Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
Díky pánové za tipy...

Tuono ne, nelíbí se mi. Netvrdím, že nejezdí jak střelený kanec, ale nelíbí se mi tvary, barvy a celkově vzhled "RSV potratilo kapotáž"

Ducati... Monster jako vodníka ne (vzhled a cena), vzducháč líbí líbí, ale poměr koně/korunky .... :-( a dost velkou roli hraje, že se nechci vracet, ale jít dál a zkusit něco jiného

ještě jsem si pohrával s myšlenkou na Kawa Z1000,

předchozí model se mi líbil, ale motor nebyl naladěný pro můj styl (spodek nic, střed málo, nahoře bouchnou saze)

a nový model má motor o moc lepší, ale ten vzhled ... néé díky

MT-01 je sice velká, ale seděl jsem na tom na výstavě, mám 185 cm a nepřipadal jsem si na tom ztraceně.

Vzhledově se mi líbí víc než SpeedTriple, ale ten je univerzálnější: lehčí, silnější, rychlejší, levnější, zvuk má logicky úplně jiný než MT, ale ten chraplák je prostě sexy, už sériové koncovky jsou tak nějak "speed metal", ale s laďáky nebo dokonce jen jedním trombonem Zard nebo Arrow dole... to je masakr motorovou pilou, podbarvený extraligovým trash-death-speed-metalem :-)

rozhodnutí ale padne, až se s tím svezu a porovnám v reálu na silnici....

ahoj!

Ja mam popri Hayabushi prave MT O1 ako mestky stroj a pri mojich rozmeroch... ( ja mam 182 cm a asi 118 kg!!! ) cize logiky hladam vacsie stroje!

Yamaha urobila vyborny krok ze vznikol takyto mix ako je MT o1 a rozhodne to chvalim! Podvozok prekvapivo obratny, vykon tak akuratny, image na rozdavanie a zvuk.... Velmi pohodova masina! urcite si to vyskusaj a uvidis!

post-1887-1188392324.jpg

post-1887-1188392372.jpg

post-1887-1188392442.jpg

Odesláno

To MT mi připomíná ty mastodontský bejky z koridy...vypadá to super!

post-268-1188397427.jpg

Odesláno
Což o to, to já bych si také pořídil nějakého to choppera, ale to bych musel vážit dvojnásobek, mít pořádný pivní břich a hustý plnovous :thumbsup_anim:

Není nutno, já mám Magnu a až na vejšku jsem spíše podměrečnej a bez fousů :D

Návštěvník tolja
Odesláno
Já trošku vanu mám.

Já mám pneumatiku až na záda i s vanou, ale chybí mi k nim motorka :wheelchair:

Odesláno

MAXIGABRIEL

človeče to si robíš srandu? Ty si z okresu LV??? Tam som žil 25 rokov, v LV som chodil na gympel, v LV som mal prvú lásku... jazdím tam k rodičom, tak keby na teba v LV na ulici začal hulákať nejaký "čehúň", tak klídek, to budem ja :-)

P.S. Gratulujem k dobrému výberu.. z trojice 911 turbo / Busa / MT-01 je práve Yam najviac cool (pre mňa)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno
MAXIGABRIEL

človeče to si robíš srandu? Ty si z okresu LV??? Tam som žil 25 rokov, v LV som chodil na gympel, v LV som mal prvú lásku... jazdím tam k rodičom, tak keby na teba v LV na ulici začal hulákať nejaký "čehúň", tak klídek, to budem ja :-)

P.S. Gratulujem k dobrému výberu.. z trojice 911 turbo / Busa / MT-01 je práve Yam najviac cool (pre mňa)

ja som teraz dost na cestach a to najme v zime som na teplejsej strane zemegule a snazim sa fotit svet ako ho vidim a je to taky unik pred modelingom! Cize ked budes teraz chciet na mna hukat tak asi Tibet!

post-1887-1188469300.jpg

post-1887-1188469393.jpg

Odesláno
ja som teraz dost na cestach a to najme v zime som na teplejsej strane zemegule a snazim sa fotit svet ako ho vidim a je to taky unik pred modelingom! Cize ked budes teraz chciet na mna hukat tak asi Tibet!

