Přejít na obsah

Co říkáte na hodinky VP-Vladimír Pachta?

Doporučené příspěvky

...mé pozastavení se nad touto značkou...

Jaký pozastavení nad značkou? Náhodnej odkaz na úplně jinej model, než má tazatel a sdělení "A co tyhle?"...bez jakýhokoli kontextu či čehokoli podobnýho.

Jasně, moje příspěvky v tomhle vláknu se taky netýkaj tématu, ale už jsem se musel vyjádřit k tomu tvýmu rozhazování naprosto nesmyslnejch offtopic odkazů bez návaznosti na téma vlákna. Občas působíš, jako bys vůbec nebyl schopen vnímat psanej text, jenom vkládal náhodný linky po zaregistrování klíčovýho slova v názvu tématu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mám od něho chrono se strojkem Myota.Velká spokojenost.A protože jsem nenašel o něm žádný vlákno,rád bych se zeptal ostatních,jaké mají s těmito hodinkami zkušenosti.

Tos dost špatně hledal:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/11340-co-ř%C3%ADkáte-na-hodinky-vp-václav-pachta/?hl=pachta

Každopádně k dotazu - mam od něj doma uni-oblekovky a než sem našel tohle super fórum, sloužily mi bez problémů několik let ; více viz. uvedené vlákno.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Maxipes...:měl jsem na mysli,že by se někdo podělil se svýma zkušenostma s hodinkama VP.Neměl jsem na mysli,že si sem budeme dávat obrázky a hrát pexeso.Děkuji za tvůj zájem.

Maxel:asi jo,když jsem zadal V..P..,nic to tady nenašlo.Dík za odkaz,samé hnůj...

Mám tyto,narazil jsem na ně u nás v klenotnictví,ujíždím na modré barvě :-)  http://www.vphodinky.cz/products/a249-127-311/  tak jsem myslel,že by se našel někdo,s kým bych porovnal zkušenosti.Tak asi nenandu,zřejmě nemají dostatečnou úroveň...

Odkaz ke komentáři

Ono i z fotek těch ostatních modelů se dá poznat, že to žádnej svatej grál kvality zpracování nebude. Prostě levná asijská produkce, nic víc, nic míň. To neznamená, že nemůžou dlouhou dobu sloužit. Jak vypadaj naživo ty tvoje, to netuším, protože z toho šitovýho renderu na webu se toho moc poznat nedá. Pokud se ti líběj, tak užívej.

Můžeš hodit nejakou recenzi nebo aspoň fotky do chlubírny, aspoň se pak v diskuzi budem mít o co opřít;).

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

No,já nevím,ty seš zřejmě odborník...Já su začátečník,tak nevím,jak by ta kvalita zpracování malosériové výroby  měla vypadat,aby ti vyhovovala.Nosím je přes rok od rána do večera v práci,pouzdro vypadá stejně,jako když jsem je koupil,tah se taky zatím k mému údivu nerozpadl a stopky,nečekaně furt stopujou,i když je denně používám,sklíčko není domlácený a korunka zatím neupadla.

Myslel jsem,že strojky Miyota dělají Japonci,ale asi ne,no to nevadí,zatím funguje s cca + minutovou odchylkou za měsíc a to nevím jistě,páč si nevzpomínám,kdy jsem je naposledy šteloval..Ale je možný,že až za rok skončí záruka,sfajruje i s mou rukou..S tou levnou čínskou produkcí bych si tak nebyl jistej,výrobce by musel být sebevrah,vozit sem šunty,dávat na ně svoje logo a do záručáku psát svou adresu..

Ale toto vlákno nemělo být o přesvědčování mistrů o tom,jaký hodinky VP jsou.Mělo být o výměně zkušeností lidí co je mají a vědí o čem je řeč. Takže sem nebudu házet žádný recenze ani fotky do chlubírny a v diskusi se opři třeba o svýho ptáka.

S pozdravem a S pánembohem.

Odkaz ke komentáři

A proč by zákazník nemohl být velmi spokojenej?Je snad tady povinnost na všecko remcat?A jak jsem už psal,myslel jsem,že tady potkám lidi,co tydle hodinky nosí a vyměníme zkušenosti.Toť vše.

User47,co se tady prezentuješ prasečím ksichtem: pokud by tě snad zajímalo cokoli ohledně VP ,neváhej a napiš sem info@vphodinky.cz

Věřím,že ti bude vysvětleno jak to s tou levnou asijskou produkcí je....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Mitak

myslel jsem,že tady potkám lidi,co tydle hodinky nosí a vyměníme zkušenosti

:-))) Holt ses spletl, ale to se stává... Každopádně je super, že z nich máš radost, tady ti fanatici na tomto fóru, už nejsou schopní hodinky pořádně ocenit :-)

Odkaz ke komentáři

User47,co se tady prezentuješ prasečím ksichtem: pokud by tě snad zajímalo cokoli ohledně VP ,neváhej a napiš sem info@vphodinky.cz

Věřím,že ti bude vysvětleno jak to s tou levnou asijskou produkcí je....

Co je ti do toho, jakým obrázkem se tady prezentuju? Já k těm hodinkám nic špatnýho nenapsal, tak nechápu, proč tu vyšiluješ jak psychopat. A levná asijská produkce to samozřejmě je, pokud si myslíš, že to snad Pachta strouhá v garáži, tak jsi totálně mimo realitu.

Odkaz ke komentáři

Skoda, ze jsou uz dost vyprodane. Bych rozprodal jeste to malo, co mam a sel do nich. Pak bych mel moznost se tady taky prezentovat jak arogantni kkt.

Dalo to fachu, dost to stalo, ale skoupil jsem je ja... Mel jsem zas krizi a takove klenoty jsem si proste nemohl nechat ujit... :lol2:

Edit: mozna bych uvazoval o zmene nazvu firmy z VP na NTP... ;)

Upraveno uživatelem LovecK
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...