Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To je možný,ale mám ještě čerstvě rudo před očima z jednoho hovada na motorce ,co mě předjížděl zprava po krajnici,těsně před tím,než jsem odbočil vpravo.

Jo, to já chápu, před týdnem mě cestou na Moravu chtělo zabít hovado v Oktávii. (jen ten v tom klipu v tom byl myslím nevinně)

Odesláno
Jo, to já chápu, před týdnem mě cestou na Moravu chtělo zabít hovado v Oktávii. (jen ten v tom klipu v tom byl myslím nevinně)

nechci tady rozdmýchávat vášně, jen přidám osobní zkušenost - za ty roky na motorce jsem já osobně

- nikoho neohrozil ani neomezil, v obci max. tachometrových 60, po okresce svižně ale ne na krev, ne nad možnosti stroje a schopnosti jezdce

- sám jsem byl řidiči aut nečetněkrát ohrožen, v 90% neúmyslně, zbytek byla zákeřná zlomyslná hovada výlučně v oktávkách

- jeden takový neúmyslný v oplu co vyjížděl od baráku na hlavní to taky myslel dobře, ale proč by se rozhlížel, že... takže jsem skončil na jeho kapotě a posléze v nemocnici

Odesláno (upraveno)

Takže z toho plyne,že hovada jsou na silnici v autech i na motorkách.Jen holt záleží,kdo na koho narazí.Ale to všichni víme.Ale omlouvat svou jízdu vykradeným bytem bez zjištění pachatele je asi hovadina.Pochybuju,že by se dotyčný rázem zklidnil za řidítkama,pokud by se to vyšetřilo.

Upraveno uživatelem falkkon
Odesláno
nechci tady rozdmýchávat vášně, jen přidám osobní zkušenost - za ty roky na motorce jsem já osobně

- nikoho neohrozil ani neomezil, v obci max. tachometrových 60, po okresce svižně ale ne na krev, ne nad možnosti stroje a schopnosti jezdce

- sám jsem byl řidiči aut nečetněkrát ohrožen, v 90% neúmyslně, zbytek byla zákeřná zlomyslná hovada výlučně v oktávkách

- jeden takový neúmyslný v oplu co vyjížděl od baráku na hlavní to taky myslel dobře, ale proč by se rozhlížel, že... takže jsem skončil na jeho kapotě a posléze v nemocnici

Moje zkušenost je hodně podobná té tvé. Kromě nemocnice.

Odesláno
Takže z toho plyne,že hovada jsou na silnici v autech i na motorkách.Jen holt záleží,kdo na koho narazí.Ale to všichni víme.Ale omlouvat svou jízdu vykradeným bytem bez zjištění pachatele je asi hovadina.Pochybuju,že by se dotyčný rázem zklidnil za řidítkama,pokud by se to vyšetřilo.

No, ujížděním policajtům snad nikomu neubližuješ, to je myslím každýho věc.

Odesláno
Ale to povolení tady je:

Od 1. července 2006 jsou všichni držitelé řidičského oprávnění skupiny B, tedy i ti stávající, přímo ze zákona oprávněni k řízení mopedů a malých motocyklů s nejvyšší povolenou rychlostí max. 45 km/h. Zatímco do té doby (od 1. ledna 2001 ? 30. června 2006) bylo nutné mít samostatné řidičské oprávnění skupiny AM, nyní již není potřeba, neboť skupina B ho v sobě plně zahrne. Není tudíž nutné, aby řidiči mopedů, kteří jsou držiteli oprávnění skupiny B, byli vedle současně držiteli oprávnění skupiny AM

viz paragraf 81, odstavec 4

(zdroj: www.novapravidla.cz)

Tak to ti děkuju, to je pecka :), já vim, že rodiče to maj ještě v řidičáku zapsaný, ale já už to tam neměl, ak sme předpokládal, že na to povolení neni ...

Odesláno

Tak nejak jsem tusil,jakou reakci muj prispevek vyvola.Ja jsem Falkkone neomloval svou jizdu vykradenym bytem.Ja nemam ani myslenku na omlouvani svoji jizdy.Pouze se Bob zeptal a ja nemam zapotrebi kecat,tak jsem po pravde odpovedel.Na tvoji otazku,bych odpovedel-az bude mit PCR prestiz,moralku,schopnosti a prostredky jako ve vyspelejsich statech v nasem okoli,zastavim,nebo k tomu budu donucen.Nevim proc delas z nezastaveni dopravakum takovou tragedii,kdyz jedina vec ,ktera timto utrpi ,je toho pana vymachrovane sebevedomi......nez bych se s nim vykecaval a poslouchal jeho moudra ,venuju tenhle cas jednou tejdne na vyzbirani injekcnich jehel a psich hoven z piskoviste za barakem,protoze z tehle veci muze vzniknout tragedie a policie to za nas nejen nevyresi,ale je ji to u pr..le..

Odesláno
Tak to ti děkuju, to je pecka :), já vim, že rodiče to maj ještě v řidičáku zapsaný, ale já už to tam neměl, ak sme předpokládal, že na to povolení neni ...

Bacha na tu konstrukční rychlost, i malý padesátky jí mívají vyšší než 45km/h a v tom případě Béčko nepla

• po 2 týdnech...
Odesláno
To New X-Bob.

Pekny masiny. ;).

Taky jsem dnes projel svoji Cz 380/514 motokros. :tank:.

Koza: Parádní kousek, to je skoro škoda vojíždět, ne :thumbsup_anim: ?

Odesláno

Diky moc vsem za pochvalu. ;).

Priznam se,ze lito mi to trochu je,ale zase je mi taky lito,kdyz stale stoji prikryta v garazi,takze sice ne casto,ale 3-5x do mesice se projedu.

Jinak renovace do puvod.stavu Cz 380/514 motokros trvala docela dlouho,protoze dily se uz dlouho nevyrabi,takze jsem musel cekat nez jsem postupne vse sehnal od prekupniku za spoutsty penez.

Super jezdeni. ;).

Absolutni zatah a 2takt zvuk. :tank:.

Odesláno

Já mám rád auta i motorky, je to muj život. Mám Civic Type R abmw 745i,obě auta jsou uplně rozdílná,ale rychlá. Bohužel ,ale motorky jsou mne na prvním místě. Jezdím několik let Motocross a jeto muj život i životní styl.Ikdyž už jsem byl hodněkrát dolámaný ,teba i ted (na 5krát zlomená holení a lýtková kos),tak s tím stejně nepřestanu a sednu na to znovu. Kdo jednou zkusí,tak už jinak nechce

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Včera (se svolením majitele pozemku) jsme si zaskotačili jak na ledu, tak i trochu v mizícím sněhu. Ve finále mě musel tahat kamarád se 4kolkou. Ale jinak pohoda. Už mě to chybělo..... :thumbsup_anim: Přes noc znovu nasněžilo ale už je to zase pryč....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...