leebauer Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2018 Díky Sašo,Jacobovi jsem psal, ale nereagoval.Zkoušel jsem např.:Dangerous9strapsIWC(mrkněte, super kůže, ceny cca 260 - 360 Eur) Nikdo z oslovených neměl se 40mm INGy zkušenosti. Cena origo kevlaru IWC bez slevy je okolo 7 kKč.No,když to srovnáš s podobným brandem,tak bych řekl,že to ještě jde.Stejný peníz chce třeba za řemen U Boat,a to je fakt jen kus kůže(dobrý,to jo,ale)klasických rozměrů.Nakonec i Omega je dneska už pomalu pro obyčejné vlastníky(kurňa,to jsem napsal dobře) těžce dostupná.Bavíme se o řemínkách,jo.Měl jsem na ruce "Šafhauseny" Aquatimery na kůži a byl jsem unesen nositelností.Mluvím samo o origoši.Ingy=bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 No,když to srovnáš s podobným brandem,tak bych řekl,že to ještě jde.Stejný peníz chce třeba za řemen U Boat,a to je fakt jen kus kůže(dobrý,to jo,ale)klasických rozměrů.Nakonec i Omega je dneska už pomalu pro obyčejné vlastníky(kurňa,to jsem napsal dobře) těžce dostupná.Bavíme se o řemínkách,jo.Měl jsem na ruce "Šafhauseny" Aquatimery na kůži a byl jsem unesen nositelností.Mluvím samo o origoši.Ingy=bomba.Akvace na origo kuzi, to asi nee :-) Jsou to potapky a dela se na ne tah/guma ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 (upraveno) . Upraveno 28. října 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 ?velikejsmajliksesrdickamamistooci?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Krása a parádní fotky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Díky pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 (upraveno) Zaostřeno na pásek.Vše na milimetr navazuje ve všech směrech. Upraveno 31. října 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Nádhera. Taky jsem je měl v hledáčku ke čtyřicátinám a když je vidim, tak myslim, že na ně ještě jednou dojde k nějakému jinému jubileu. Jsou úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Skvěle tady prezentuješ svoje kousky. Díky tvým fotkám mám pocit, že každé jedny potřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Děkuji pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Skvěle tady prezentuješ svoje kousky. Díky tvým fotkám mám pocit, že každé jedny potřebuji. Tak to jsme dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Pánové, ani nevíte, jak mě to těší. Inženýrské zátiší: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Super hodinky i fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Nemůžu si pomoct, ale na této fotce mi číselník připomíná pískovaný hliník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Dlouho nebyly žádné figurky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se