Návštěvník km.kmk Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 STK je ještě hrozně daleko. Tak to je cajk
TLD Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Co je s stk? Me ceka za mesic,tak jsem nasel origo sedlo a druhy stupacky a vic bych nerad resil... Zmiziku,pekna motorka:). To Tvoje sedlo je bozi.
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) Co je s stk? Me ceka za mesic,tak jsem nasel origo sedlo a druhy stupacky a vic bych nerad resil... Zmiziku,pekna motorka:). To Tvoje sedlo je bozi.Obecně vzato, vše origo, pokud ne tak zapsáno v TP a když ne , tak dolu s tím. Říkám znovu obecně vzato, záleží také na benevolentnosti technika, u někoho projdou neorigo blinkry, u někoho neprojde širší pneu...jak kde... ale hodně se to zpřísnilo. Domácí stavbaři a tuningáři si házej mašli a vzpomínaj, kam ty vejfuky hodili... Upraveno 2. května 2016 uživatelem km.kmk
TLD Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Sirsi pneu beru,blinkr a svetla mam jine,ale s Eckem. Podsedlovka je uplne jina. Stejne vedi prd jak to vypada. Lauf mam taky s homologaci. Dam tam dvojsedlo a zadni stupacky a predpokladam a doufam:). Ze to bude ok.
Ivan Lelák Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Sestřih z loňského Balkánu, nemělo to chybu...
Z. Paul Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Chlapáci čeká mě nákup první helmy. Chtěl bych doporučit výrobce, klidně i model. Určitě si pojedu nějaké vyzkoušet, ale chci už jít konkrétně třeba za výrobcem, abych nevybíral šmejdy. Zkušenosti mam nula, vím že někdy dřív se to tu řešilo už mockrát, ale nějak mi to nejde dohledat. Cenové rozpětí cca 5-8k. Když za to bude dobrá vyklápěčka tím lépe. Nechci kokos ani crosoové helmy. Klasiku na silničku. Díky moc.
Návštěvník Jagman Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Shark tu co se hazi pres hlavu skvela helma mam druhou sezonu
Z. Paul Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Jop zrovna na Shark jsem koukal. Ale nevim co se hází za hlavu
Návštěvník Mitak Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 V tomto cenovém segmentu asi Nolan. Sám mám N103, asi není tak tichá jako Schuberth, ale je o hodně levnější a jsem spokojený s jejich origo bluetooth řešením.
Z. Paul Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Nemusí to být vyklápěčka - to by byl jen bonus.Na Nolan kouknu, díky
Návštěvník Strocek Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Chlapáci čeká mě nákup první helmy. Chtěl bych doporučit výrobce, klidně i model. Určitě si pojedu nějaké vyzkoušet, ale chci už jít konkrétně třeba za výrobcem, abych nevybíral šmejdy. Zkušenosti mam nula, vím že někdy dřív se to tu řešilo už mockrát, ale nějak mi to nejde dohledat. Cenové rozpětí cca 5-8k. Když za to bude dobrá vyklápěčka tím lépe. Nechci kokos ani crosoové helmy. Klasiku na silničku. Díky moc.http://www.speedmoto.cz/15488/shark-evoline3-arona-high-visibility-kyk.htmlKdyž bych chtěl vyklápečku a jednou na ní stejně dojde, tak bych šel do tohodle Sharku. Myslím, že cena výkon dobrej. Najdeš i levnější i dražší, ale zlatej střed. Tu značku mám vyzkoušenou i kámoši a naprostá spokojenost.
Návštěvník Strocek Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 jenom technická, teď jsme zjistil, že má i homologaci na ježdění s vyklopením, což třeba vychvalovaná Schuberthka za 18kůlů nemá...
Návštěvník Mitak Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 No jo, ale k čemu to je ? Já mám svou čelist rád a nerad bych o ni přišel při banálním pádu v malé rychlosti. Otevřená helma je tak na skůtra padesátku anebo pro drsné vousáče, kterým nezáleží na životě.
Návštěvník Strocek Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Jako čekal jsem, že s tim někdo přijde . To je spíš na takový popojížděčky třeba při nákupech aby sis nemusel pořád sundavat kokosku. Podle mě je to hodně praktický. Nákupy na skůtru a projížďka na něčem velkým a stačí ti jeden blembák.
Z. Paul Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Jak říkám, nemusí to být nutně odklápěčka Líbí se mi hodně Shark Speed-R Redding KYW Taky mě zaujala levná helma BELL Qualifier - zná někdo?
TLD Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Cau, jak pisi kluci prede mnou, v teto cenove hladine bych koukal na Sharka.Driv se dala sehnat i slusna AGV, ale nevim jak na tom ted sou. A na sportovni moto se na vyklapecku vyprdni, to je tak na skutra, velkej cestovni korab nebo event cenduro, ale na sportaka jen integralu
Návštěvník Strocek Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 aha tak to mi nějak uniklo, já myslel výběr z vyklápeček. Zrovna model Speed-R od Sharku je designově hodně povedenej a jako plus vidím to tmavý plexi v helmě, osobě bych už nevolil helmu, která by to neměla. Mám starou Shark RSI (nedám na ní dopustit) a tam to plexi musim přehazovat, je to sice hned a bez vercajku, ale už mi to taky při výměně prdlo... Jinak je docela vopruz když vyjedeš za sluníčka s tmavým a vracíš se po tmě... a jestli to je na nějakou sportovnější mašinu, tak jak píše TLD, tak bych volil integrálu
instant Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 No presne preto ludia vymysleli slnecne okuliare Ja som kupil schubertku, ale ja do inej nedam hlavu.. a mozem ju len odporucat. Ale je pravda ze je mimo budget. I ked u louisa maju tu C3 a tu by si mozno zvladol.. Otvaracia prilba predsa nie je na to, aby si jazdil s otvorenym gesichtom.. teda nevzniklo to na tento ucel.
Pavelpu27 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Těch věcí, které musíš řešit, je víc. Pokud nenosíš brýle, tak je sluneční clona asi velmi rozumná volba. Já nosím brejle, které se mi pod clonu nevejdou, takže mám tmavé plexi a když se setmí, tak to holt otevřu a jedu jen s brýlema.Jinak s Sharkem určitě neuděláš chybu. Já jezdím X-lite 602 a nemůžu si ji vynachválit, novější typy, jako 702 a 802 vypadají taky super a mají pěkný barvy.
Z. Paul Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Jop mám dioptrické brýle.Mám pár favoritů:Shark S700S SquadShark S600 PlayShark S700S ReddingBELL QualifierShark Speed-R Redding
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se