Přejít na obsah

SKX007 ceny u nás

husokachna

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 261
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dnes jsem mel cestu pres Prahu a protoze o vikendu svitilo "skladem" jel jsem si udelat radost. K memu nemilemu prekvapeni, nebyly skladem ani jedny. Omrknul jsem teda aspon zelvy a dalsi hodinky na krame, ale odesel s prazdnou. Cestou domj se mi to za ty dve hodiny rozlezelo a popravde si nejsem jistej, jestli je chci. Je nekdo z Brna, kdo by mi je pujcil na ruku? Nechci obtezovat prodejce pripadnym posilanim zpet. Jinak Helveti - obchod paradni, ochota prodejce taky, mam rad, kdyz lidi maji vasen pro svoji praci!

Edit: preklep

Upraveno uživatelem xvoloda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem mel cestu pres Prahu a protoze o vikendu svitilo "skladem" jel jsem si udelat radost. K memu nemilemu prekvapeni, nebyly skladem ani jedny. Omrknul jsem teda aspon zelvy a dalsi hodinky na krame, ale odesel s prazdnou. Cestou domj se mi to za ty dve hodiny rozlezelo a popravde si nejsem jistej, jestli je chci. Je nekdo z Brna, kdo by mi je pujcil na ruku? Nechci obtezovat prodejce pripadnym posilanim zpet. Jinak Helveti - obchod paradni, ochota prodejce taky, mam rad, kdyz lidi maji vasen pro svoji praci!

Edit: preklep

Moc se za to omlouvám. Tohle jsme pos*ali :/ Měly jsme je v pondělí naskladnit, ale bohužel se tak nestalo. Rád bych ti zbytečnou cestu k nám nějak kompenzoval. Ozvi se do SZ.

Odkaz ke komentáři

A proč je máte v sekci Seiko5? Kvůli kalibru? 

Opraveno, díky za upozornění. Původní dodavatel je měl takto zařazené. 

Přehodil jsem je do Prospex, který tomu víc odpovídá.

Odkaz ke komentáři

Moc se za to omlouvám. Tohle jsme pos*ali :/ Měly jsme je v pondělí naskladnit, ale bohužel se tak nestalo. Rád bych ti zbytečnou cestu k nám nějak kompenzoval. Ozvi se do SZ.

To je v klidu, ja jel ve ctvrtek znova pres Prahu, mel jsem je odlozeny, ze je teda zkusim a odnesu a nadseni se nedostavilo, kdyz pominu naramek, o kterym je tu psano, tak mi vubec nesedla vyska hodinek a byly na moji ruce jako vosa na bonbonu. Jeste jsem zvazoval Lorusy v podobnym stylu na gume, ktery mi na ruku sedly lip, ale tam sla nejak divne korunka, tak jsem odesel uplne s prazdnou, takovej je holt nekdy zivot. Skx nejsou na moji ruku, nelibi se mi to. Asi se presvedcim casem na zelvy, ty mi padnou mnohem lip, ale zatim se mi hodinky za 11 zdaji velkej luxus, jak rikam, zatim :)

Odkaz ke komentáři

Nechci nikomu nic nutit, ale tady jsou fotky od doslova dětských ručiček až po "medvědí" tlapy a na všech seději parádně, sám nemám k pocitu z nošení výhrady, ať jsou na tahu, hadru, gumě a i na kůži podle fotek seději parádně. Po nasazení Super Jubilee je prakticky nesundavám! Na Želvy (díky Helveti - nechali vyzkoušet na ruce) koukám každý den i několikrát, ty seději vyloženě jako pr... na hrnec, od vyzkoušení mi nejdou z hlavy :lol2:

Odkaz ke komentáři

Neříkám že to nejde nosit, ale mám dalších x hodinek a tyhle Skx by pro mě nebyly favoritem. A to mi pak přišlo zbytečné, kupovat hodinky za šest tyček. Jsem tu chvíli a zatím se držím cenově při zemi. Uvidíme, co přinese čas.

Upraveno uživatelem xvoloda
Odkaz ke komentáři

Tak jak si vysvětluješ úpravu ceny z 12tis na 6tis? Myslím že cena 6tis dlouho nevydrží jo a stejně je Seiko čr ani nemá :-)

tím, že to byla oproti cizině nesnesitelně přepálená cena, kdy i s dovozem z Asie a doplatkem DPH a cla bylo možno se dostat na cca polovinu...

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Já ceny skx sledoval asi rok a musím uznat, že ceny jsou nyní opravdu rekordně nízko. Před týdnem jsem si ksx 007 za 5300 korun pořídil :-)

Dříve byly v zákazníky ověřených e-shopech cca za 7000 na gumě, dnes jde částka už k 5 tisícům a nějaké drobné. Rozhodně jsem nehodlal riskovat že cena půjde níž. Také odpočítávám, kdy se tyto legendy přestanou vyrábět- vím že jsou jedny z nejprodávanějších potápek ale jsou tady tuším od roku 94 a nic netrvá věčně.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...