Lukáš Odesláno 23. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2006 to duke650: Je to Yamaha XS 750, r.v. 77, triple!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2006 Pěkná Lukáši, pěkná. To má dvojitou kotoučovku na předním kole? A co znamená "triple"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2006 Heeezkýýýý!!!! Triple v tomto případě neznamená škaredou nemoc, ale tříválec... ta musí mít nádherný zvuk. Takový téměř už youngtimer z konce 70. let, ale pořád parádní svezeníčko Zatím jsem měl vidlicové dvouválce (Ducati Monster a Suzuki SV), do čtyřválců se zvukem vzteklého vysavače se mi nechce, ale takový SpeedTriple od Triumphu, to by bylo masíčko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2006 Hmmm, a co takhle Kawasaki 750 2T ze začátku 70.tých let, to bylo dvoutaktní letadlo (taky 3 válec). Jako by Tvojí motce Duke z oka vypadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2006 Ten dvoutakt byl v té době naprosto masakrózní nářez. Motor s ostrou charaketeristikou (dole nic, ve středních otáčkách nic, a ve vyšších najednou bum zážeh forsáž) a makaronový podvozek. To bylo případů tváření ocelových trubek zastudena :-) Dělali myslm verze Mach 1 až Mach 3, než se na to vykašlali. Jooo, Kawasaki .... tu nikdy mít nebudu (čtyři z pěti majitelů Kawa mají tetování - vždy to byla značka pro drsňáky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 24. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2006 to georg: Jo má dvojitou kotoučovou brzdu na předním kole, ale bóhužel má jednopístky třmeny, takže brzdný účinek nic moc, ale vylepším ho GO brzd a pancéřovými hadicemi. Zvuk má XS opravdu krásný (jeden z důvodů proč jí mít), bohužel někdo přeprasil výfuk, takže budu nechávat dělat nový tady: http://www.vyfukytenax.cz/ BTW: měl jsem také XJ 900, řadový 4válec, 98HP, kardan, r.v.86, taková novodobá klasica, ale zvuk měla taky krásný, ona měla hlavně zátah od nižších otáček (8ventil), takže to moc vysavač nebyl. Jojo dvoutakty jsou stejně nej, ale ta Kawa Mach 3 byla prý opravdu neovladatelná, další pěkný stroj je Suzuki GT 750, dvoutakt vodník nebo RG 500. Já třeba zbožňuju tenhle styl........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 24. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2006 Nechte toho , kdo má pořád převlíkat poslintaný trička ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 24. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2006 aaach, ta fialová "yámaha", to je pošušňáníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 24. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2006 všechny 3 jsou XS 650, je to pěkný dvouváleček, krásný zvuk, příjemný výkon, co víc si přát na sluné odpoledne. to mechano: nic si z toho nedělej, já taky nemůžu mít všechno, ale zatím odkládám maličkosti jako výstavbu domu a kupuju křápy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2006 Jasně, XJ900 jsem do souhrnného hanlivého pojmu vysavače nezahrnul, to byl ještě vzducháč. Soudobá šestikila co točí 14.000 vůbec nemusím a ani ty litry mi nic neříkají, na okresce člověk nezažije ten pocit, že fakt vzal za plyn (resp. zažije to pouze jednou, než se vymázne). Tříválec s krásným zvukem, ideální výkonovou charakteristikou a stabilním a zároveň ovladatelným podvozkem - do toho jednou skočím (až přestanu cpát prachy do hodinek a bytu).... Triumph SpeedTriple 1050 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 25. května 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2006 Já to tak nemyslel s tím XJ, souhlasím, že moderní sportovní 4válce jsou jen o tom výkonu. Kámoš projížděl novou R6 a nestačil se divit!!! Ale už jsem asi moc starej (24 let) na takovýhle rakety. Jo ten Speed Triple je dost dobrý, ale já bych zabrousil sem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hruskovica Odesláno 25. května 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2006 Jo,tak Truxton 900,to bych taky mohl,jen kde na nej vzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 3. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2006 Tak jsem věkem dozrál na Yamahu Virago,příští týden pro ni jedu.6edný super stroj ale mě to stačí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 3. června 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2006 535 nebo 1100? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 4. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2006 nebo 250 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 4. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2006 535,na učení si myslím akorát,1100 už by bylo moc výkonu a taky peněz.Leda bych prodal nějaký hodinky,ale to bych jim nemohl udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2006 Tak jsem objevil hodinky který by se mohly na tomto vláknu jako kuriozita líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2006 Na tohle téma jsme s cigim blbli někdy v únoru! To jsi je někde koupil? Tak honem sem s informacemi - kde a za kolik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2006 Jojo strejda Louis má v katalogu mraky echt užitečných věcí. Měl jsem od Louise boty, kalhoty, rukavice, páteřák, helmu.... ale hodinky ne-e - v životě bych nepoznal, kolik je hodin :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 5. června 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2006 Nekoupil,jen jsem na ně narazil u Louise na netu,zítra se tam podívám co mají hezkýho(ve Vídni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se