zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Benelli koupili prej minulej rok cinani,takze to bude jeste lepsi jestli mas nad 180cm,budes na tom vypadat jak na simsonu,je trosku malinka.kvuli vzhledu jsem ji koupil a o prupalu pri prodeji ,jen tezko mluvim.Mille neni spatna a dva hrnce ve supersportu mi sedi.Pred dvema roky sel znamej na funglovce do lesa.Uz to nerozbehal.Do zatacky mu to asi prestalo davat benzin,ale nikdo jim to nedokazal.Uz mu to udelalo jednou a ustal to,pak s ni jel do Praglu na zkontrolovani a za dva dny byl mrtvej.--------RS4 je velka parada a slysel jsem jenom chvalu,ale ta cena je na zabiti Ve Zlíně už jedna RS4 jezdí, koupil ji tady místní šílenec co sbírá Ducati a MV Agusty. Shodou okolností můj spolužák, o kterém nikdo neví ,co dělá O těch problémech Aprilie slyším poprvé, to je celkem hnus. Já jsem byl se čtyřválcem v GSX-R moc spokojený, nevím , ty dvouvály mě zatím nepřesvědčily. Kompromis možná T riumph s trojhrnkem
911 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: RS4 je velka parada a slysel jsem jenom chvalu,ale ta cena je na zabiti to mas pravdu. RS4 je velka parada
Toci Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 zub32 napsal: Ve Zlíně už jedna RS4 jezdí, koupil ji tady místní šílenec co sbírá Ducati a MV Agusty. Shodou okolností můj spolužák, o kterém nikdo neví ,co dělá O těch problémech Aprilie slyším poprvé, to je celkem hnus. Já jsem byl se čtyřválcem v GSX-R moc spokojený, nevím , ty dvouvály mě zatím nepřesvědčily. Kompromis možná T riumph s trojhrnkem "Šílenec" má prachy a vkus, tak to se mi líbí. Uznávám i to, že nikdo neví co dělá, neboť český folklor je mimo jiné i zvědavost, kde na to ten člověk vzal. Pokud okradl toho, co neumí hospodařit s cizími penězi, tak má další velké plus. Osobně jsem vyzkoušel hodně čtyřválců a nikdy jsem s tím neměl žádný problém. Postupem času jsem ale přešel na dvouvály, konkrétně Ducati a H-D Night Rod Special. Nyní jezdím také na dvouválu od H-D, obsah 1600 ccm a u toho zřejmě zůstanu. Pokud bych chtěl ale trochu zrychlit, tak RS4 a 1198 by byly kandidáti.
zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Toci napsal: "Šílenec" má prachy a vkus, tak to se mi líbí. Uznávám i to, že nikdo neví co dělá, neboť český folklor je mimo jiné i zvědavost, kde na to ten člověk vzal. Pokud okradl toho, co neumí hospodařit s cizími penězi, tak má další velké plus. Osobně jsem vyzkoušel hodně čtyřválců a nikdy jsem s tím neměl žádný problém. Postupem času jsem ale přešel na dvouvály, konkrétně Ducati a H-D Night Rod Special. Nyní jezdím také na dvouválu od H-D, obsah 1600 ccm a u toho zřejmě zůstanu. Pokud bych chtěl ale trochu zrychlit, tak RS4 a 1198 by byly kandidáti. Asi myslíš Ducati 1098. Mimochodem tu má sběratel taky. Bydlí kousek ode mne, tak to mám pod oknama co chvíli.
Toci Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 zub32 napsal: Asi myslíš Ducati 1098. Mimochodem tu má sběratel taky. Bydlí kousek ode mne, tak to mám pod oknama co chvíli. Myslel jsem Ducati 1198, 1098 se už nevyrábí.
zub32 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Toci napsal: Myslel jsem Ducati 1198, 1098 se už nevyrábí. Jo tak to je jiná. Nepředpokládal jsem , že by model 09 byl tak v zájmu. Já jsem novou nikdy nebral, vždy jetou, střídám to po sezoně.
New Milis Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Nevíte někdo, jestli Louis posílá nějak normálně do Čech, a jak se mu dá kdyžtak platit? Já tý němčině vůbec nerozumím...
African Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 (upraveno) To New Milis: A Angličtině? Pokud ne, tak balíček do 30 kg do ČR je za 19,95 EUR. Kámoši už objednávali a bez problémů, je ale lepší udělat objednávku telefonicky německy nebo anglicky na +49 / 40 / 734 193 60 . Ne e-maily reagují docela dlouho a dost věcí také nemají v moto sezoně skladem. Technické dotazy na : technikcenter@louis.de Nejlevnější a nejrychlejší způsob platby je kreditní kartou: Akceptují Mastercard, Visa, Amexco and Diners credit cards. Nebo převodem peněz na účet, ale to je o ničem. Snad ti to pomůže" Thank you for your interest in our products and our conditions of shipments to foreign countries (outside of Germany). We are looking forward to receiving your order which can be placed in this internet shop www.louis.de or via e-mail to order@louis.de or by phone to the following number: +49 / 40 / 734 193 60 (only German and English speaking) or by fax to +49 - 40 - 734 193 47 Furthermore it is possible to place a written order to the address Detlev Louis GmbH, D-21027 Hamburg. If you have a technical enquiry please send us an e-mail to technikcenter@louis.de. Please always remember to state the article number, the date of registration of your bike, and if existing, your customer number. In our internet shop you will always find current prices (EUR) for all articles. Green marked (green bike) articles are carried in stock, yellow marked articles will be available in the mentioned week, while blue marked articles will be ordered from the suppliers as soon as we receive your order. At the moment the internet shop is only available in German. Shipments of export orders are only possible by credit card payment as written below or payment netto in advance. Forwarding expenses (postal costs) are added. Please check our flat rates of postal costs in the following countries (up to 30 kg): Austria, Switzerland, Denmark, Netherlands, Belgium, Luxembourg: ? 7.95 France, Great Britain, Italy, Spain, Portugal, Finland, Greece, Ireland, Norway, Sweden: ? 14.95 Czech Republic, Estonia, Hungary, Poland, Lithuania, Latvia, Slovenia, Slovakia, Malta, Cyprus: ? 19.95 Shipments to other countries not listed above will be charged with the actual costs. Please notice that in some cases additional duty is added to the invoice. Detailed information you might get at your local custom office. Shipment can only be made by mail using the Postal Service, not UPS, FEDEX or any other parcel service. When shipment is received in countries outside the EU, the relevant VAT for that country will have to be paid. Please then send the invoice with the original customs stamp to our accounts department. On receipt of this declaration, that goods have been sent abroad, we can then refund you our standard VAT rate to one of your accounts (for ex. credit card). There are several possibilities for payment: One possibility is payment by credit card (best conditions, cheapest and fastest way). We accept Mastercard, Visa, Amexco and Diners credit cards. We will need your complete credit card number together with the date of validity. Please note: Deliveries against credit card are only possible inside the following countries: Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Great Britain, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Luxembourg, Malta (GBY), Malta (M), Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland. account number 301408 bank ID 20030000 SWIFT code HYVEDEMM300 IBAN code DE 86 2003 0000 0000 3014 08 HypoVereinsbank AG in Hamburg Upraveno 15. července 2009 uživatelem Vlastimil7664
New Milis Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Nechce se někomu s náma (zatím jen dvě motorky) v srpnu do Banátu? Viz www.banat.cz. Je tam takovej fesťák - jídlo, chlast, písničky atd. Vyjíždímě 13.8., návrat cca 20, 21.
XXXfazerXXX Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 New Milis napsal: Nechce se někomu s náma (zatím jen dvě motorky) v srpnu do Banátu? Viz www.banat.cz. Je tam takovej fesťák - jídlo, chlast, písničky atd. Vyjíždímě 13.8., návrat cca 20, 21. Svata helena je dost paradni.Vsichni Klepackove jsou ta moji pribuzni.Byl jsem tam dvakrat a celkem slusny,ale uz je to davno,asi 96 naposled.Tenkrad jeste byli chudy a hlavne ,nikdo to tam neznal.Taky jsem byl na Gernice,odtud byla moje babina.Uzijte si ten vejlet,jel bych taky,ale je to desna streka i autem,nacozpa na masine.
Karlos Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Jen takové malé odbočení. Vyrostl jsem na vesnici a už jako malému mi přišlo zvláštní, když přijeli měšťáci na chalupy a jejich děti se k nám chodily dívat na domácí zvířata, protože nic takového neviděli, leda tak v ZOO. A uplynulo jen pár let a všechno je najednou jinak. Místo vesnických domků jsou všude nastavěné novodobé "moderní" domy, tam, kde byly dřív louky, vyrostly nové ulice a nové domy, které nepřipomínají vesnici ani náhodou. Všude kolem jsou nové silnice a obchvaty a každou chvíli nějaká nová hala, nebo obchodní dům. A na to, co bylo před pár lety u nás, se teď jezdíme dívat do zahraničí...
giptrick Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Na Heleně je pěkně. Po válce přišel zpět do Čech odtamtud můj děda. Předci mé babičky, jeho ženy odešli před pár stoletími z Heleny do Bulharska a po válce opět do Čech, takže kdo ví, jestli mezi nimi nejde o krvesmilstvo:-) Jinak včera jsme hráli s kapelou na Motosraze Vysočina a bylo to super. Motorek moc, lidí ještě víc!
