Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, namontoval jsem na svýho Horneta vejfuk od MIVV, vyndal db killer, projel to a po deseti minutách jsem musel zastavit - takovej bordel, že mi bylo fyzicky zle a málem jsem se poblil. Ale šikovné ručičky a výroba malého db killeru to utlumila z "pekelný bordel" na "bordel" a je to ok :) Takže ten Triumph musel řvát jak kráva.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pánové, namontoval jsem na svýho Horneta vejfuk od MIVV, vyndal db killer, projel to a po deseti minutách jsem musel zastavit - takovej bordel, že mi bylo fyzicky zle a málem jsem se poblil. Ale šikovné ručičky a výroba malého db killeru to utlumila z "pekelný bordel" na "bordel" a je to ok :) Takže ten Triumph musel řvát jak kráva.

Řval. Ujel jsem 150km, furt se někde votáčeli nějaký lidi a taky mi z toho nebylo úplně dobře.

Odesláno

Randál a plameny...hmmm, moderní po revoluci, naštěstí už většina vystřízlivěla. Ale ty Triumphy jsou pěkný, hned se mi vybaví Velký útěk a Steve McQueen, i když tam to byla jiná motorka...

Odesláno (upraveno)

1000???? nebo kolik za to chtěj?

až tě přestane bavit, tak to za kilo komplet koupim

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník Zmizík
Odesláno

No, vyplním to a dám to na Hondu a Zarda dám kam patří. Jestli mně teda někdy Italové pošlou proformu.

Odesláno

Jak na tu fotku koukám, tak mi připomnělo, kdysi dávno jsem si tlumiče do své Kawasaki taky vyráběl. Vnitřek se kompletně vysypal, resp, žádný tam nezbyl. Perfektně to šlo ze starých sít z kombajnu.

Odesláno

Je to už ve filmařském vlákně, ale tam třeba moorkáři nechodí, tak to dám i sem:

Je to z uplynulého víkendu, Cyril to určitě pozná...

Odesláno

Tak Taloši zatím excelujou - 652? včetně dopravy.

Tak paráda.

Dneska mi dorazila vidle, všechno se jeví OK, tak jí odpoledne nahodím a konečně se trochu projedu.

a pak to prodám

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak paráda.

Dneska mi dorazila vidle, všechno se jeví OK, tak jí odpoledne nahodím a konečně se trochu projedu.

a pak to prodám

Fakt? Jako že koupíš něco novýho nebo na to sereš?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...