Přejít na obsah

World of Speedmaster Moonwatch

Jarett

Doporučené příspěvky

Do limitky určitě, včera byla představena ale do pátku embargo. Co se ví podle databáze dílu Omegy: budou to bicolory (alespoň luneta bude zlatá pravděpodobně stejná slitina zlata jako na full goldech) a budou mít safír ale jinej než mají klasický Moony, bude víc domed a nebude mít mléčné okruží (je to verze co se dávala do Broad Arrow).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nejak predpokladam, ze cal 3861 je evoluce, ktera casem nahradi 861 u vsech moonwatch. Vse uz jsou osvedcena vylepseni, otestovana na jinych kalibrech, vyvoj 3861 taky neco stal a budou to chtit uplatnit a zaroven ospravedlnit navyseni ceny, tak nejak si myslim ze padne 200k hranice. Za me teda jsou to vse kroky kupredu a umim si tu novou double safir verzi v oceli predstavit jako takovou peknou kancl-verzi klasickych moonu s plnym dnem a hesalitem. No uvidime. Ty fullgoldy jsou dokonaly btw...

Odkaz ke komentáři

Zabite ma, ale mne tie full goldy nesadli..... Cim dlhsie sa na nich divam, tym menej sa mi pacia :/ Akoze, kaliber je super... Ale samotne hodinky akosi neviem stravit. A to pisem ako fanusik a majitel speedmasterov...

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Vypadají naprosto parádně! A taky si říkám, že by mohl být konečně dostupný můj vysněný tah integrovaný do koncovek! Myslítem, že jej půjde sehnat, nebo to je prostě součást limitky? Říkám si, že Snoopy řemen taky šel dokoupit k běžným Moonům.

Odkaz ke komentáři

Za mě super a cena no normální, když vezmu nesmyslnou cenu Rolex.

Asi tak, cena je možná ambiciózní, ale ve srovnání s RLX SUB je vlastně úplně v pohodě a od zmíněné konkurence i oprávněná nejenom marketingově, ale i použitými materiály, zpracováním a především kalibrem.

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...