Bert Odesláno sobota v 06:17 Nahlásit Odesláno sobota v 06:17 Když jsem testoval Scouta s JH trubkou, tak volnoběh a do cca 3000 otáček to bylo jako jízda na subwooferu, ale jak se zrychlovalo ..... @KFL tak to je výýýýýýýborná hláška. Díky. Pobavils! 1 1
financ Odesláno neděle v 13:47 Nahlásit Odesláno neděle v 13:47 Po čtyřech letech znovu v provozu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Horhe Odesláno neděle v 13:54 Nahlásit Odesláno neděle v 13:54 V 12. 3. 2026 v 18:33, Bert napsal: Návrat ke kořenům. Ode dneška mi říká pane tahle klasika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pan America má nového majitele, já mám tohle, a XY peněz. No, a teď to začne: Takže určitě potřebuji vyměnit oba oleje, brzdový destičky, nový gumy, jinou řídící jednotku, a v tom případě přece i lepší sání, no a ten motor je "jen 96" cui, takže co kdyby aspoň vačky, nebo raději hned 110 big bore kit? Jo, a kola, přece mám rád fat spoke, jo a taky vepředu rozhodně 21" namísto továrních 18". Když na tom tak sedím, tak mne napadá, že si přece nabudu trápit svoje opičí ruce na standardu. A když opičí ruce, tak jedině řidítka typu Ape, no, plus 5" nahoru by jim slušelo ..... atd .... Myslím, že jakákoli odpověď obsahující slovní spojení: Ty jeden hárlejářskej pablbe, bude v pořádku. No paráda, gratulka ke glajdě. Vyšší řídidla to určitě chce, mně se nejvíc líbí meathooky, co tam mám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lamizol Odesláno neděle v 16:10 Nahlásit Odesláno neděle v 16:10 Dneska jenom lehce provětrat novou kokosku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
HD_Bagger Odesláno neděle v 18:40 Nahlásit Odesláno neděle v 18:40 před 4 hodinami, Horhe napsal: No paráda, gratulka ke glajdě. Vyšší řídidla to určitě chce, mně se nejvíc líbí meathooky, co tam mám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To mu neříkej víš jak debilně se tím tahá elektrika
Bert Odesláno neděle v 19:22 Nahlásit Odesláno neděle v 19:22 Klid, @HD_Bagger, vždyť víš, že jsem stará konzerva. Hrazda je buďto rovná, nebo vohnutá. Takový divně trčící hefty, jako jsou na fotce, nechci. Tuhle podivnost by IMHO nezachránila ani pochcaná bunda. Kdo poslední větě nerozumí, tomu to vysvětlovat nebudu 1
Skarohlid Odesláno neděle v 21:23 Nahlásit Odesláno neděle v 21:23 Přesně tak,na začátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek.... 1 1
Bert Odesláno neděle v 21:27 Nahlásit Odesláno neděle v 21:27 Jsem potěšen, že i zde se najdou jemní, kultivování a vzdělaní jedinci ....-
Horhe Odesláno pondělí v 05:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 05:38 Ten heft nijak netrčí, je to focený z velkýho úhlu, je to normální šířka řídidel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se