jako Hyde jsem majitelem, nastenkarem, uklizeckou i hlavni pracovni silou maleho, ale elitniho vinarstvi Jsem si hledal, co to je CTO........it typically involves overseeing Research and Development (R&D) activities, and formulating long-term visions and strategies at the officer level. Essentially, a CTO is responsible for the transformation of capital - be it monetary, intellectual, or political - into technology in furtherance of the company's objectives. They must typically combine a strong technical or scientific background with business development skills.. Stále nevím, co to je CTO Upraveno 12. března 2011 uživatelem Skalamander Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Tak to se pohybujeme ve stejnym oboru i na stený pozici aj, konkurence?:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Stále nevím, co to je CTO Technologickej reditel, rekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 chief technological officer, neboli reditel technicke divize (pripadne jakykoliv reditel v oblasti techniky, IT etc.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 aj, konkurence?:-D Možná :-) Pošlu SZ ať to tu zbytečně neplevelíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvkvv Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 (upraveno) no nestydím se za to rukama a plus malá rentička od státu:smoke: Upraveno 12. března 2011 uživatelem vvkvv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 no nestydím se za to rukama a plus malá rentička od státu:smoke: Já se taky momentálně živím rukama a taky se za to nestydím, ale alespoň se snažím, aby bylo na mém psaném projevu vidět, že umím používat i hlavu. Tohle není žádnej telegram ani SMS, je tu prostor pro to, aby se psalo normálně, tak se prosím snaž. Za občasnou hrubku tě tu nikdo nesežere, ale to co jsi předvedl, je už podle mě za hranicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Já se taky momentálně živím rukama a taky se za to nestydím, ale alespoň se snažím, aby bylo na mém psaném projevu vidět, že umím používat i hlavu. Tohle není žádnej telegram ani SMS, je tu prostor pro to, aby se psalo normálně, tak se prosím snaž. Za občasnou hrubku tě tu nikdo nesežere, ale to co jsi předvedl, je už podle mě za hranicí. A teď si spočítej svoje chyby a chyby "vvkvv". Hranice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 (upraveno) Já myslím, že vvkvv je na podpoře a k tomu si načerno přivydělává... Upraveno 13. března 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Nevím jak koho, ale taky mě neuvěřitelně prudí, když lidi nepoužívají interpunkční znaménka. Vynechanou diakritiku ještě umím pochopit u někoho, kdo celý den komunikuje v cizím jazyce a je línej zase komunikovat česky, ale interpunkce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvkvv Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Já myslím, že vvkvv je na podpoře a k tomu si načerno přivydělává... Hmm,dost dobrý názor,jsem se teda zasmál ale na podpoře nejsem,tu nechávám pro jiné spoluobčany a tou rentičkou myslím výsluhu od státu za moje dřívější zaměstnání pro stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Hmm,dost dobrý názor,jsem se teda zasmál ale na podpoře nejsem,tu nechávám pro jiné spoluobčany a tou rentičkou myslím výsluhu od státu za moje dřívější zaměstnání pro stát. Nechápu rentičky pro vysloužilce služebníky! Do prác chodíme taky všichni, tak proč jim cpát rentičky. Brali výplatu, brali tak proč je živit dál? At makaj jako ostatní nebo podnikaj, ale rentičku? Nas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 To Hasič mluvíš mi plně z duše jsou věci který taky nechápu,kdyby ty prachy radši nacpali tam kde je potřeba( viz nedávná reportáž o nemoci motýlých křídel)Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 To Hasič mluvíš mi plně z duše jsou věci který taky nechápu,kdyby ty prachy radši nacpali tam kde je potřeba( viz nedávná reportáž o nemoci motýlých křídel) Roman Je to jako mise v kosovu, 6 mld v prdeli! Vládo mysli, proto tě lid volil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Hmm,dost dobrý názor,jsem se teda zasmál ale na podpoře nejsem,tu nechávám pro jiné spoluobčany a tou rentičkou myslím výsluhu od státu za moje dřívější zaměstnání pro stát. Oukej, beru zpět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unbeliveable Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Je to jako mise v kosovu, 6 mld v prdeli! Vládo mysli, proto tě lid volil! Nevím odkud jsi přišel na částku 6 mld ale budu věřit, že je to z nějakého spolehlivého zdroje, hledat se mně to nechce. Kdyby toto bylo největší plýtvání tak by nám bylo hej. Jinak těžko něco takového hodnotit, ta mise 100%ně není zbytečná a má svůj účel, pokud by NATO nechalo bývalou Jugoslávii na pokoji ať se tam perou sami, tak dříve nebo později by to dorazilo k nám, nehledě na to, že by odtamtud k nám a do západní Evropy proudila obrovská kriminalita a za uprchlíky by jsme po čase nepřímo zaplatili ještě víc. Abych nebyl úplně off topic student mezinárodní vztahy a bezpečnostní a strategická studia, to mně živí duševně , fyzicky mně živí brigádničení v cestovním ruchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 ne že bych se chtěl chlubit, není to ani moc aktuální, ale přišla na to řeč v jiném vlákně a tam se mi to nechtělo fotkama plevelit. největší prachy jsem v životě vydělával tak, že jsme se společníkem v anglii rozjeli zakázkovou dřevovýrobu, kde třeba pod dohledem tamnějších památkářů vzniklo tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 ne že bych se chtěl chlubit, není to ani moc aktuální, ale přišla na to řeč v jiném vlákně a tam se mi to nechtělo fotkama plevelit. největší prachy jsem v životě vydělával tak, že jsme se společníkem v anglii rozjeli zakázkovou dřevovýrobu, kde třeba pod dohledem tamnějších památkářů vzniklo tohle: Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Moc pěkné lešení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2011 Nádhera. díky:) Moc pěkné lešení! se ví. bohužel jediná fotka po dokončení. demontáž lešení proběhla po nás. ok, zvenku šlo udělat ještě tohle fotodílo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se