leebauer Odesláno 12. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2018 V 12. 8. 2018 v 13:31, Vit napsal: Díky Sašo,Jacobovi jsem psal, ale nereagoval.Zkoušel jsem např.:Dangerous9strapsIWC(mrkněte, super kůže, ceny cca 260 - 360 Eur) Nikdo z oslovených neměl se 40mm INGy zkušenosti. Cena origo kevlaru IWC bez slevy je okolo 7 kKč.No,když to srovnáš s podobným brandem,tak bych řekl,že to ještě jde.Stejný peníz chce třeba za řemen U Boat,a to je fakt jen kus kůže(dobrý,to jo,ale)klasických rozměrů.Nakonec i Omega je dneska už pomalu pro obyčejné vlastníky(kurňa,to jsem napsal dobře) těžce dostupná.Bavíme se o řemínkách,jo.Měl jsem na ruce "Šafhauseny" Aquatimery na kůži a byl jsem unesen nositelností.Mluvím samo o origoši.Ingy=bomba.
Karussell Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 V 12. 8. 2018 v 13:46, leebauer napsal: No,když to srovnáš s podobným brandem,tak bych řekl,že to ještě jde.Stejný peníz chce třeba za řemen U Boat,a to je fakt jen kus kůže(dobrý,to jo,ale)klasických rozměrů.Nakonec i Omega je dneska už pomalu pro obyčejné vlastníky(kurňa,to jsem napsal dobře) těžce dostupná.Bavíme se o řemínkách,jo.Měl jsem na ruce "Šafhauseny" Aquatimery na kůži a byl jsem unesen nositelností.Mluvím samo o origoši.Ingy=bomba.Akvace na origo kuzi, to asi nee :-) Jsou to potapky a dela se na ne tah/guma ;-)
Vit Odesláno 28. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2018 (upraveno) . Upraveno 28. října 2018 uživatelem Vit
Vit Odesláno 31. října 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2018 (upraveno) Zaostřeno na pásek.Vše na milimetr navazuje ve všech směrech. Upraveno 31. října 2018 uživatelem Vit
bob.zizka Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Nádhera. Taky jsem je měl v hledáčku ke čtyřicátinám a když je vidim, tak myslim, že na ně ještě jednou dojde k nějakému jinému jubileu. Jsou úžasný.
shewcza Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Skvěle tady prezentuješ svoje kousky. Díky tvým fotkám mám pocit, že každé jedny potřebuji.
Dokusan Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 V 1. 11. 2018 v 8:00, shewcza napsal: Skvěle tady prezentuješ svoje kousky. Díky tvým fotkám mám pocit, že každé jedny potřebuji. Tak to jsme dva
Vit Odesláno 4. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Pánové, ani nevíte, jak mě to těší. Inženýrské zátiší:
Vit Odesláno 5. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Nemůžu si pomoct, ale na této fotce mi číselník připomíná pískovaný hliník.
Vit Odesláno 17. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Dlouho nebyly žádné figurky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se