Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Hodila by se Vysočina - přijatelný kompromis pro všechny.

Vysočina je nebezpečná - bydlí tam tchýně :giljotiini: ale když so obloukem vvyhneme Žďáru a nebo ho rychle projedem tak je to přijatelný kompromis :)

Je tu někdo z J.Č. kdo by se připojil?

Upraveno uživatelem koblih69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no na visočině znám zatím jenom jednu pěknou silnici kde se dá jed svižně a baví mě jihlava-telč o víkendu sem se dostal poprvé na stupačku :thumbsup_anim:

jinak může to být samozdřejmě i jinde byl to takoví nástřel

Upraveno uživatelem l3stat
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Mám za všetečný dotaz, rodiče chtějí manželce koupit motocykl, je tohle správná volba, hovno tomu rozumím.

BMW R1200RT

S BMW rozhodně chybu neudělají. Akorát bych zvažoval, jestli je tak velká motorka vhodná pro ženskou, ale pokud už na něčem jezdí, nevidím problém.

Odkaz ke komentáři

Mám za všetečný dotaz, rodiče chtějí manželce koupit motocykl, je tohle správná volba, hovno tomu rozumím.

BMW R1200RT

Doporučuju to projet, je to super motorka, ale i pro chlapa je někdy dost těžkopádná. Pro ženskou bych rozhodně něco takovýho nedoporučil. Pravdou je, že znám i ženský s Golg Wingem, ale to je extrém. Já bych volil rozhodně něco obratnějšího. Já bych to nechtěl ani pro sebe...

Odkaz ke komentáři

Doporučuju to projet, je to super motorka, ale i pro chlapa je někdy dost těžkopádná. Pro ženskou bych rozhodně něco takovýho nedoporučil. Pravdou je, že znám i ženský s Golg Wingem, ale to je extrém. Já bych volil rozhodně něco obratnějšího. Já bych to nechtěl ani pro sebe...

Mno, já bych ženský nepodceňoval, pár jich s náma jezdí na Magnách a to nejsou žádný prdítka, ještě k tomu mají rozvor větší než ten bavorák (1651 mm oproti 1485 mm).

Odkaz ke komentáři

Mno, já bych ženský nepodceňoval, pár jich s náma jezdí na Magnách a to nejsou žádný prdítka, ještě k tomu mají rozvor větší než ten bavorák (1651 mm oproti 1485 mm).

Já s tebou souhlasím, ale právě proto píšu projet. A taky záleží na jaký tratě. Pokud se s tím bude proplítat v nějakým provozu tak to bude něco jinýho něž polykat kilometry na dálnici. Manželka jezdí taky poměrně dlouho a vím co to bylo vybrat něco co by jí sedělo...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Je to stupidita, já jsem nemocný a nemohu ani za volant natož za řidítka a netuším co to manželčiny rodiče popadlo, protože potřebujeme peníze na něco úplně jiného. Oni mívají často divné nápady a předpokládám, že je to pustí, myslím si, že vůbec netuší co taková sranda vůbec stojí.

Odkaz ke komentáři

Je to stupidita, já jsem nemocný a nemohu ani za volant natož za řidítka a netuším co to manželčiny rodiče popadlo, protože potřebujeme peníze na něco úplně jiného. Oni mívají často divné nápady a předpokládám, že je to pustí, myslím si, že vůbec netuší co taková sranda vůbec stojí.

Počítej něco přes půl mega :worried_anim:

Edit: Tak tolik ne, v Německu od 15.000,- EUR.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...