spiderer Odesláno 10. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Tak dalsich par fotek hotove prace od Simona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 mě by měl dnes také dorazit prvné řemínek od Simona, tak udělám také pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Nejsem dobrý fotograf, omluvte kvalitu. Je to spíš poděkování Ondrovi za řemínky, které jsem si dneska u něj vyzvedl. Krásná práce, mám z nich óóóbrovskou radost. Takže Ondro, ohýbám svůj hřbet s uznáním. P.S. Jejda, ten pštros tam nepatří, pardon... nějak se mi tam v záchvatu tvůřčí činnosti připletl, nebudu to přefocovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2008 Co to dát do sekce pro obchodníky a napsat k tomu něco málo popisků, předevšim, z jaký jsou kůže a třeba orientační cenu?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 rorda napsal: Co to dát do sekce pro obchodníky a napsat k tomu něco málo popisků, předevšim, z jaký jsou kůže a třeba orientační cenu?!? Toto bych taky uvital. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 Pěkný, fakt pěkný. Ten světle hnědej by se mi docela líbil na Seastary místo kovovýho tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 Takže taky přispěji nějakým fotem poctivé práce. Ještě mám várku ve výrobě. Tam jsem se trochu odvázal a bude tam např. i červený. Některé sice vypadají stejně, ale buď je použita jiná kůže, nebo mají jinou tloušťku. Mám rád kůže přírodní, které ale rychle chytají patinu nebo pololakované. Ty úplně uzavřené mě nějak neberou. Dneska na PAM používám tloušťku 3mm a 4 mm. Nezdá se to, ale rozdíl na ruce je veliký. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 Také se pochlubím: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2008 safi - jo, to je povedeny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 (upraveno) Děkujem za uznání Ondraj, Safi,Romane .....je to pro nás radost velká koukám že mám dnes na chronomagu narozeniny Upraveno 12. března 2008 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 (upraveno) simon napsal: ...koukám že mám dnes na chronomagu narozeniny Tak všechno nejlepší Upraveno 12. března 2008 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 simon - gratulace, az za tebou pojedu privezu ti panaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 (upraveno) Tak to se těším.. právě jsem si dal..je nějak blbej tlak nebo co A koukám spidererko, že ty je máš pozítří !! Upraveno 12. března 2008 uživatelem simon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 simon napsal: Tak to se těším.. právě jsem si dal..je nějak blbej tlak nebo co A koukám spidererko, že ty je máš pozítří !! Jojo, koukam ze budem muset navstivit nejakou putyku a poradne to zapit, takovahle oslava to neni jen tak neco! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2008 žabaři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 Ondraj napsal: žabaři no to teda jak koukám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 simon, taky gratulce Spiderer: snad si vzpomenu pozitri, ale pochybuju o tom, takze mas smulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 rorda napsal: třeba orientační cenu?!? Je to takový problém zveřejnit? Nebo zde máme Prim obchodní model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 Bobisek: orientační ceny podle materiálu, a přání zákazníka..jedná se o zakázkovou výrobu celokožených řemenů.. šití stojové, nebo ruční..? Dej mi prosím vědět o co máš zájem, rád Ti cenu zdělím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 Já můžu říct ceny. Za běžnější řemeny je to cca 1000 a za krokouše cca 3500. Tedy za cenu sériových "lepších" řemenů člověk získá ručně dělaný neošizený přesně podle jeho představ a velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se