Návštěvník km.kmk Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Jenze tos jezdil na kozim dechu nebo fichtlovi, kteri stejne pres 40 moc nejeli a vazili par kilo. Ja mluvim o velky masine, ktera vazi 200-250 kilo a jezdis na ni v jinych rychlostech za uplne jineho provozu nez pred mnoha lety. Myslim, ze to se neda vubec srovnavat.A kde prosimte ctes, ze neco srovnavam?A kde jsi zjistil na cem sem jezdil a jak rychle to jelo? Ty kujone, ze ty vic myslis nez vis? :-) Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Pěknej. To jsi tedy nakonec koupil? Tak doufám, že bude dobře sloužit. Jinak k té drobné dezinformaci, že HD má nádrž na olej pod sedlem, jen opravím, že Road King (Tourery) samozřejmě nikoliv! Tam je olejová nádrž dole u motoru. Jinak teď v těch vedrech jezdím (když vůbec) jen v těsnějších kraťasech (včely/vosy), v sandálech, plus lehká kožená bunda a přilba co nejmenší kyblíček se sluneční clonou + bezprsťáky. Když jedu dál, beru si kevlarový džíny. Aby sis neupekl koule, namontuj si mezi sedlo a motor chránič proti teplu. Na Elektře je standard, na Crossbones jsem jej kupoval v HD asi za 2,5k a na Road Kinga v Číně na Wish tu chromovanou nádheru asi za čtyřista korun. Funguje to dobře, i když teplo ti asi v těchhle hicech bude vždycky. Přikládám foto ochrany vajec.... Díky za tip, zkusím to sehnat. Dnes jsem sundal plexi a jel se projet v moto jeanách a chráničové košili a bylo to mnohem lepší. Kdysi se tady vedla krátká diskuze o otevřených helmách. Když jsem začínal uvažovat o koupi HD, tak jsem to bral jako samozřejmost, že si takovou helmu pořídím. Vypadá to kurva drsně a neoprén nebo šátek přes ksicht řeší případné nepohodlí nebo střet s hmyzem. Pak jsem si tady přečetl Instantův komentář, že to nestojí za utrženou čelist a vykašlal jsem se na to. Zkoušel jsem googlit a kromě pár obrázků podraných ksichtů (utrženou čelist jsem nenašel) jsem našel nějakou studii, že při nárazu je 30% pravděpodobnost, že to půjde na bradu - tzn. je to nejexponovanější nárazová zóna. Řekl jsem si OK, na otevřenou helmu kašlu. O pár dnů později spadla sestřenka mé ženy na kole a zlomila si čelist... Teď, když jsem sundal přední plexi (a asi to tak nechám, protože se mi to víc vizuálně líbí), tak jsem rád za uzavřenou helmu s ochranou brady. Kupodivu mám i při nižších rychlostech kolem 50 kmh po delší době jízdy nepříjemný pocit, že mi přes otevřené čiré plexi helmy fouká dost do očí i pod velkou sluneční clonou (Schuberth C4). Takže potřebuju sehnat nějaké sluneční brýle na motorku s molitanem kolem očnic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) A kde prosimte ctes, ze neco srovnavam?A kde jsi zjistil na cem sem jezdil a jak rychle to jelo? Ty kujone, ze ty vic myslis nez vis? :-)No tys prisel do debaty o obleceni na motorkach s prikladem tve postarsi 50 ccm z tveho mladi. Staci si precist svuj vlastni prispevek a najdes to tam :-) Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Mitak: daj do googlu "jaw ripped off motorcycle accident". Neklikaj to v praci a po jedle. Ja jazdim cely zivot v jeansoch, padol som aj sa podrapal, viem ze to je svinstvo a ze nesmiem padnut v 40st horucavach na masinu proste nesadnem, skuter ano a v triku, do 30st aj mesh bunda. Vzdy mam dlhe jeansy ale to kvoli hmyzu a kamenom. Rukavice, topanky a full face helmet vzdy, aj ked je 45stupnov. Schuberth je asi najhorsie odvetrana prilba ale do inej nedam hlavu - tak mi treba ked zerem zemaaky. Na skutri za tym velkym plexi kde stoji vzduch aj pri 60kmh je to extra rozkos, co si budeme hovorit. Ale zase clovek nezmokne. Nieco za nieco. Na masinu nosim mesh bundu a ziadne plexi. To funguje vyborne. Inac pre tak vysoke teploty nad 40st je byt zabaleny vo full face prilbe a bunde s