Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Badus, ja mel pech. Samo, ze diagnostika vse OK. Nakonec byla tenkrat celou zimu ve Vlasimi a kluci na to prisli. A materina v A uznala problem a vicemene se pretahala komplet elektrika a ja platil neco malo za praci. Motorka to byla super, o tom zadna.

To litas jak drak teda. Slusnej najezd, hlavne ten teren. Kdes vsade na tom byl?

tl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci a chlapi :)

Užívám si svou životní prvotinu - Hondu CB600F Hornet 2004. Začal jsem na podzim a k dnešnímu dni mám 6000km, což si myslím je dobré :) Krom autoškoly (CB750), jsem nikdy na ničem neseděl. Motka mi vyhovuje, přesně tohle se mi líbí, ale vím, že časem se budu chtít posunout. Co je vyšší level od Horneta? :D Nahatá, rychlá, ovladatelná ale všeho víc? :) Abych se měl k čemu upnout :D Líbí se mi do budoucna třeba Triumph Speed Triple (R:)) i když neradši bych MV Agusta Brutale, což bude ale trošku moc.

Upraveno uživatelem solidus
Odkaz ke komentáři

Speeda Ti mohu vrele doporucit. Mas tam zatah dole jako u dvouvalu, kterej ale nechcipa a pokracuje do otacek jako ctyrval. Masina na vse, od kraveni po cestovani. Akorat na dalnici me moc nebavil. A ten zvuk je uzasnej. Jinak paradnich motorek v teto katgorii mas hafo, musis si ujasnit kam Te to tahne - 2-3-4 valce a pak premyslet dal:)

tl

Odkaz ke komentáři

To jsme na tom podobně, po dlouhatánský pauze jsem skočil na třindu, pak bmw f650 jednovál, teď cbf600 a dál bych to viděl taky na tripla. Jednoválec málo, čtyři mi taky nevyhovujou, tak zkusíme tři. A nebo haryka, ale to asi až poté.

Odkaz ke komentáři

V 14. 5. 2015 v 10:25, solidus napsal:

Chlapci a chlapi :)

Užívám si svou životní prvotinu - Hondu CB600F Hornet 2004. Začal jsem na podzim a k dnešnímu dni mám 6000km, což si myslím je dobré :) Krom autoškoly (CB750), jsem nikdy na ničem neseděl. Motka mi vyhovuje, přesně tohle se mi líbí, ale vím, že časem se budu chtít posunout. Co je vyšší level od Horneta? :D Nahatá, rychlá, ovladatelná ale všeho víc? :) Abych se měl k čemu upnout :D Líbí se mi do budoucna třeba Triumph Speed Triple (R:)) i když neradši bych MV Agusta Brutale, což bude ale trošku moc.

Hoj, já šel z horneta na Aprilii SL750 a letos jsem koupil CB1000r, zatím velká spokojenost, krásný spodek , ale žádný trhač rukou... Ovladatelnost velmi příjemná :) 

Odkaz ke komentáři

Po dálnicích nejezdím, nevidím v tom smysl. Právě výkon, obratnost, zábavnost, to je to :) Jak je z mého nájezdu patné, tak moc zkušeností nemám a o rozdílech mezi počtem válců tak maximálně čtu. Mám představu, ale jak by se mi to v reálu líbilo/nelíbilo, to fakt nevím. Nicméně mi ten 4 válec vyhovuje.

Týden jsme s kámošem (R6 rv2000) sjížděli republiku a snad 50x jsem si do helmy řekl "že si voe koupim enduro", páč někde ty silnice fakt peklo. Většina cest ale supr, až jsem to nečekal. Celá republika rozhodně není tankodrom, spíš naopak.

Odkaz ke komentáři

semi, tak to ja mel uplne opacnej pocit:) jel jsem tedy na prvnim rocniku toho cb1000r hned jak to vylezlo, ale prislo me to, ze dole se nedeje nic a musi se tocit a tocit, prece jen je zaklad z farose? A vadil me sklon sedla, porad sem se mlatil do kuli. A jel jsem v kombosce, ne v nejakejch platakach. Jinak moc pekna a moc fajn motorka. Ale velkej nahac musi tahat od spodku jinak, viz treba xjr,cb13 atd :), kdyz je to ten 4val.

tl

Odkaz ke komentáři

V 14. 5. 2015 v 12:56, TLD napsal:

semi, tak to ja mel uplne opacnej pocit:) jel jsem tedy na prvnim rocniku toho cb1000r hned jak to vylezlo, ale prislo me to, ze dole se nedeje nic a musi se tocit a tocit, prece jen je zaklad z farose? A vadil me sklon sedla, porad sem se mlatil do kuli. A jel jsem v kombosce, ne v nejakejch platakach. Jinak moc pekna a moc fajn motorka. Ale velkej nahac musi tahat od spodku jinak, viz treba xjr,cb13 atd :), kdyz je to ten 4val.

tl

Tož taky jsi vem, co jsem měl před tím že :) Pro mě je to v tuto chvíli trhač :)

S kulema problém nemám, a jezdím v kevlarech... Každopádně, kamarád má GSXR 750 K7 a když se svezl, říkal, že mam lepší spodek jak on na silnici... 

Nicméně jezdím čtvrtou sezonu, takže žádný znalec a profík nejsem :)

Odkaz ke komentáři

V 14. 5. 2015 v 12:41, solidus napsal:

:)

...Týden jsme s kámošem (R6 rv2000) sjížděli republiku a snad 50x jsem si do helmy řekl "že si voe koupim enduro", páč někde ty silnice fakt peklo...

Máš recht, pokud cestuješ mimo dálnice, tak enduro je na český silnice nejlepší. No jsme zas u toho GeeSa :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jednou jsme teda měli opravdu enduro vložku přes pálavské vinohrady a les, no chybička se vloudila :) jinak je to spíš opruz, když máš prima sestavu zatáček a samá díra. Většinou to ale bylo opravdu v pohodě, ty silnice mezi vesnicema jsou nově potažený, ani štěrk nebyl a fakt supr. Nejlepší asi křivoklátsko a blansko z té naší cesty. Přihazuju foto benzínky Železný brod :D

Edit:psímenka asi tak :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem solidus
Odkaz ke komentáři

To TLD:

Ja na ni nedam dopustit. Neni to nejlepsi motorka na nic, ale pro me vhodnej kompromis na vsechno. Najezdil jsem spoustu na Rallyeckach ruznych a dost i na cedtovani, na coz je samozrejme teba GS diky spotrebe a pohodli lepsi. Uz taky tolik nejancim, ale proste vzdy me to tahne na off takze pro me KTM jasna volba. Projeli jsme toho dost, ale podle me furt malo...srdcovky Alboska, Maroko, Tunis, Ukrajina, Rumunsko, proste klasika...Evropa po silnicich hafo. Jen ty vzdalenejsi destinace nejak nedavam kvuli casu a rodine no.

Upraveno uživatelem badus
Odkaz ke komentáři

Taková hezká projížďka by to dneska byla, kdyby mi tam nevběhla ta srnka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

tojo, asi si to ještě úplně neuvědomuju, v tu chvíli nešlo prostě nic dělat, jenom se pevně držet, akorát mě pouštěl chlapík ve fabii, tak jsem ho předjel, měl jsem tam něco přes kilo a bác. Stálo to stovku na myčce než jsem z toho tu krev a hovna dostal

akorát si chvíli nezajezdím, ohlá vidle a nějaký plasty, jo a chladič je bouchlej, ale dojel jsem dom - 35 km

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...