bandicoot Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 (upraveno) Pánové, pokud někdo přemýšlí, že by na jaře osedlal skútra, tak ho budu mít v nabídce. Poté co jsem si uvědomil, že jsem letos najel asi 200 km, to opravdu nemá smysl... Je to můj druhej skútr (2007), ale co mám děti, tak skoro nejezdím. Piaggio NRG Power DT edit: volnej je už teď, ale kdo by měl v tomhle počasí myšlenky na skútra, žejo... edit2: výměně za odpovídajícho "ježka v kleci" se nebráním Upraveno 31. října 2009 uživatelem bandicoot
New X-Bob Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Stejně jako falkkon mám dnes taky splněno Počasí ale nic extra, zataženo, vysoká oblačnost, 3.7 °C, takže jen 40 km kolem komína.
tombed Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Citovat Pánové, pokud někdo přemýšlí, že by na jaře osedlal skútra, tak ho budu mít v nabídce. Poté co jsem si uvědomil, že jsem letos najel asi 200 km, to opravdu nemá smysl... Je to můj druhej skútr (2007), ale co mám děti, tak skoro nejezdím. Piaggio NRG Power DT edit: volnej je už teď, ale kdo by měl v tomhle počasí myšlenky na skútra, žejo... edit2: výměně za odpovídajícho "ježka v kleci" se nebráním pěkné na pojíždky letním městem, Bandi kolik taková jetá sranda cca koštuje?
bandicoot Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 tombed: přesně - triko, kraťasy, zastavíš kde potřebuješ... máš SZ
Jiřina Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Tak pro nás motorkáře nápad na vánoční dárek Viz: https://www.56-design.com/webstore/products...hp?product_id=9
Ladap Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Také jsem to byl o víkendu ještě umazat.
Vojta.MHR Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 (upraveno) Já jezdim teďka na španělský Derbi Sendě, je to původně 50cc, dnes je osazená kitem od Poliniho - 80cc. Zde menší projekt - http://scooter-tuning.cz/forum/viewtopic.p...=30&t=10408 . Minulou sezonu jsem jezdil taktéž na upraveným skutru Yamaze Aerox - http://scooter-tuning.cz/forum/viewtopic.p...p;hilit=the+rox ale tento projekt je poněkud hůř vedený a schází tam poslední fotky, kdyby někdo měl zájem, pošlu je na mejl :-). Upraveno 2. listopadu 2009 uživatelem Vojta Rambousek
mechano Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Vojta Rambousek napsal: Já jezdim teďka na španělský Derbi Sendě, je to původně 50cc, dnes je osazená kitem od Poliniho - 80cc. Hezkej trávník, to musíš sekat ty ?
Vojta.MHR Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Jo, střídám se s mamkou. :-D
mechano Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Vojta Rambousek napsal: Jo, střídám se s mamkou. :-D Ale jinak teda motorka pěkná, hlavně aby moc nepršelo.
Vojta.MHR Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Děkuju, předevčírem jsem se byl projet asi naposled. Dneska ráno mě probudily vločky, už asi nemůžu počítat s příznivým počasím.. Tak snad aspoň lyže :-)
New X-Bob Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 někde jsem slyšel, že teprve při sněhu a při ledu se na silnicích potají ti správní motorkáři. Mno, asi před 18 lety, tak nějak, jsem jezdil i když sněžilo. Teď už se mám rád
abbot Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 (upraveno) mike_x napsal: Tak jsem to o vikendu zabalil... to je hruza, clovek se parkrat sveze a uz zas konec sezony BTW je tu jeste nekdo, kdo si mysli, ze GSXR je nejhezci kus nabytku? To byl jeden z mých favoritů , bohužel mě odradily český zákony a nesmysly s tvorbou řidičáku ... Upraveno 3. listopadu 2009 uživatelem abbot
mechano Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Vojta Rambousek napsal: Děkuju, předevčírem jsem se byl projet asi naposled. Dneska ráno mě probudily vločky, už asi nemůžu počítat s příznivým počasím.. Tak snad aspoň lyže :-) I v prosinci to někdy vyjde (Štědrý den 2008)
mechano Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 abbot napsal: To byl jeden z mých favoritů , bohužel mě odradily český zákony a nesmysly s tvorbou řidičáku ... Motorka je to krásná ale není nějak moc rychlá ?
mechano Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 New X-Bob napsal: někde jsem slyšel, že teprve při sněhu a při ledu se na silnicích potají ti správní motorkáři. Mno, asi před 18 lety, tak nějak, jsem jezdil i když sněžilo. Teď už se mám rád Neměls tady fotku (loni) z Pusteven na sněhu ?
Skeleton Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 mechano napsal: Neměls tady fotku (loni) z Pusteven na sněhu ? A nebyl to Falkkon? To je otuzilec ...
mechano Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Skeleton napsal: A nebyl to Falkkon? To je otuzilec ... No jasně, jsem starej vůl.
falkkon Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Skeleton napsal: A nebyl to Falkkon? To je otuzilec ... Myslíš tuhle??
mike_x Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 mechano napsal: Motorka je to krásná ale není nějak moc rychlá ? Rychla asi je, ale zas nic te nenuti radit az ve 13,5 tis. otackach. Neuveritelny na ty masine je, co vsechno ten "hardware" zvladne...mam pocit, ze se na hranici toho stroje nedostanu ani kdyz na tom budu rajtovat az do duchodu... Jinak k tomu jak psal abbot... osobne bych ridicaky na nejsilnejsi masiny taky omezoval, ani ne vekem, ale praxi. Co se tyka zakonu, tak ty jsou jaky jsou... je jasny, ze nemuzou byt vytvoreny podle supersportu, proto si myslim, ze jet nekde krapetko rychlejc nevadi (samozrejme to clovek musi mit v hlave srovnany, kde to jde a kde ne). Co se tyka policajtu, musim rict, ze na Vysocine, kde jezdim nevic, jsou celkem tolerantni. Napr. jednou kdyz jsem kolem nich projizdel, tak mi jen naznacili, ze to nemam tak honit a nechali me jet bez zastaveni... Celkem by me zajimalo, jestli jinde jsou policajti zlejsi...klidne prihodte vase zkusenosti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se