Paja111 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Teď jsem to dočetl až sem a celou cestu si říkám: "Jak to, že ještě někdo nenadhodil Tudor BB"?? A poslední příspěvek: Co Tudor BB:-))))) Jinak se přidávám k názoru, že mi na tvé ruce sedí nejvíce Omegy z vyzkoušených kousků!
stosi Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Seiko, Seiko ja vim, ze asi pomer cena je super, ale nemuzu se zatim zbavit toho, ze seika spis jako quartz...puvodne sem nechtel byt striktni, aby to muselo byt svycary...ale no nebudu predbihatKup si SKX007/009 za 5000, týden ponos, prodej za 4900. A pak začni znova vybírat.. Ty Seiko tipy totiž nejsou vůbec od věci. Dřív jsem to viděl podobně jako ty.
xcmaniax Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Čekám, kdy tu někdo navrhne, aby došetřil na Suby:-D
moralles Odesláno 7. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) Tak mě hodně překvapily ty RW. Jasně, trojdatum není moc v oblibě, tvar minutové a hodinové ručky je nezvyklý, ale jako celek na mě působí hodně dobře. A hlavně, tah je Jubilé, což je TOP! Na tahu vypadají luxusně. A pokud ne RW, tak bych bral ty pětikila od TH. Ty vypadají taky hodně dobře. SMP mě zcela míjí... Vid. Me taky. S tim sedym cifrem a rucickama pusobily hodne elegatne, ale pritom sportovne. Akorat ta znacka, vzhledem k tomu, ze ji maji v kazdym nakupaku na me pusobi neverohodne: Nejaky argumenty proti? Resp proc vzit Raymond Weil Co Tudor BB? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/112563-tudor-black-bay-cervene-eta/ Moc hezky v tyhle barevne kombinaci paradni! bazar: Akorat z techto fotek pusobi vic obnosene nez asi jsou - vcetne reminku. Ale jinak opravdu hezky. Ted je nekde prubnout... Kup si SKX007/009 za 5000, týden ponos, prodej za 4900. A pak začni znova vybírat.. Ty Seiko tipy totiž nejsou vůbec od věci. Dřív jsem to viděl podobně jako ty. Hele nez davat zbytecnych 5000,- do Seik tak to me staci moje Sport II. No ono to neni o setreni ja na to mam treba 90, ale na hodinky jsem si ted vyclenil max 40! Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem moralles
AndyAaron Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Taxi vyclen maximalne 60 a porid SMPc
prischera Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 Ty BB budou OK, huhu4d je seriozni. Zkusit je muzes v koscomu
shewcza Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) moralles: a mě se třeba v té modré nelíbí vůbec. Takový bezpohlavní, ale sto lidí, sto chutí jak se říká. Tohle je pro mě spolu s černou, top varianta pro jedny hodinky pro všechno. No snad časem, teď musím chvilku sekat dobrotu, nebo mě vyhodí z domu. Kdyby se tu právě ty od "huhu4d" mihly před měsícem, tak do hodiny byly u mě v autě. Edit: mimochodem ta cena za kterou je nabízí je luxusní a těžko budeš shánět levnější z lepšího zdroje. Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem shewcza
nickolas Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 RW tady sice moc neleti, ale za neverohodne bych je asi neoznacil. Ja mel v ruce jen jedny damske, ale zpracovani za jedna a presnost excelentni. Ma je kolegyne uz nejaky ten patek, nosi je denne, nikdy nevidely hodinare a behaji vterinu za dva dny. Jasny, jeden kus asi nejde brat jako nakou referenci, ale treba ma nekdo dalsi zkusenost...
Toom Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 https://www.jomashop.com/baume-et-mercier-watch-moa10378.html
Toom Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) https://www.jomashop.com/glycine-watch-gl0097.html Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Toom
moralles Odesláno 11. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 tak pokracuju ve vyberu. dneska zase v Koscomu Tudory krasny, ale jsou moc tlusty. hlavne cenove jsou jinde, ale je pravda, ze jak tady byly v bazaru za 42.000,- tak to byl mega kauf. Seika nejsou spatny za 30.000 a mimo CR za 25.000kč vypadaji hezky. Baumer & Mercier jsou jak Casia A zase sem srovnaval s TG AR 500M a ty jsou opravdu povedeny. takze topka je porad Omega SMP 300m (ale ty najit pod 40) bude asi dost tezke.TG AquaRacer 500mjeste se jednou pojedu podivat na Sinn 104 predtim jsem tam byl mimo prac. dobu tak to bylo narychlo.
