Roland Sands Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami před 2 hodinami, KFL napsal: Motobundus je zrádnej. Aktuálně pošilhávám po Moto Guzzi V100 Mandello, a to tak, že mocně. MG se mi líbilo vždycky a říkám si, že jako doplněk ke Scrambleru by to mohl bejt fajn stroj. Navíc se mi ukrutně líbí, ale fakt ukrutně. Má charisma, charakter, styl... a kardan . A Barth má jednu novou z 2023 ve výprodeji za dobrou cenu a se 4letou zárukou... Ach jo . Doporučuji půjčit na víkend, dobrý prodejce je pak schopen odečíst zapůjčení když moto pořídíš. Měl jsem možnost se svést na V85 a V7 a tyhle motory nejsou nic pro mě. Něko tomu říká charisma/charakter, já tomu říkám hrozné jízdní vlastnosti. Za tu cenu bych se díval po klasické V2 nejlépe V4 .
KFL Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami Just now, Roland Sands said: Doporučuji půjčit na víkend, dobrý prodejce je pak schopen odečíst zapůjčení když moto pořídíš. Měl jsem možnost se svést na V85 a V7 a tyhle motory nejsou nic pro mě. Něko tomu říká charisma/charakter, já tomu říkám hrozné jízdní vlastnosti. Za tu cenu bych se díval po klasické V2 nejlépe V4 . V100 má vodníka, úplně jinej motor než "starý" vzducháče ve V7/85. Ducati nemám rád .
Roland Sands Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 2 hodinami, KFL napsal: V100 má vodníka, úplně jinej motor než "starý" vzducháče ve V7/85. Ducati nemám rád . Musíš mě brát s rezervou... mám rád lehké, obratné motorky s dostatkem výkonu na blbnutí . Na tom starým motoru jsi po vypnutí zapalovaní poznal který píst skončil v horní úvrati . Právě tato charakteristická vlastnost motoru mi v zatáčkách nedopřávala jistotu a dostatek zpětné vazby. Snad je na tom nový motor lépe . U Ducati odlož nelibost a vyzkoušej třeba Streetfighter. Ten V4 motor je neskutečnej ale i s V2 je zábava, podvozkově, brzdy atd. celkově to funguje moc pěkně... jen ta hromada elektorniky Já teď pokukuji po Aprilia Tuono V4 1100 Factory ale jsem na štíru se spolehlivostí a dnešní hustotou provozu... 1
KFL Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou Musíš mě brát s rezervou... mám rád lehké, obratné motorky s dostatkem výkonu na blbnutí . Na tom starým motoru jsi po vypnutí zapalovaní poznal který píst skončil v horní úvrati . Právě tato charakteristická vlastnost motoru mi v zatáčkách nedopřávala jistotu a dostatek zpětné vazby. Snad je na tom nový motor lépe . U Ducati odlož nelibost a vyzkoušej třeba Streetfighter. Ten V4 motor je neskutečnej ale i s V2 je zábava, podvozkově, brzdy atd. celkově to funguje moc pěkně... jen ta hromada elektorniky Já teď pokukuji po Aprilia Tuono V4 1100 Factory ale jsem na štíru se spolehlivostí a dnešní hustotou provozu...Joo, v poho . U Ducati jsem zkousel predloni Scramblera, to byl velmi zabavnej a charakterni prcek, ale fakt malej. A kdyz jsem pak resil servisni naklady a vyslech si par historek z blizkyho okoli, prestala me ta znacka zajimat .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se