Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Hlásím, že jsem si udělal radost "v jedné stopě" ;), motorka přijela přímo pod stromeček. Žádám zde přítomné odborníky na všechno, aby mne ujistili, že už brzo začne jaro, držet řidítka v garáži mě nebaví :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

X-Bob: Obdivuju Tvou oddanost značce. Mimochodem Jawa 650 Dakar vypadá taky zajímavě, v tom bych tedy Jawu nehledal.

Odkaz ke komentáři

Jdu se bavit tady, mám nějaký špatný den nebo co. Tak brácho Lukine, Duke kde jste. Včera se mi podařila projet spodní zatáčka na ecce homo u šternberku s cliem sport po třech kolech, byl to po dlouhé době nudných svezení opravdový vánek zábavy. No hovadina, nevěděl jsem čím začít. :lol:

Odkaz ke komentáři

No tak na to musím reagovat, myslím že clio sport ti poskytne víc adrenalinu než cooper S shodou okolností jsem jezdil s oběma ve stejném dni a to clio mě vtáhlo daleko víc do děje. Cooper není špatný ale myslim že perfektní bude až generace která se chystá teprve na trh. To co dělá cooper s dnes dokázal civic 1,6 vti - vtec v roce 1997, nemyslím to jako hanění cooperu, ale vždy porovnávám auta která jsou na stejné notě - teda podle mě. Ten cooper mi příjde jako jasná stylovka, jasně že renaulty nejsou nic moc, ale to clio - minulá generace, je fakt nářez za pár kaček.

Odkaz ke komentáři

Jo někdo dělá "třílitrová" malá auta na spotřebu (Lupo) a někdo na objem (Clio) :D BTW: tím Cliem jsem jel a byla to bomba!!! Jinak sériový modely mi nic neříkají.

X-bobe gratuluji, doufám, že jsi ji koupil u Libora Filáka, má super ceny, servis a doprovodný program a hlavně je to skvělej chlápek :)

Vím, že to patří spíše do sekce aut, ale včera jsem v práci poslouchal debatu kolegů na téma BMW 5xx a....no prostě jsem úplně vytočenej!

Jenom samá chvála, ale nejvíce se jim líbí ten intuitivní knoflík na všechno, to je teda vychytávka :) A že prý ten diesel jede výborně..no světe div se, vždyť má 170kW, tak jak by měl asi jet? No holt když přesedneš z Passata nebo Fabie......zase jsem se utvrdil v tom, že až dořeším bydlení, garáže - menší letecký hangár :) a přestěhování všeho, tak jdu do 911!!!

Odkaz ke komentáři

Já ti nevím brácho jestli je 911 na denní používání, ale říká se že od typu SC je to opravdu možné. Vrcholem je ale starší RS nebo S-ko, bohužel cenově je to šílenost. Já chci model do roku výroby 1980, kam se vejde i SC se 150 kW a hodně pěknou hmotností. Pravda ale je, že nejkrásnější jsou staré modely, bohužel nejsou ale zinkované a jejich stav tomu odpovídá. Něco na poslintání.

Jo a na běžné ježdění si nech Civica, já to vydržím také s Volvem :)

Odkaz ke komentáři

To Lukáš - kupoval jsem přes Jirku Krafta. Libor Filák určitě je prima týpek (vyměnili jsme si už pár emailů), pravda ale je, že pro mě je na druhém konci republiky :(

Jinak se přiznávám, že jsem fanda značky (Jawa). Tudíž pro mě vlastně znamenalo, že buď nová 650, nebo nic (to jen k tomu, jak mě někdy okolí přesvědčovalo, proč ne Yamaha, Suzuki...., ještě tak bych kývl na Moto Guzzi, ale finance jsou nakonec taky limitem). Jawa má pro mě duši, je to stroj, kde cítíte, že ji smontovaly ruce a ne robot, se vším, co k tomu patří. Mám i fotku mojí Jawičky jen co sjela z montážního pásu, vlastně hned "po porodu", to by člověk u Hondy asi taky jen tak nezískal :D

Spokojený a šťastný majitel Jawy a Primek = X-Bob

Odkaz ke komentáři

No tak na to musím reagovat, myslím že clio sport ti poskytne víc adrenalinu než cooper S  shodou okolností jsem jezdil s oběma ve stejném dni a to clio mě vtáhlo daleko víc do děje.  Cooper není špatný ale myslim že perfektní bude až generace která se chystá teprve na trh.   To co dělá cooper s dnes dokázal civic 1,6 vti - vtec v roce 1997, nemyslím to jako hanění cooperu, ale vždy porovnávám auta která jsou na stejné notě - teda podle mě.  Ten cooper mi příjde jako jasná stylovka, jasně že renaulty nejsou nic moc, ale to clio - minulá generace, je fakt nářez za pár kaček.

Jo, dyk řikám, kdybych musel vlastnit malé auto, šel bych do mini. Prostě se mi líbí víc (zvenku i zevnitř a ani image nemá k zahození)

Odkaz ke komentáři

Je krásný a té radosti co přinese! To se mi bohužel u Jawy tak trošku stále nedostává.

Jawa už není to co bývala...pérák, kývačka, 500 OHC, prostě více radosti mi dá Stadion než nová Jawa. Já mám samozřejmě k téhle značce silný vztah, ale bohužel mi ho tak trošku více narušili pánové z Jawy. I Libor Filák o tom ví své. Je to přímo antiprimovský přístup k zákazníkům.

Věřím, že teď je to jiné, ale před peti roky vážně katastrofa.

Odkaz ke komentáři

to je smutné, že se tak chovali. Já si nemůžu stěžovat, přístup I.A. Včetně dovozu motocyklu až před dům, péče Jirky Krafta byla příkladná. Třeba je to blýskání se na lepší časy...

Odkaz ke komentáři

to je smutné, že se tak chovali. Já si nemůžu stěžovat, přístup I.A. Včetně dovozu motocyklu až před dům, péče Jirky Krafta byla příkladná. Třeba je to blýskání se na lepší časy...

Jasně věřím, prodejci jsou především z řad fandů a mají k zákazníkům skvělý přístup. Ale to co jsem viděl a zažil v Týnci mi moje hlava nebrala.

No a začít prodávat malá čínská auta, to je taky dobrá prezentace značky, o cenách se raději nezmiňuji.

Dlouho jsem přemýšlel o koupi Jawy 650 a její přestavbě, ale zatím bohužel.....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...