Frantik Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Já s oblibou donáším tašky které Frantík odloží.Uz zadnou peknou nemam. Posledni leta jsem si zvykl na nejakej bagl od notebooku a s tim jsem spokojenej :-)
Libor_OV Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Téměř furt už několik roků Strellson Hunter v černém provedení.
pepaa Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk
noro.svk Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 (upraveno) Zene som kupil tuto tasku...Kapsička Lafuma CHELSEA: - vyrobená z odolného materiálu- veľké hlavné vrecko obsahuje 2 komory- v prednej časti vrecko na zips a organizér- do hlavného vrecka je možné sa dostať aj cez zips nazadnej strane kapsičkyMateriál: Polyester 450 D Mini Bon Check, Polyester 600 DHmotnosť: 210 g A sebe mensiu od Mamutu Mammut Shoulder Bag Square 4 l:jednoduchá organizáciavrecko na cennostivrecko na mobilozdobná výšivka mamutanastaviteľný popruh320D Nylon Ripstop190 g Upraveno 10. prosince 2017 uživatelem noro.svk
peppies Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2017 Já teď nosím toto , nejlepší taška co jsem měl:
Petr82 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Já teď nosím toto , nejlepší taška co jsem měl: To vypadá hodně zajímavě, co je to za značku a typ?
peppies Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) To je Cargo works - mají tam velikosti podle toho co potřebuješ a na moje serepetičky ideální. Objednáno z jejich shopu a za týden to bylo doma :-) https://www.cargo-works.com/collections/all-products/products/13-macbook-edc-kit Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem peppies
Beladona Odesláno 17. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 To je Cargo works - mají tam velikosti podle toho co potřebuješ a na moje serepetičky ideální. Objednáno z jejich shopu a za týden to bylo doma :-) https://www.cargo-works.com/collections/all-products/products/13-macbook-edc-kit Je to někde v prodeji v Čechách?
Leviathan Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 (upraveno) Messenger canvas bag od Belstaff. idealna velkost, len ho treba nosit krizom. Inak pada z ramena. Dost sa fejkuju tak bacha!Podobne ponuka mnozstvo vyrobcov ak uprednostnujete platno namiesto koze Upraveno 18. prosince 2017 uživatelem Leviathan
peppies Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Je to někde v prodeji v Čechách? Bohužel není, hledal jsem a nakonec objednal od nich. Na balíku napsáno 50 dolarů cena, ale celník byl hodnej a nechal to být :-)
Z. Paul Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Messenger canvas bag od Belstaff. idealna velkost, len ho treba nosit krizom. Inak pada z ramena. Dost sa fejkuju tak bacha!Podobne ponuka mnozstvo vyrobcov ak uprednostnujete platno namiesto koze Tenhle messenger jsme chtěl od doby kdy ho měl Will Smith ve filmu Já, legenda Ještě stalo ho nemám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se