shewcza Posted July 30, 2023 Report Share Posted July 30, 2023 Na tomhle jsou ty škrábance dokonce plusem. Alespoň teda mě se to líbí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Sands Posted July 31, 2023 Report Share Posted July 31, 2023 před 20 hodinami, shewcza napsal: Na tomhle jsou ty škrábance dokonce plusem. Alespoň teda mě se to líbí Při nájezdu na cílovku mi uchcal předek ale jedná se o utáhlou zatáčku = malá rychlost. Všechno pobraly padáky a kryt páček, nejvíc toho asi vzala bota ale noha je v pořádku takže cajk před 20 hodinami, shewcza napsal: Na tomhle jsou ty škrábance dokonce plusem. Alespoň teda mě se to líbí Já raději bez škrábanců ale tady se s tím tak nějak počítá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted July 31, 2023 Report Share Posted July 31, 2023 Aspoň každej uvidí, jakej seš ostřílenej mazák se vším všudy, a né žádná připosraná leštěnka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted July 31, 2023 Report Share Posted July 31, 2023 Presne. A muzes rikat,ze to klopis az na padak jak Boris Chambon. Fajn,ze ses cajk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland Sands Posted July 31, 2023 Report Share Posted July 31, 2023 před 25 minutami, Strocek napsal: Aspoň každej uvidí, jakej seš ostřílenej mazák se vším všudy, a né žádná připosraná leštěnka Klasicky se to muselo stát na jediným místě kde stáli lidé z depa před 10 minutami, TLD napsal: Presne. A muzes rikat,ze to klopis az na padak jak Boris Chambon. Fajn,ze ses cajk Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted July 31, 2023 Report Share Posted July 31, 2023 Hele aspoň si jim nemusel nic vysvětlovat jak to probíhalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steke_m Posted August 1, 2023 Report Share Posted August 1, 2023 před 16 hodinami, TLD napsal: Presne. A muzes rikat,ze to klopis az na padak jak Boris Chambon. Fajn,ze ses cajk Jéžiš, teď na mě padla nostalgie...Boris Chambon, Eddy Seel, Thierry Van Den Bosch a další. Kurník to bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted August 1, 2023 Report Share Posted August 1, 2023 Presne. Ja byl z tech SM tak hotovej,ze jsem nechal u Hamouze predelat stare DR na motarda a zkousel to kolem kruhaku. To byl skvelej cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Miloš) Posted August 3, 2023 Report Share Posted August 3, 2023 Tak mě dělala vždycky problémy právě ta utažená levá u nájezdu z depa, tam byly asi 3 povrchy a tam kde jsem si představoval ideální stopu na výjezdu, ještě díra, teď už je to opravený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny357 Posted August 10, 2023 Report Share Posted August 10, 2023 Borci, ted vikend IRRC Horice. Nemate nekdo typ, kde je dobry koukat? Tj ktera zatacka? Rovinka? Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupa54 Posted August 10, 2023 Report Share Posted August 10, 2023 Jezdím k vracečce č.14 na té mapce, tam musí všichni razantně spomalit a pak zase akcelerovat a to se mi líbí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viders Posted August 10, 2023 Report Share Posted August 10, 2023 V 25. 7. 2023 v 21:42, Strocek napsal: Už si píšu s kolegy, víc už asi není třeba . Díky Kdyby jsi něco ještě potřeboval klidně se ptej Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny357 Posted August 11, 2023 Report Share Posted August 11, 2023 před 21 hodinami, Kupa54 napsal: Jezdím k vracečce č.14 na té mapce, tam musí všichni razantně spomalit a pak zase akcelerovat a to se mi líbí. Diky za typ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kupa54 Posted August 11, 2023 Report Share Posted August 11, 2023 Nemáš zač. Bohužel se tam letos nedostanu, máme v sobotu i v neděli rodinnou akci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted August 12, 2023 Report Share Posted August 12, 2023 Dneska moc pěkný svezení s @Bembeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steke_m Posted August 12, 2023 Report Share Posted August 12, 2023 V 10. 8. 2023 v 15:36, johny357 napsal: Borci, ted vikend IRRC Horice. Nemate nekdo typ, kde je dobry koukat? Tj ktera zatacka? Rovinka? Diky Já se před pár lety hýbal mezi startem, 1-2-3, chvíli 5-6 a pak 8 v průběhu dne. Zejména ten úsek po cílovce byl super, protože to, co někteří předvádí…užij si to. Já to letos nedám, ale příští víkend jedu do Lokte a MS v sidecarcrossu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted August 13, 2023 Report Share Posted August 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mira188 Posted August 13, 2023 Report Share Posted August 13, 2023 Dneska koupačka Odesláno z mého SM-F711B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted August 20, 2023 Report Share Posted August 20, 2023 Dnes len take male kolecko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted August 27, 2023 Report Share Posted August 27, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts