mAra_ Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 To já dneska vyjel, že se stavím do Jičína pro rybu(jen tak mít důvod na výlet). Ale tak šíleně foukalo, že jsem to za Turnovem otočil a stáhl to domů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2023 před 10 hodinami, M3maniac napsal: Tu je to dvojče od kámoše. Já mám rád tak jak to bylo vyrobeno, ale každému se prostě líbí něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Pěkná dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 No řekl bych ze starého bmwFaaaakt? Myslel jsem jestli to je 60, 70…100 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Myslím že z R65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Tak vás pobavím. Včera se mi na mém RE Interceptoru vysipala převodovka. Takže jednička natvrdo. Blbý na tom je, že jsem v Umagu. Dovolená jako fík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 A jéje, snad máš dobrou asistenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Je to ještě v záruce a asistence je dobrá, nicméně, budu to moct říct až ve finále. Každopádně domů jedu vlakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 No to je pešek v záruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Pár momentek z cesty Rakouskem, Slovinskem, Chorvatskem, Bosnou, Maďarskem a ukončení na Pálavě. Zítra už mažu dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Dovolená pokračuje na tandemu se synkem, na jeho bávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Má rozum synek do 150 tkm se nemusí bát. Prodej to pseudo retro a kup bawko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Na mě už je to těžký. Ten RE se mi jednak líbil a jednak je to lehoučké. Mám pořád R1100S, ale to jen tak na chvilku, kolem komína. Mimochodem, ta Synková vrána má už 180 kilo za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Tady se vážila Dorota Máchalová.... Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 před 2 hodinami, Kupa54 napsal: Na mě už je to těžký. Ten RE se mi jednak líbil a jednak je to lehoučké. Mám pořád R1100S, ale to jen tak na chvilku, kolem komína. Mimochodem, ta Synková vrána má už 180 kilo za sebou. To věřím, bawko to v klidu zvládne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Ja to mam tesne po zabehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se