Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 261
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Každý rok se to zhada ...bilance starého a obavy z nového. .. k tomu dlouhé volno ... někdy i alkohol... no a je to...?

Odesláno

Kdyby tu každej neměl potřebu zakončit diskuzi vítězně, byl by tu větší klid. Trochu nadhledu pánové, prosím.

Tuto potřebu jsem měl včera hlavně já, za což se upřímně omlouvám. Musím přiznat, že mě JNJ stolicuje dlouhodobě a včera jsem to já vygradoval na maximum. Budu se snažit tuto svoji potřebu omezit maximálně na jeden den v roce, takže na dalších 364 dnů bych měl vybráno... ;)

Omlouvám se, že jsem toto vlákno zasekal a moderátorům se omlouvám, že jsem jim přidělal práci.

Odesláno

kupujte kde chcete, tyhle hodinky jsou super. prostě když se řekne seiko, tak první co mě napadne jsou SKX. a nejlíp pepsi.

pár starších fotek, kdy jsem měl oboje..všimněte si, jak to na nich všechno krásně lícuje..

post-5667-0-07602800-1514830869_thumb.jpg

post-5667-0-70780400-1514830882_thumb.jpg

post-5667-0-62803800-1514830907_thumb.jpg

post-5667-0-38871300-1514830941_thumb.jpg

Odesláno

Díky všem za podporu Helveti. Vlákno jsem na delší dobu odkládal, protože jsem na něj neměl moc sílu. Jak to doopravdy chodí tady už napsal Chumpus nebo JaRooN. Za což jim děkuji. JNJ bohužel nemá ve svých představách o fungování AD pravdu, ale diskuze s ním nikam nevede. 

Rád se s vámi o fungování oficiálního prodejce Seika v ČR pobavím soukromě. Není to nejsnazší cesta, ale pro nás jediná správná.

Nechceme totiž nabízet hodinky bez 100% servisu (který dle mého má jenom AD), s pochybným původem / historií, nabízet jenom část z celé palety Seiko hodinek a nebo nemít přístup k limitovaným edicím.

Má to hodně překážek, protože například marketing nás stojí násobně více, než prodejce s nejnižší cenou, který vlastně jinou reklamu nepotřebuje. Nás to ale baví oficiální cestou a na tu šedivou se nechystáme :) 

Co se týče SKX, tak to bohužel není šťastný případ, protože tam je cena opravdový "ústřel" a jsou z naší strany téměř neprodejné. 

Odesláno (upraveno)

Karlosi vlákno jsem přetrpěl úúplně celé, můžu tě ujistit že jsem v obraze ale ty jsi mimo mísu. Proto jsem chtěl pomoci a tak jsem ti  doporučil rozumnou formou přečíst i to co předcházelo poslední větě. Ale už jsem pochopil že to může být pro někoho takové to házení perel

edit:

Ale já jsem ti asi skočil na špek toho tvého oblíbeného trolingu, že jo?! ;)

Takže odvolávám, ANO máš pravdu :D

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

Ano máš pravdu ;)

(Ano, máš pravdu.)

Nebo zase trollíš Karlose? On je na češtinu pedant. Nebo trollil na začátku on? Přiznám se, že už se v tom nevyznám... Nebo trollím já? Jestli on nakonec netrollil i ten Jirka Štencek...

Odesláno

Ale houby,  já osel mu to spolknul i s navijákem ,tak jsem z toho raději vycouval.

A to sem si říkal  - nelez tam! NELEZ TAM !  :)

Odesláno

Já chápu slovo troll jako někoho, kdo uráží, zesměšňuje a schválně provokuje.  A to jsi tady předvedl ty.

Psát slušně svůj názor a pak si za ním i stát není žádné trollení, to je normální diskuze.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...