financ Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 A Lišák = ? ČMSS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Myslel jsem si to... A propos - tam něco vědí o nezávislém finančním poradenství? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Myslel jsem si to... A propos - tam něco vědí o nezávislém finančním poradenství? nezavisle financni poradenstvi typu ovb/partners je docela komicka zalezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 (upraveno) Myslel jsem si to... A propos - tam něco vědí o nezávislém finančním poradenství? Jeden úhel pohledu . . . Vidím, že to naše kafe bude nadýl :-). Kdy se ukážeš? Upraveno 26. února 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 jojo OVB je fakt sranda, ČMSS bude asi něco podobného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Kdy se ukážeš? Koncem týdne? Už taje, takže na lyžích asi nebudeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 neviem ci som to tu uz spominal - preklady a tlmocenie, korektury. nemecky a holandsky jazyk. v pohodeneodborne texty z anglictiny. ak bude niekto z vas potrebovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hynnex Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 ........zbieram stare železo, zatial to je len na fortis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lany Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 chodím po světě s modrou bambulí a tahám z lidí rozumy. Český rozhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 mollaris, potom tvoj nick má plnohodnotný význam taky zubař ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 donedavna jsem byl placen za to, ze jsem prichazel na zpusoby, jak usetrit O2 co nejvic penez na firemnich zakaznicich (tzn jak primet firemni zakazniky zaplatit co nejvic penez). ted pracuju mimo jine na tom, jak firmam usetrit co nejvic penez a obrat o co nejvic penez O2, Vodafone a Tmobile Tak to tleskám Já jsem stále student - Telekomunikace, snažím se zaměřit na vláknovou optiku. Různé brigády řeším už od 13ti, teď už mě druhým rokem platí VŠB za post operátora IT na jejich PC Pavilonu. Až dodělám DP a státnice, tak uvidím co dál. Buď optoelektroniku nebo síťaře, ale podcenil jsem to a nemám žádné Cisco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Firma s plošným materiálem,překližky,dřevotřísky,laťovky atd.-to vše různého druhu(voděodolné,protiskluzové,interiérové,stavební,obalové atd.).Kdyby někdo něco potřeboval...jsem k dispozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 taky zubař ?? ...molárky, premolárky....a už to frčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 ...molárky, premolárky....a už to frčí Jseš na FB ODS ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Firma s plošným materiálem,překližky,dřevotřísky,laťovky atd.-to vše různého druhu(voděodolné,protiskluzové,interiérové,stavební,obalové atd.).Kdyby někdo něco potřeboval...jsem k dispozici Píšu si tě do deníčku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 chces si udelat datejusty z preklizky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 chces si udelat datejusty z preklizky? woe :-) Rolády se stříhaj z kartonu Teď by se mi spíš šikl geometr a někdo s bagrem, ale příští rok budu potřebovat nějaký lamino, dýhu, a podobný krávovinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Píšu si tě do deníčku :-) Jasny,kdyztak staci SZ.platba hotove,nebo hodinkami:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 [='1332271840' post=734664] Píšu si tě do deníčku :-) Jasny,kdyztak staci SZ.platba hotove,nebo hodinkami:-)))) Zas tolik toho potřebovat nebudu, vidím to na ty peníze :-)). Přijď někdy na sraz (až se domluvíme na termínu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 (upraveno) taky zubař ?? nie nie, ale to čo píše Gustav, aj mňa hneď napadlo. (eech, Gustaf, tak je to správne) Upraveno 20. března 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se