koblih69 Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 (upraveno) Hodila by se Vysočina - přijatelný kompromis pro všechny. Vysočina je nebezpečná - bydlí tam tchýně ale když so obloukem vvyhneme Žďáru a nebo ho rychle projedem tak je to přijatelný kompromis Je tu někdo z J.Č. kdo by se připojil? Upraveno 26. května 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 (upraveno) no na visočině znám zatím jenom jednu pěknou silnici kde se dá jed svižně a baví mě jihlava-telč o víkendu sem se dostal poprvé na stupačku jinak může to být samozdřejmě i jinde byl to takoví nástřel Upraveno 26. května 2008 uživatelem l3stat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 Po týdenním výpadku přijatelného počasí už zase skáču přes kaluže - každý den do práce a zpět - 80 km na 2 kolech. Akorát mám pocit, že rok od roku jezdím pomaleji.... No ale to je, domnívám se, správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Hodila by se Vysočina - přijatelný kompromis pro všechny. Tak už jsem taky konečně pojízdnej, až pojedete kolem, dejte vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Dnes jsme jeli Svitavy - Polička - N. Město - Žďár, já potom na Brno a Millis na HK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Tak jsem zjistil,že virago je přece jenom větší moped tak jsem přesedlal na 800ccm Marauder. Je to přece jenom jiná jízda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Krásnej Marauder se správnými výfuky. Je na tom moc příjemná jízda. Jel jsem na něm teda jen dvakrát, ale prima a pohodlíčko. Nechceš přesedlat ještě na větší? Třeba VTX 1800 (skrytá reklama)? To je teprve něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Falkkone, gratuluju Kdy to pojedeme projet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Falkkone, gratuluju Kdy to pojedeme projet? zítra ne,pak kdykoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Jak falkkon pečlivě prohlížel a projížděl nový stroj. PS - fakt pěkný kousek. Teď už mu na svojí neujedu, má o 150 ccm víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Výlet se Skeletonem Lesy v Brdech, přehrada Orlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Mám za všetečný dotaz, rodiče chtějí manželce koupit motocykl, je tohle správná volba, hovno tomu rozumím. BMW R1200RT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Mám za všetečný dotaz, rodiče chtějí manželce koupit motocykl, je tohle správná volba, hovno tomu rozumím. BMW R1200RT S BMW rozhodně chybu neudělají. Akorát bych zvažoval, jestli je tak velká motorka vhodná pro ženskou, ale pokud už na něčem jezdí, nevidím problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Jak říká foundry, pokud už má něco naježděno, tak je to superdržák, taky bych chtěl takové rodiče, mně furt říkají ať motorku prodám Mám za všetečný dotaz, rodiče chtějí manželce koupit motocykl, je tohle správná volba, hovno tomu rozumím. BMW R1200RT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 (upraveno) Mám za všetečný dotaz, rodiče chtějí manželce koupit motocykl, je tohle správná volba, hovno tomu rozumím. BMW R1200RT Doporučuju to projet, je to super motorka, ale i pro chlapa je někdy dost těžkopádná. Pro ženskou bych rozhodně něco takovýho nedoporučil. Pravdou je, že znám i ženský s Golg Wingem, ale to je extrém. Já bych volil rozhodně něco obratnějšího. Já bych to nechtěl ani pro sebe... Upraveno 28. září 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Doporučuju to projet, je to super motorka, ale i pro chlapa je někdy dost těžkopádná. Pro ženskou bych rozhodně něco takovýho nedoporučil. Pravdou je, že znám i ženský s Golg Wingem, ale to je extrém. Já bych volil rozhodně něco obratnějšího. Já bych to nechtěl ani pro sebe... Mno, já bych ženský nepodceňoval, pár jich s náma jezdí na Magnách a to nejsou žádný prdítka, ještě k tomu mají rozvor větší než ten bavorák (1651 mm oproti 1485 mm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 (upraveno) Mno, já bych ženský nepodceňoval, pár jich s náma jezdí na Magnách a to nejsou žádný prdítka, ještě k tomu mají rozvor větší než ten bavorák (1651 mm oproti 1485 mm). Já s tebou souhlasím, ale právě proto píšu projet. A taky záleží na jaký tratě. Pokud se s tím bude proplítat v nějakým provozu tak to bude něco jinýho něž polykat kilometry na dálnici. Manželka jezdí taky poměrně dlouho a vím co to bylo vybrat něco co by jí sedělo... Upraveno 28. září 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Je to stupidita, já jsem nemocný a nemohu ani za volant natož za řidítka a netuším co to manželčiny rodiče popadlo, protože potřebujeme peníze na něco úplně jiného. Oni mívají často divné nápady a předpokládám, že je to pustí, myslím si, že vůbec netuší co taková sranda vůbec stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 Snowe, tak vidíš - dodej upřesňující informace a my ti zodpovědně poradíme To znamená míry a váhy manželky, plánované trasy atd. atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 28. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2008 (upraveno) Je to stupidita, já jsem nemocný a nemohu ani za volant natož za řidítka a netuším co to manželčiny rodiče popadlo, protože potřebujeme peníze na něco úplně jiného. Oni mívají často divné nápady a předpokládám, že je to pustí, myslím si, že vůbec netuší co taková sranda vůbec stojí. Počítej něco přes půl mega Edit: Tak tolik ne, v Německu od 15.000,- EUR. Upraveno 28. září 2008 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se