Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Toci a Harry: Myslím, že máme stejný vkus, min. co se motorek týká :) Co říkáte na nový Fat Boy Low? Vážně uvažuji o změně, ale je mi líto teď dávat pryč zánovního Night Rod Special :wallbash: Ale zase vzduch je vzduch...

Odesláno (upraveno)
to Toci a Harry: Myslím, že máme stejný vkus, min. co se motorek týká :) Co říkáte na nový Fat Boy Low? Vážně uvažuji o změně, ale je mi líto teď dávat pryč zánovního Night Rod Special :wallbash: Ale zase vzduch je vzduch...

Když jste u HD, jednoho jsem si vyrazil vloni koupit a vrátil jsem se s tímhle, od té doby mám nového miláčka a HD je v pořadí :thumbsup_anim:

Ale na cesty po Evropě s kamarádama jsem si koupil Suzuki Burgman 650, na kterého jsem dostal super nabídku od známého a nemohu si ho vynachválit!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Tak tady se musím přiznat, že jsem původně lesník a týpky na čtyřkolkách v lese vidím a hlavně slyším velice, převelice nerad. Nadělá to spoustu kraválu tam, kde má být klid (nejen pro lidi), ale hlavně že se majitel dobře baví :thumbsdown_anim:

Pokud se ale pletu a ty lesem nejezdíš, tak se za svůj nepřátelský tón omlouvám a ber to prosím jen jako obecnou kritiku.

Odesláno (upraveno)

Dantechno: To víš, jak jinak, ještě že jsi mi neviděl na velbloudu :thumbsup_anim:

Karlos: lesem sem tam jezdím, ale spíše se zájmem dostat se jako rybář k vodě, či nafotit snímky, takže jsem spíše k vidění na na podzim či přes zimu na lesních cestách na třeboňsku, které přes léto slouží jako cyklostezky, mezi stromy opravdu neřádim, ale pole sem tam zvorám... Když se chci vyblbnout, jedu na pískovnu, kde je na to dokonce vyčleněn nemalý prostor. nechci hájit čtyřkolkáře, ale já mam k přírodě velký vztah tenhle traktůrek je super na to, že se s nim i s nákladem věcí dostaneš na ryby, či projedeš zasněženýma cestama...

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Taky se obcas svezu rad po blative lesni ceste - vzdycky jsem zastaval nazor, ze motorka do lesa nepatri, ale prichod BMW ten nazor trochu zmenil - GS mimo silnici trochu patri. Myslim, ze je to o zrale uvaze kazdeho jedince a o ohleduplnosti k ostatnim "uzivatelum" lesa. Dokonce ani zakon nezakazuje striktne vjezd do lesa, a zatim mam pomerne dobrou zkusenost i kdyz na motorce potkam obcas nejakeho cyklistu nebo turistu...

a asi si na motorku nalepim logo Chronomagu :)

Odesláno
Taky se obcas svezu rad po blative lesni ceste - vzdycky jsem zastaval nazor, ze motorka do lesa nepatri, ale prichod BMW ten nazor trochu zmenil - GS mimo silnici trochu patri. Myslim, ze je to o zrale uvaze kazdeho jedince a o ohleduplnosti k ostatnim "uzivatelum" lesa. Dokonce ani zakon nezakazuje striktne vjezd do lesa, a zatim mam pomerne dobrou zkusenost i kdyz na motorce potkam obcas nejakeho cyklistu nebo turistu...

a asi si na motorku nalepim logo Chronomagu :)

To, že někdo něco vyrobí za účelem ježdění po lese, ještě neznamená, že to tam patří ;)

Odesláno

Novej černej tlusťoch nemá dle mého názoru chybu co se týče designu. Údajně je trochu nižší než standard a v černém matu je super. Je to poměrně velká motorka, ale pokud na ní sedí větší člověk, tak mám trochu výhrady k rozdílu výšek sedla a ploten. Připadá mě, že větší lidé mají hodně vysoko kolena a posed je tak nějak nepřirozený, možná nepohodlný, ale to je jenom můj pocit.

Měl jsem také Night R.S. 2008 / 1250 ccm / a také jsem se vrátil ke vzduchu. Fat Boy byl také ve výběru, ale zvítězil Road King 09. Je trochu usedlejší, ale podvozek na vzduchu, ABS, plégo, kufry, super rám a perfektní posed. Momentálně mě láká Dyna Wide Glide, to je pro mě takovej pravej chopper a pokud prodám Rouďase za nějaký rozumný peníz, tak jí asi vyzkouším. Forty Eight je dle mého gusta, ale měřím 181 cm a na sporťáka je to dost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
To, že někdo něco vyrobí za účelem ježdění po lese, ještě neznamená, že to tam patří ;)

To jsem si trochu nabehl... :) schvalne jsem nenapsal do lesa, ale "mimo silnici". V lese jako takovem na motorce nejezdim - mel bych z toho blby pocit. :rolleyes:

Odesláno

Jo, taky se mi líbí. Ale je to úplně jiný ježdění než na RODu. Ty nový "dark" mašiny od H-D jsou mi prostě sedí! A vůbec, ty nový motory jsou pecka, to je radost cí*** ten život :D Když před pár lety H-D začali modernizovat a začali tak nějak fungovat jinak, spousta skalních fandů se děsila, že ty nový motorky přijdou o svou "duši", že nebudou mít tak krásnej zvuk a zátah... Ale houby velebnosti, ty nový motorky mají pořád to staré kouzlo, zvuk i zátah a charakter, ale jsou lepší! Jak se jim to povedlo, to netuším, ale je to tak. Když mi na Šalamounce půjčili na testování (a ano, jel jsem i jeden závod) nového Sportstera, báli se co na něj budu říkat... Když jsem jim ho vracel, tak jsem ho chválil a trochu je to překvapilo... Asi už stárnu, ale do některýho z těch nových modelů bych klidně šel, jsou fakt dobrý! ;) Ale do vzducháče, né vodu...

Odesláno

to Toci a Harry: Já jsem jezdil deset let na stavbě s Evem, kterou jsem dělal s Romanem Hulou v Kolíně (možná vám to jméno něco říká), ale už jsem neměl sílu se v tom pořád hrabat, tak jsem skočil do VRSCDX a jsem spokojený. Polítám to a vrátím se ke vzduchu. Bude to Fat Boy. Chtěl jsem si ho postavit podle sebe, jelikož mám celkem přesnou představu jak má vypadat, ale je fakt že FB Lo se tomu hodně blíží (když se na tom dodělají nějaké věci). Kolem komína bych k tomu viděl hezky udělaného Shovelheada, nebo ještě lépe Panheada :whistle:

Odesláno
Tak toto byl můj VRSCDX - stroj na výrobu zmrzliny, jak ho občas nazývají skalní vzduchaři. Pěkná motorka a rád na ní vzpomínám.

Tak tohle se mi hodne libi....ac nemotorkar,nerozumim tomu ale fakt pekny. :speak_cool:

Odesláno
Horká novinka od H-D, dle mého názoru je 48 moc povedený sporťák.

H-D ano, ale až mi bude tak 65-70 let :-)

Odesláno

mne sa začína h-d páčiť už viac než len vizuálne. keď som si kupoval poslednú mašinu, checkol som aj h-d a skoro som padol na zadok - brembo brzdy, abs.. no niečo mi zjavne ušlo :) road king bol na shortliste, ale ešte to chvíľu vydrží. aj idoly mladosti treba obstarávať postupne.

Odesláno

Prepacte, ze to tu plevelim.

Vozil tu niekto aj 50cc? Celkom ma laka na leto do mesta nieco jednostope, ale do autoskoly sa mi znova nechce. Je maly skuter pouzitelny, alebo si mam nechat zajst chut? Vdaka :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...