BOMBA! Ta Ti závidím nie len 911 a MT-01, ale aj zmysel pre humor :thumbsup_anim:

Odesláno
MAXIGABRIEL

Občas sa aj ja v Leviciach zastavím u hodinára Bartka v Priore. S japonskými hodinkami mi skoro vždy pomôhol, ak sa im niečo prihodilo.

Odesláno
Občas sa aj ja v Leviciach zastavím u hodinára Bartka v Priore. S japonskými hodinkami mi skoro vždy pomôhol, ak sa im niečo prihodilo.

Hmm, Prior... Bartka nepoznám, ale keď som išiel okolo, vyzeralo to ako typické malé hodinárstvo tu u nás (=predajca lacných quartz/remienkov a menič bateriek) - nevedel som, že je to fakt hodinár, čo sa nebojí klasiky. Dobre vedieť, keby sa mi na Slovensku niečo stalo - ďakujem za tip.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nevíte někdo dováží sem někdo Enfield bullet 500? Viděl jsem jej naživo a je to krásná archaická paráda docela o něm uvažuji No není to fešák? Asi by bylo nejjjednodušší dojet si pro něj do Indie a po vlastní ose přijet,ale to by byla cesta až do důchodu

post-227-1190550304.jpg

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Hodně o poválečných typech ruských motocyklů najdeš tady: http://www.dnepr.cz/dnepr.htm

Ke stažení jsou tam zajímavé články. Dočetl jsem se třeba to, že životnost ruských poválečných motorů byla spočítaná na 20-25 tisíc km :)

No a dost často jsou tyhle stroje na prodej v inzerátech za docela rozumný peníze tady: http://www.veteran.cz/

K té životnosti , Asi před 5 ti lety jsem objevil inzerát :Prodám motocykl Dněpr , najeto 1700km , motor po GO . Na dotaz proč má motor GO po tak málo najetých km mi prodávající , což jak se později přiznal byl dovozce řekl , že motor víc nevydrží . Tady je foto jednoho malého motorkáře . Vyrobil jsem mu čtyřkolku , motor je čínský s odstředivou spojkou. Věk 2,5 roku , sám se ještě bojí , ale s mámou za zadkem už jezdí. Mámu má jen jako závaží , přidává plyn a řídí sám.

post-45-1190554133.jpg

Odesláno
Myslím, že je to nejvtipnější motorkář a umí jezdit pěkně i na kole :thumbsup_anim:

Jo jo mám zatím 3 díly, dobrý byl taky ten sněžný skútr předělaný na kolečka v ulicích města ... nebo Hayabusa turbo... prostě magor, nechtěl bych ho ale potkat

Odesláno

Měli jsme o víkendu malé setkání (28 strojů) majitelů Jawy 650 :) Počasí I.A, v programu krom vyjížďky také jízda zručnosti v areálu továrny a návštěva Jawy (ta nám hodně vyšla vstříc). Tak jen 2 fotky (vypůjčené z webu kamaráda spoluorganizátora)

post-1966-1190786528.jpg

post-1966-1190786538.jpg

Odesláno
Měli jsme o víkendu malé setkání (28 strojů) majitelů Jawy 650 :) Počasí I.A, v programu krom vyjížďky také jízda zručnosti v areálu továrny a návštěva Jawy (ta nám hodně vyšla vstříc). Tak jen 2 fotky (vypůjčené z webu kamaráda spoluorganizátora)

No já ti X-Bobe pořád nemůžu kousnout alianci Jawa-Tmec-Motoscoot :gun_bandana: Paktovat se s čínskejma šmejdama (výrobkama), propůjčit jim značku :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...