Přejít na obsah

Zaměstnání

Doporučené příspěvky

Ahoj vespolek, pokud máte ve svém okolí někoho, nejlépe s vyšší kvalifikací (IT, právník, lékař, atd.), kdo shání práci, věděl bych....

Přes rekrutační středisko to většinou jde na určitá běžná místa /nižší pozice/, já bych dokázal zjistit více pro vážné zájemce. A samozřejmě rekrutéři zpravidla odmítají zájemce se zdravotním omezením. Ale i tací mohou najít uplatnění. 

Kdo by měl zájem, neváhejte a pište. 

Pokud tento příspěvek někoho pobuřuje, prosím adminy o smazání. 

Děkuji,

Alois

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Bejvalej šéfredaktor, psavec a grafik okresních novin ze severozápadu Čech (ve věku 55+) by rád našel slušnou práci. Vedl jsem až sedmičlenný kolektiv. Umím běžné žánry (zprávu, reportáž, rozhovor...), umím korektury, umím slogany a písňové texty. Ovládám texťák a CorelDRAW, Adobe věci jen v základech. Rok a kus hledám uplatnění, ale marně jsem se ucházel i o post řidiče na rozvoz pizzy. Jsem hodnej, čistotnej, přítulnej, zvyklej na různý lidi. Nekoušu. Chcete mě?!

P.S. A taky velkej fanda hodinek. Ale uplatnění v hodinářství je asi nedostupnou bláhovostí.

Upraveno uživatelem Tos
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Dobré ráno, jak jistě všichni víte, AČR není v dobrém stavu, co se týče personálu.

Nábory se moc nedaří a přitom je v armádě spousta zajímavých možností uplatnění. 

Kdo by měl zájem, nebo věděl o někom, kdo zájem má, hlaste se mi. 

A z vlastní zkušenosti mohu říci, že to není tak špatné, jak se zdá a nebo mnozí říkají. 

Děkuji.

Alois

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak mi napadlo vyskusat aj tuto komunitu a porozpravat sa s podobne znyslajucimi ludmi o hodinkach a aj o biznise :-)
Venujem sa headhuntingu s posobnostou CZ/SK a kedze su tu ludia z roznych odvetvi rad sa stretnem na kave a porozpravam o moznostiach spoluprace, hobby nam moze dat aj dalsiu pridanu hodnotu.
Rad sa stretnem na kave, napisme si a dohodneme sa.

Odkaz ke komentáři

To vypadá tak tajemně, jako bys prodával investiční životní pojištění od Partners. Možná zkus být prosím konkrétnější v tom, co děláš a nabízíš. Takhle fakt nevím jestli mě chceš pojistit, najít práci nebo pozvat na rande.

Upraveno uživatelem ragu
  • Haha 8
  • Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, ragu napsal:

To vypadá tak tajemně, jako bys prodával investiční životní pojištění od Partners. Možná zkus být prosím konkrétnější v tom, co děláš a nabízíš. Takhle fakt nevím jestli mě chceš pojistit, najít práci nebo pozvat na rande.

Co je tajemného na slove headhunting?

Odkaz ke komentáři

Nemyslel som to nejako tajomne, zivim sa headhuntingom, hlavne manazerske pozicie.
Kedze sme tu zmes ludi z roznych oblasti biznisu je zaujimave sa spoznat a porozpravat okrem hodiniek aj o pripadnej moznosti spoluprace, samozrejme ak niekto zvazuje vyuzitie takejto sluzby.
Mozeme to nazvat aj rande :-) poistit urcite nechcem.
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

V 10. 12. 2024 v 10:05, ragu napsal:

Kolega napsal na úvod, že se věnuje headhuntingu. Férové a otevřené představení, byť trochu obecné, aneb mi schází specializace na konkrétní pozice / obory, atd. Pro lidi jako já to je jasná zpráva. A je jen otázka zdali se naše okruhy protnou. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...