termoodrazivou vrstvou podla mna celkovo lepsie riesenie ako byt polonahy v poloprilbe. Ale to je vecna diskusia, ja radsej vtedy nejazdim, len na skutri. Treba 10 dni vydrzat a bude klud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) No tys prisel do debaty o obleceni na motorkach s prikladem tve postarsi 50 ccm z tveho mladi. Staci si precist svuj vlastni prispevek a najdes to tam :-) ja ti nevim... O postarsi 50ccm tam nic nectu... Ale jasny, kazdy to asi cteme jinak :-) Stroj se treba do kevlarovyho skafandru, kazdyho vec...:-) Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 ja ti nevim... O postarsi 50ccm tam nic nectu... Ale jasny. Stroj se treba do kevlarovyho skafandru, kazdyho vec...:-)Milosi ze tys mel Simsona??? Muj sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) Milosi ze tys mel Simsona??? Muj sen.Muj ne Milane. Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Tak cos mel za nepostarsi 50ccm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Tak cos mel za nepostarsi 50ccm?Simsona ale ne muj sen... To bylo enduro a to ja nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Kolik tenkrat stalo enduro? Myslim nejak 6500, ne? Mne ho slibil tatik na prumce za vysvedceni, prej kdyz nebudu mit zadnou trojku. Byl chytrej - furt sem byl na propadnuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Rozhodne min jak ted :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 (upraveno) A už by člověk ani na tom nebyl takovej prďák. Tenkrát to nebyla závist, to mít - ale fakt touha. Upraveno 1. srpna 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Rozhodne min jak ted :-)Kdyby to borci v inzerátu popsali jako ?Scrambler? tak to klidně prodají o deset výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Včera sem si byl zajezdit na hipsterským scrambleroj - kevlar jacxsny, kožená bunda a bylo mně příjemně. Akorát mě v áleji trefilo padající jabko přímo do piňďoura ale po krátkém ohledání vypadá všechno v pořádku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Včera sem si byl zajezdit na hipsterským scrambleroj - kevlar jacxsny, kožená bunda a bylo mně příjemně. Akorát mě v áleji trefilo padající jabko přímo do piňďoura ale po krátkém ohledání vypadá všechno v pořádku.:-D tvl, to nevymyslíš... Tak hlavně, aby to nemělo vliv na funkci rostlináře... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Jinak scrambler by asi byla jedna z mála motorek, ktetou bych chtěl mít jednou v garáži. Ten zmizíkův je pěkný. Taková ta motorka na to, když se mi nechce tahat velká... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Zmiziku, mas to krasny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Zkuste si obcas vyjet jenom v triku i na velke masine. Pro nas chcipaky z open spacu je to vzacna prilezitost citit se na chvili jako rebel. Minule me to tak naladilo ze jsem premyslel ze prepadnu a vyrabuju benzinku. Zadne velke el paso, jenom tak cigarka a flašu Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Zkuste si obcas vyjet jenom v triku i na velke masine. Pro nas chcipaky z open spacu je to vzacna prilezitost citit se na chvili jako rebel. Minule me to tak naladilo ze jsem premyslel ze prepadnu a vyrabuju benzinku. Zadne velke el paso, jenom tak cigarka a flašu Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk:-D :-D :-D Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Zkuste si obcas vyjet jenom v triku i na velke masine. Pro nas chcipaky z open spacu je to vzacna prilezitost citit se na chvili jako rebel. Minule me to tak naladilo ze jsem premyslel ze prepadnu a vyrabuju benzinku. Zadne velke el paso, jenom tak cigarka a flašu Odesláno z mého SM-G930F pomocí TapatalkJe to rebel! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se