mechano Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Pomalu vybírej, ceny slušný a jezdím okolo,musíš se vybavit...http://www.louis.de/ No, zatím mám blembák a montérky ale někde na Zlínsku se objevila VT 750, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Máme na prodej Hondu Shadow 600 a 750, případně můžeme dovézt na přání cokoliv z Floridy. Moto i auto. Zanedlouho budeme posílat kontejner. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Máme na prodej Hondu Shadow 600 a 750, případně můžeme dovézt na přání cokoliv z Floridy. Moto i auto. Zanedlouho budeme posílat kontejner. jak vypadají ceny haryků, konkrétně V-ROD a Dyna (fco ČR)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Ceny jsou podle toho, jak dobrý nákup se tam povede. Někdy má člověk štěstí (někdo třeba chce rychle prodat, právě po takových paseme), tak nakoupí fakt dobře, někdy až směšně levně. No a nejlíp se nakupovalo, když byl dolar za 15 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 (upraveno) Mechano: poslal jsem pár fotek, dorazily? http://imgupload.cz/s4/wujRxRMZtS.jpg Upraveno 5. listopadu 2008 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Nejnovější přírůstek můj a kamarádův. Čínská replika Honda Gorilla, kompletně přestavěná z japonských dílů Takegawa počínaje motorem a dál nebudu pokračovat, je toho moc. Kompletní rozborka, úpravy rámu, lak, čalouník a zase postupně sborka a tohle je výsledek, ještě bude pár cestovatelských úprav. Normálně cestujeme na BMW R1150GS Adventure, tak to máme v barvách velkých motorek. A hodláme cestovat, takže tam je mj. GPS, 12V zásuvka atd. atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Nejnovější přírůstek můj a kamarádův. Čínská replika Honda Gorilla, kompletně přestavěná z japonských dílů Takegawa počínaje motorem a dál nebudu pokračovat Gde se nechá taková sranda sehnat (myslím tu původní číňanku)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Gde se nechá taková sranda sehnat (myslím tu původní číňanku)? Prodává to tady spousta firem, jsou to repliky legendárních Honda Monkey a Honda Gorilla. Vyrábí to v Číně dost firem ale tohle je Jincheng, jediná čínská fabrika, která má od Hondy oficiální licenci a Honda si hlídá kvalitu pod hrozbou odebrání licence. Japonská kvalita to není ale na druhou stranu ani čínská. Navíc co se týká úprav, tak na Jincheng pasují všechny díly Takegawa stejně jako na originál Hondu a pak se z toho dá udělat skvost. Dávám sem foto motorky před přestavbou - obsah 90ccm, OHC, nášlap (viděl jsem repliku se startérem od jiného výrobce ale jinak hrůza), čtyřkvalt, rychlost cca 90km/h, cena 29900,- včetně DPH, oficiální prodejce Ivo Kaštan co jel 8x Dakar, sám cestovní Gorillu má a byl v Rumunsku, Francii atd., navíc je to machr a umí poradit, mrkni na www.ivokastan.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 Mechano: poslal jsem pár fotek, dorazily? http://imgupload.cz/s4/wujRxRMZtS.jpg Sakra, dorazily a byl jsem přesvědčen, že jsem odepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 No, já do něj nešel ale viklám se. Mám takovýho našeptávače a ten mi porád říká, že život je jen jeden a nemá cenu ho celej prosedět na prdeli. Asi to tenhle týden dopadne. Tak už to nělak dopadlo?? Nenapínej nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Tak proháním číňanku Gorillu (viz.výše), v neděli 300km a včera dalších 300, úplně v pohodě, ta věc má skvělé jízdní vlastnosti, pomalu zrychluju (stále v záběhu), už jsem na 90km/h a to jedu na půl plynu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 (upraveno) Tak už to nělak dopadlo?? Nenapínej nás. Sám jsem nejvíc napnutej. Je takový teplo, že bych ho ještě stihnul vyzkoušet. Upraveno 11. listopadu 2008 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Nejnovější přírůstek můj a kamarádův. Čínská replika Honda Gorilla, kompletně přestavěná z japonských dílů Takegawa počínaje motorem a dál nebudu pokračovat, je toho moc. Kompletní rozborka, úpravy rámu, lak, čalouník a zase postupně sborka a tohle je výsledek, ještě bude pár cestovatelských úprav. Normálně cestujeme na BMW R1150GS Adventure, tak to máme v barvách velkých motorek. A hodláme cestovat, takže tam je mj. GPS, 12V zásuvka atd. atd. Můžeš prozradit, na kolik tě přišla tato přestavba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Sám jsem nejvíc napnutej. Je takový teplo, že bych ho ještě stihnul vyzkoušet. To jistě,do konce měsíce má být teplo.A nakonec,špatný počasí není,jen špatně oblečený motorkář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 To jistě,do konce měsíce má být teplo.A nakonec,špatný počasí není,jen špatně oblečený motorkář Tady bude velký prostor pro rady a porady. První otázka : Nesměj mi nastydnout záda, co mám dělat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 (upraveno) Tady bude velký prostor pro rady a porady. První otázka : Nesměj mi nastydnout záda, co mám dělat ? Pokud seš na to náchylnej tak doporučuju jednodílné "kombiné" i když to na čopříka není tak stylový, ale je to mnohem pohodlnější. No a samozřejmě ledviňák. Když bude s odepínatelnou podšívkou tak se dá používat univerzálně. Jinak velmi doporučuju kupit u Luise nebo v Hein Gericke vyhřívaný rukojeti. Mívají je v akci za 19.95 ( a samozřejmě i dražší ... ). To je potom úplně jiná pohoda. Ty obyš maní jen 1,2, Off ale za ty prachy to stačí, dražší mají plynou regulaci. Upraveno 11. listopadu 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Tady bude velký prostor pro rady a porady. První otázka : Nesměj mi nastydnout záda, co mám dělat ? Taky bych doporučoval plexištít,ne z frajeřiny,ale je to doleko lepší pohoda za jízdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Můžeš prozradit, na kolik tě přišla tato přestavba? Motorka 26500,- ale se všemi díly a přestavbou 80000,- Ale to je tím, že jsme do toho šli bez kompromisů, chceme na tom cestovat i do ciziny a potřebujeme aby to bylo spolehlivé a výkonné, tj. trvalá cestovní rychlost kolem 100km/h. Na normální kratší cesty třeba po republice se tolik úprav dělat nemusí. Vlastně za relativně nutné považuju akorát zadní tlumiče (2990) a zbytek podle chuti. Mimochodem, včera jsem dal nepatrně lehčí převod a už to jede 100, až se motor úplně rozvolní a doladíme karbec, dám tam zase těžší převod a pojede to ve špici 120. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Pokud seš na to náchylnej tak doporučuju jednodílné "kombiné" i když to na čopříka není tak stylový, ale je to mnohem pohodlnější. No a samozřejmě ledviňák. Když bude s odepínatelnou podšívkou tak se dá používat univerzálně. Jinak velmi doporučuju kupit u Luise nebo v Hein Gericke vyhřívaný rukojeti. Mívají je v akci za 19.95 ( a samozřejmě i dražší ... ). To je potom úplně jiná pohoda. Ty obyš maní jen 1,2, Off ale za ty prachy to stačí, dražší mají plynou regulaci. No jo, ale mně se pod "ledviňák" vybavuje pouze ledvinovej kámen. Takže bych tě prosil, trošku se rozpovídej, kde, jakej, za kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Taky bych doporučoval plexištít,ne z frajeřiny,ale je to doleko lepší pohoda za jízdy. Člověče, jakoby tě slyšel, už je tam namontovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se