xvoloda Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Kruci, uz jsem taky nalomenej.. Dokud to bylo 5000 za jetiny, docela jsem se drzel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tak se pust, jsou perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tak se pust, jsou perfektní Přesně tak Ja je před rokem taky a jsou to paradní hodinky na vše ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) A proč je máte v sekci Seiko5? Kvůli kalibru? Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 A proč je máte v sekci Seiko5? Kvůli kalibru? No neviem ale v sekcii SEIKO 5 žiadne SKX007 nevidím. Akurát podobné SNZF17. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Aha. Tak sorry.. Tú sekciu som zle pochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 (upraveno) Dnes jsem mel cestu pres Prahu a protoze o vikendu svitilo "skladem" jel jsem si udelat radost. K memu nemilemu prekvapeni, nebyly skladem ani jedny. Omrknul jsem teda aspon zelvy a dalsi hodinky na krame, ale odesel s prazdnou. Cestou domj se mi to za ty dve hodiny rozlezelo a popravde si nejsem jistej, jestli je chci. Je nekdo z Brna, kdo by mi je pujcil na ruku? Nechci obtezovat prodejce pripadnym posilanim zpet. Jinak Helveti - obchod paradni, ochota prodejce taky, mam rad, kdyz lidi maji vasen pro svoji praci! Edit: preklep Upraveno 22. ledna 2018 uživatelem xvoloda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Dnes jsem mel cestu pres Prahu a protoze o vikendu svitilo "skladem" jel jsem si udelat radost. K memu nemilemu prekvapeni, nebyly skladem ani jedny. Omrknul jsem teda aspon zelvy a dalsi hodinky na krame, ale odesel s prazdnou. Cestou domj se mi to za ty dve hodiny rozlezelo a popravde si nejsem jistej, jestli je chci. Je nekdo z Brna, kdo by mi je pujcil na ruku? Nechci obtezovat prodejce pripadnym posilanim zpet. Jinak Helveti - obchod paradni, ochota prodejce taky, mam rad, kdyz lidi maji vasen pro svoji praci! Edit: preklep Moc se za to omlouvám. Tohle jsme pos*ali :/ Měly jsme je v pondělí naskladnit, ale bohužel se tak nestalo. Rád bych ti zbytečnou cestu k nám nějak kompenzoval. Ozvi se do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 A proč je máte v sekci Seiko5? Kvůli kalibru? Opraveno, díky za upozornění. Původní dodavatel je měl takto zařazené. Přehodil jsem je do Prospex, který tomu víc odpovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Moc se za to omlouvám. Tohle jsme pos*ali :/ Měly jsme je v pondělí naskladnit, ale bohužel se tak nestalo. Rád bych ti zbytečnou cestu k nám nějak kompenzoval. Ozvi se do SZ.To je v klidu, ja jel ve ctvrtek znova pres Prahu, mel jsem je odlozeny, ze je teda zkusim a odnesu a nadseni se nedostavilo, kdyz pominu naramek, o kterym je tu psano, tak mi vubec nesedla vyska hodinek a byly na moji ruce jako vosa na bonbonu. Jeste jsem zvazoval Lorusy v podobnym stylu na gume, ktery mi na ruku sedly lip, ale tam sla nejak divne korunka, tak jsem odesel uplne s prazdnou, takovej je holt nekdy zivot. Skx nejsou na moji ruku, nelibi se mi to. Asi se presvedcim casem na zelvy, ty mi padnou mnohem lip, ale zatim se mi hodinky za 11 zdaji velkej luxus, jak rikam, zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Nechci nikomu nic nutit, ale tady jsou fotky od doslova dětských ručiček až po "medvědí" tlapy a na všech seději parádně, sám nemám k pocitu z nošení výhrady, ať jsou na tahu, hadru, gumě a i na kůži podle fotek seději parádně. Po nasazení Super Jubilee je prakticky nesundavám! Na Želvy (díky Helveti - nechali vyzkoušet na ruce) koukám každý den i několikrát, ty seději vyloženě jako pr... na hrnec, od vyzkoušení mi nejdou z hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 (upraveno) Neříkám že to nejde nosit, ale mám dalších x hodinek a tyhle Skx by pro mě nebyly favoritem. A to mi pak přišlo zbytečné, kupovat hodinky za šest tyček. Jsem tu chvíli a zatím se držím cenově při zemi. Uvidíme, co přinese čas. Upraveno 28. ledna 2018 uživatelem xvoloda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Sem toho votočil za deset let dost... A nejlíp mi na oceli seděly plechový suby na ojstru, breguet type XX a SKX na jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Uvidíme jak dlouho bude české Seiko a prodejci model SKX dotovat. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Uvidíme jak dlouho bude české Seiko a prodejci model SKX dotovat. ;-)Dotovat? Já za tím vidím marži min. 30%... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Tak jak si vysvětluješ úpravu ceny z 12tis na 6tis? Myslím že cena 6tis dlouho nevydrží jo a stejně je Seiko čr ani nemá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 (upraveno) Tak jak si vysvětluješ úpravu ceny z 12tis na 6tis? Myslím že cena 6tis dlouho nevydrží jo a stejně je Seiko čr ani nemá :-)tím, že to byla oproti cizině nesnesitelně přepálená cena, kdy i s dovozem z Asie a doplatkem DPH a cla bylo možno se dostat na cca polovinu... Upraveno 29. ledna 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinHU Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Já ceny skx sledoval asi rok a musím uznat, že ceny jsou nyní opravdu rekordně nízko. Před týdnem jsem si ksx 007 za 5300 korun pořídil :-)Dříve byly v zákazníky ověřených e-shopech cca za 7000 na gumě, dnes jde částka už k 5 tisícům a nějaké drobné. Rozhodně jsem nehodlal riskovat že cena půjde níž. Také odpočítávám, kdy se tyto legendy přestanou vyrábět- vím že jsou jedny z nejprodávanějších potápek ale jsou tady tuším od roku 94 a nic netrvá věčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Akorát Moonwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se