vor Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 ¨ původně vyráběly nějaké budíky do letadel..alespoň tak to říkal mechano ...a teď se vezou na módní vlně pilot hodinek No ty ceny se mi zdají dost mimo, třeba: http://www.askania-praha.cz/node/92 A popis je jak na aukru u "vysoce elegantních hodinek s magnetickým samonátahem" - např. vysoce hodnotný kožený pásek s tvorbou vrásek na kůži
Luk Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 No ty ceny se mi zdají dost mimo, třeba: http://www.askania-praha.cz/node/92 A popis je jak na aukru u "vysoce elegantních hodinek s magnetickým samonátahem" - např. vysoce hodnotný kožený pásek s tvorbou vrásek na kůži To je pravda, ale kdo ti k hodinkám nabídne dvaceti minutový let v L39 ? Začínám uvažovat
vor Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Odesláno 6. března 2008 To je pravda, ale kdo ti k hodinkám nabídne dvaceti minutový let v L39 ? Začínám uvažovat To je asi ten důvod vyšší ceny. Třeba pro srovnání: http://cgi.ebay.de/Askania-Taifun-Automati...7QQcmdZViewItem a http://www.askania-praha.cz/node/110
Hugo14 Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Odesláno 7. března 2008 Ta Askania, to je neco jako PRIM? No řekl bych, že Prim je ještě o něco férovější. Na svých stránkách totiž uvádí, že kalibr 73 vychází z ETA 2824 (víme jak). Askania u svých kalibrů uvádí jen že to je jejich kalibr číslo blabla. Ale když se podíváš průhledem (a na technické údaje), zjistíš, že to jsou známé koně ze švýcarské stáje.
koblih69 Odesláno 25. března 2008 Nahlásit Odesláno 25. března 2008 Tak jak jsem slíbil dneska jsem se pobavil s našimi vojenskými auditory. Bylo to docela pikantní ? přijeli ne v uniformě, ale v obleku. To mě dost překvapilo.... Takže trochu shrnu moje hlavní dotazy: Q: když jdete do společnosti nosíte oblek podle typu příležitosti nebo uniformu A: když je to společenská událost spojená s výkonem služby tka uniformu jinak do společnosti oblek podle typu příležitosti Q: platí nějaká pravidla pro nošení hodinek k uniformě. A: ne nevím o žádných Q: když tedy jdete na veřejnou akci jako v tu chvíli nevoják neberete i uniformu? A: ne, obvykle na nás lidi koukají jako na ?zelené? mozky a tak to zbytečně nepodporujeme. Q: považujete uniformu za společenský oblek. A: z mého pohledu ano, ale nepoužívám ji tak, myslím, že v zahraničí je povědomí jiné,a le u nás to tak nefunguje... Hodnost dotazovaného byla Nadrotmistr. Myslím, že naši spřátelení letci by na to koukali jinak ? ti mi připadají na své uniformy hrdí, ale pravdou je, že tihle pánové přicházejí do styku více s civilními osobami a tak je to možná pochopitelnější
vor Odesláno 25. března 2008 Nahlásit Odesláno 25. března 2008 Tak švagr dělá u voj. letectva a co jsem viděl, uniformu si bere jenom na voj. ples.
RadekB Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Odesláno 30. března 2008 No řekl bych, že Prim je ještě o něco férovější. Na svých stránkách totiž uvádí, že kalibr 73 vychází z ETA 2824 (víme jak). Askania u svých kalibrů uvádí jen že to je jejich kalibr číslo blabla. Ale když se podíváš průhledem (a na technické údaje), zjistíš, že to jsou známé koně ze švýcarské stáje. Nenapsal bych přímo férovější. Češi mají obecně velký smysl pro detail a všímají si i věcí, o kterých by například američan ani nepřemýšlel. Takže v Primu moc dobře vědí, že by se to profláklo.
weiview Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Toto bych viděl jako pilotky k obleku...
Honza49 Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 (upraveno) Mě se líbí tyto pilotky. Mohl bych je i k obleku. Jenomže jsem je v reálu ještě neviděl a asi neuvidím Upraveno 6. května 2008 uživatelem Honza49
Ivan Lelák Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Pilotky k obleku - klíďo píďo. Je jich tolik, že vhodné se najdou. Askania - nevím, přijde mi to cenově mimo ale jsem laik, ruský pilotky jsou za zlomek ceny a nepředpokládám stejný poměr kvalit...
CzechJoker Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 K obleku nosím pilotky a nevidím na tom nic nenormálního. Teda, jsou to v podstatě normální hodinky, černé, mám je v podpisu
lib Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Pilotky k obleku nosím skoro pořád. Jinak bych si jich užil jen o víkendu. Nebo bych si asi minimálně každou středu musel vzít volno. Podle mě je spíš důležitější, jak moc natěsno se zapíná rukáv košile, aby do něj mohly snadno vklouznout.
lib Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 To je pravda, ale kdo ti k hodinkám nabídne dvaceti minutový let v L39 ? Začínám uvažovat Kolik by stály, kdyby se letělo Grippenem?
CzechJoker Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Kolik by stály, kdyby se letělo Grippenem? A kolik by stály, kdyby se neletělo vůbec...? Odpovím si sám, cena za 20 minut letu na Albatrosu u CzechJet stojí 26 tisíc.
lib Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 A kolik by stály, kdyby se neletělo vůbec...? Odpovím si sám, cena za 20 minut letu na Albatrosu u CzechJet stojí 26 tisíc. "Na Albatrosu" znamená nahoře na kokpitu, nebo někde na křídle (evtl. na ocase)? V jaké výšce? = Je teplé oblečení nutností? A kolik to asi tak stojí V Grippenu? Dost otázek, co?
koblih69 Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 (upraveno) "Na Albatrosu" znamená nahoře na kokpitu, nebo někde na křídle (evtl. na ocase)? V jaké výšce? = Je teplé oblečení nutností? A kolik to asi tak stojí V Grippenu? Dost otázek, co? ... no vzhledem k tomu, že je to pro 3 osoby tak v kombinaci s L-39 holt někdo bude nutně muset sedět venku ... Upraveno 6. května 2008 uživatelem koblih69
lib Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 ... no vzhledem k tomu, že je to pro 3 osoby tak v kombinaci s L-39 holt někdo bude nutně muset sedět venku ... No a právě proto se ptám na to teplý oblečení. Jak znám svou tříčlennou rodinu, je jasný, kdo zůstane venku.......... Aby se mi manželka nenachladila!
koblih69 Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 No a právě proto se ptám na to teplý oblečení. Jak znám svou tříčlennou rodinu, je jasný, kdo zůstane venku.......... Aby se mi manželka nenachladila! Venku zůstává Tchýně ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se