XXXfazerXXX Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Karlos napsal: Jen takové malé odbočení. Vyrostl jsem na vesnici a už jako malému mi přišlo zvláštní, když přijeli měšťáci na chalupy a jejich děti se k nám chodily dívat na domácí zvířata, protože nic takového neviděli, leda tak v ZOO. A uplynulo jen pár let a všechno je najednou jinak. Místo vesnických domků jsou všude nastavěné novodobé "moderní" domy, tam, kde byly dřív louky, vyrostly nové ulice a nové domy, které nepřipomínají vesnici ani náhodou. Všude kolem jsou nové silnice a obchvaty a každou chvíli nějaká nová hala, nebo obchodní dům. A na to, co bylo před pár lety u nás, se teď jezdíme dívat do zahraničí... Mam trosku obavu,aby to nebylo jinak i v tom Rumunsku.Kdyz jsem tam byl naposled,nemeli nic,co nezabili ,to nejedli.Chleba meli domaci,bilej bez kminu.Vejlety na kobyle byly prima.A hlavne je tam prekrasne,napr. plny lesy hribu a kdyz jem je nazbiral a chtel si udelat smazenici,tak se malem posrali,oni to nezerou a bojej se toho,jak cert krize.Z me rodiny tam byli vsichni nekolikrat a vsichni vzpominaji na podobnou vec.Hrozne se tam chlasta koralka a jejich otazka po ranu ,odrovna snad kazdyho.Vzbudis se po vopici a zeptaj se te----je ti spatne dite ,dej si teplou,jestli je ti dobre ,dej si studenou-----po ranu,strasna vec.--------------------------------------to Milis...docela jsi me nahlodal,na pribuzenstvo bych se docela kouk,muzes mi rict nejaky technicky podrobnosti k planu cesty ---jak dlouho jedete,kde spite,kudy chcete jet----ja tam byl autem a nevim jake probehly zmeny v tomhle state,ale v tom 96 to byla obrovska buzerace od fizlu cely Rumunsko a hlavne na Patrolu ,deravy gumy jak reseto a pneuservis nikde,resil jsem to sroubama z prahu do gum.Napis mi jakou mas o te ceste predstavu
New Milis Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Mam trosku obavu,aby to nebylo jinak i v tom Rumunsku.Kdyz jsem tam byl naposled,nemeli nic,co nezabili ,to nejedli.Chleba meli domaci,bilej bez kminu.Vejlety na kobyle byly prima.A hlavne je tam prekrasne,napr. plny lesy hribu a kdyz jem je nazbiral a chtel si udelat smazenici,tak se malem posrali,oni to nezerou a bojej se toho,jak cert krize.Z me rodiny tam byli vsichni nekolikrat a vsichni vzpominaji na podobnou vec.Hrozne se tam chlasta koralka a jejich otazka po ranu ,odrovna snad kazdyho.Vzbudis se po vopici a zeptaj se te----je ti spatne dite ,dej si teplou,jestli je ti dobre ,dej si studenou-----po ranu,strasna vec.--------------------------------------to Milis...docela jsi me nahlodal,na pribuzenstvo bych se docela kouk,muzes mi rict nejaky technicky podrobnosti k planu cesty ---jak dlouho jedete,kde spite,kudy chcete jet----ja tam byl autem a nevim jake probehly zmeny v tomhle state,ale v tom 96 to byla obrovska buzerace od fizlu cely Rumunsko a hlavne na Patrolu ,deravy gumy jak reseto a pneuservis nikde,resil jsem to sroubama z prahu do gum.Napis mi jakou mas o te ceste predstavu SZ
New Milis Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Tohle jsem dneska udělal Tygrovi.
Duke650 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 New Milis napsal: Tohle jsem dneska udělal Tygrovi. Nádhera. Co to obnášelo? Otevřená koncovka + Power Commander nebo něco víc?
New Milis Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Duke650 napsal: Nádhera. Co to obnášelo? Otevřená koncovka + Power Commander nebo něco víc? Přesně toto: http://www.angelracing.cz/moto/mdl/info/la...sme-tigera-1o5o
New Milis Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Vlastimil7664 napsal: Tak to je hustá zéležitost Při té příležitosti jsem (na německé dálnici, samozřejmě) zjistil, že Tygřík má na 240 omezovač rychlosti nebo co.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se