Přejít na obsah

Pilotky k obleku

Doporučené příspěvky

Odesláno
  YPO napsal:
Když se vrátím k tématu: ...... copak asi nosí piloti dopravních letadel na ruce, když je jejich pracovní oděv oblek - uniforma :) ???

Nevím, co mají naši dopraváci (ČSA) na ruce fakticky. Viděl bych to na průřež vším od digitálek po IWC. Ale oficiálně by to měly být (dle mého názoru minimálně u nás předražené) Askanie.

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mně by spíš zajímalo, co nosí pánové z Řízení letového provozu. Před pár lety jsem pro ně měl vymýšlet design jejich podnikovýho časopisu Strip (zní to lucerničkově, ale stripy jsou takový ty podlouhlý papírky se sadou různých údajů o letu :) ) a dostalo se mně výsady, že jsem mohl celej den s foťákem na krku a s doprovodem staršího bývalého zaměstnance prochodit celej ten jejich barák včetně věže a dodnes si moc dobře pamatuju, že mě hodinky na rukou těchto pánů v nemálo případech fascinovaly...

Odesláno

Ještě k základní otázce. Před asi dvěma týdny jsem jednal s jedním chlapíkem o opravách leteckých motorů. Ten chlapík měl pod sakem leteckej chronograf IWC. Nevypadalo to vůbec zle. Navíc v tom našem oboru bych to hodnotil spíš jako plus...

Odesláno
  Hugo14 napsal:
Nevím, co mají naši dopraváci (ČSA) na ruce fakticky. Viděl bych to na průřež vším od digitálek po IWC. Ale oficiálně by to měly být (dle mého názoru minimálně u nás předražené) Askanie.

Za Tvrdíka noví kapitáni dostávali Fortisy chrono s prvorepublikovým logem ČSA

(dle mého názoru logo se moc nepovedlo....).O těch Askanií nic nevím,ale měly být údajně pro vojenské flígry.

Jinak u nás piloti moc hodinky neřeší,občas jsou vidět i faky( Breitling)!!!

Odesláno (upraveno)
  martinbor napsal:
Za Tvrdíka noví kapitáni dostávali Fortisy chrono s prvorepublikovým logem ČSA

(dle mého názoru logo se moc nepovedlo....).O těch Askanií nic nevím,ale měly být údajně pro vojenské flígry.

Jinak u nás piloti moc hodinky neřeší,občas jsou vidět i faky( Breitling)!!!

Taky uz jsem je videl. :sick01: ... ty faky. Ale i par moc peknych modelu. Je to velka vsehochut s prevahou quartzu.

Fortisky jeste nejake jsou. Myslim, ze se dostavaji i nadale.

Askanie jsem nazivo nikdy nevidel, jsou vybrany pro letecke piloty ... nekde to tu je na foru.

... jinak k tematu. Podle me pilotky k obleku nebo uniforme klidne!

post-634-1204536126.jpg

Upraveno uživatelem Skeleton
Odesláno
  Skeleton napsal:
Taky uz jsem je videl. :sick01: ... ty faky. Ale i par moc peknych modelu. Je to velka vsehochut s prevahou quartzu.

Askanie jsem nazivo nikdy nevidel, jsou vybrany pro letecke piloty ... nekde to tu je na foru.

To logo je slušnej průser, žeby Zero ??? ;)

Odesláno

Tak pánové, stanovisko z MZV je následující: Hodinky mají být "Dobře vypadající, neřeší se zdajsou sportovní či nikoliv. Jako doporučení pro zaměstnance kteří se účastní oficiálního protokolu je věta - dobře vypadající a kvalitně vyrobený fake Rolexů je přijatelnější než hodinky Citizen- " Když jsem tohle slyšel, tak jsem si říkal, že to tady jistě udělá radost. Během svého dotazu jsem měl na ruce Azimuth Bombardier I. a bylo mi řečeno, že tyto hodinky jsou naprosto, ale naprosto super a nelze proti nim nic namítat ani během návštěvy Královny :D

Co se týká uniforem, je to společenský oblek plně akceptovaný, prakticky na všechny oficiální příležitosti, pouze u korunovaných hlav se dává přednost fraku...

Odesláno
  Hugo14 napsal:
Ještě k základní otázce. Před asi dvěma týdny jsem jednal s jedním chlapíkem o opravách leteckých motorů. Ten chlapík měl pod sakem leteckej chronograf IWC. Nevypadalo to vůbec zle. Navíc v tom našem oboru bych to hodnotil spíš jako plus...
Jedna z mála snesitelnejch výjimek, skoro spíš žádoucích ... :)
Odesláno
  Foundryman napsal:
Letecký pilot je nějakej extra poddruh ??? :D

jo, ta druhá verze je "pozemní pilot" .... to jsou ti všichni co si u más moc nezalítají protože na to nejsou prachy.... :D

Odesláno
  Skeleton napsal:

... jinak k tematu. Podle me pilotky k obleku nebo uniforme klidne!

Ty askanie tady. Třetí logo odspodu. Nejsou to tedy hodinky ČSA, ale jejich pilotních odborů...

Ty fortisy jsou dokonale otřesné...

Odesláno (upraveno)

Fotka IWC pilotek na aligátorovi. V podstatě designově stejný model jako Stowa, nebo Archimede.

561e7424-5b72-455a-b754-e2f6ee46c77d.jpg

3255_002_l.jpg

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  boo-beek napsal:
Ta Askania, to je neco jako PRIM? :D

¨

původně vyráběly nějaké budíky do letadel..alespoň tak to říkal mechano ...a teď se vezou na módní vlně pilot hodinek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...