moralles Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 tak dnesni navsteva v Chronoshopu... Sinn 104 jsem zavrhl nelibi se mi cifer a rucicky. ale velke prekvapeni pro me byly Steinharty Ocean Titanium 500 Premium a OCEAN 1 BLACK Ceramictitansafirkeramicka lunetaETA 2892-A2CENA?? uplne super co si o nich myslite?
moralles Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 to je prave ta vec co nezjistim. nebo maji verzi Ocean One 39
AndyAaron Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Mas takovej rozpocet a takovejch moznosti a pujdes ke Steinum?O1 ne. Kombinace vintage cifru a keramicke lunety vypada imho stupidne. Bud moderni cifr s keramikou nebo vintage plecharina.Titanove petistovky budiz. Budou lehci a uz jsou aspon trosku sve.Vem za 15 radsi dojebane LHC ted z prodeje a udelas lip si myslim...
beeman Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 s tvym budgetem je to slepa ulicka, dej si jeste na cas ;-) tak dnesni navsteva v Chronoshopu... Sinn 104 jsem zavrhl nelibi se mi cifer a rucicky. ale velke prekvapeni pro me byly Steinharty Ocean Titanium 500 Premium a OCEAN 1 BLACK Ceramictitansafirkeramicka lunetaETA 2892-A2CENA?? uplne super co si o nich myslite?
moralles Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 moznosti je asi hodne, ale hodinek, ktere se mi libi je na prstech jedne ruky. Mel jsem na ruce asi 20 ks a z toho se mi libi jakoze opravdu libi 2-3 ks. Omegy zatim pod 40 nejsou a u tech tagu si porad nejsem jisty. A jak tady psali kluci, kteri maji zkusenosti a vi jak to chodi, tak prej ideal ted koupit neco okolo 10-15 ponosit...vic se vyprofilovat a jit pak vys.
Stelvio Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Jestli Steiny, tak Ocean Titanium 500 Premium. Jak tu padlo, jedná se o vlastní design. Ocean 1 jsou jen kopírka Rolexů, ale jestli ti to nevadí... S budgetem 40K by sis každopádně už mohl dovolit originální hodinky - tvůj původní výběr je jich plnej.
Marhi Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Tvl to je per...del. Nakonec dospěješ k názoru všech ostatních. Šteiny jsou velmi kvalitní kopírka Subů, tudíž tam design netřeba řešit. Za jiné love a ore se prodávají jako originál. Snad jediné co jsou trochu origo od štajnů jsou pětikila. A tady se dostáváme k magickému. Proč platit tolik, za to co se dá koupit levněji. To je ten první pohled. Štajny mám rád. Na nic si nehrajou ,snad jen ta tvář není jejich. Ty ostatní co jsi zkoušel to už je názor. Pak se dostáváme k tomu co ti bratři ve zbrani radili hned od začátku. Začít, ne snad s nějakými fíky, ale s kvalitními, poměrně levnými a k vlastnímu názoru dozrát.Za mě máš velmi dobře nášlápnuto. Omega seamaster tříkila je dost , dost dobrý etalonek, který tě ani po deseti letech ( a tam ještě nejsem) nebude rozlaďovat.Apropo koukal jsem zrovna na to.. tříkila se daj sehnat za šede nový a bondovky , limitky za stopět peněz češkých . To není málo, ale ani moc. Jde přeci o dream watch.Sám jsem tak nějak úchyl na pilotky, ale dal bych si říct. Jo chronobundus je nemoc.
moralles Odesláno 12. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) tvl je to na palici asi ted na to prc...am a budu to resit po Novym roce. Omegy mi tady doporucuji vsichni. ted mam jedny v merku.... SMP 300M ceramic pod 60, ale kua to je na 1. hodinky hrozna morda.to je jak jezdit ve Felicii a jit pak rovnou do Lamba uprimne, bud se naseru a vemu Omegy za 60 zlataku a budu stastnej parchant a nebo na to hodim prcačku, vemu Steiny co maji vsechno co chci za 16 plysovejch medvidku a bude klid Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem moralles
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se