Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 30. 12. 2017 v 20:27, Frantik napsal:

Tak ty vole ja dva dny kalim a do vašich zabomysich válek nezasahuju a vrátím se a uz jsem na seznamu smrti :-) A jeste me tam pasuje nějakej Eman? kteryho sem nikdy neviděl ani o něm neslyšel!

Ale no tááák, to není seznam smrti :-) A ruku na srdce, nikdy si tu nezlobil? :-D

Odesláno
  V 30. 12. 2017 v 20:33, Eman2208 napsal:

Ale no tááák, to není seznam smrti :-) A ruku na srdce, nikdy si tu nezlobil? :-D

Jako ze se vyjadřuju, jak mi zobak narostl a jsem tady více jak deset let a říkám slovo ?prdel? jeste neznamená, ze me tady bude nekdo kadrovat.

A nesnáším diktaturu a brutální pravidla, na vojně sem byl a k srdci mi to neprirostlo, takže tady zadnej tuhej režim nechci. Ale jestli ho vy mladý a nevazeni usaci preferujete, tak prosím!

Odesláno

ja teda nevim, na zadny jiny fora nechodim.. ale kdyz tady nebudou ti vyrazni, nazorove zajimavi typci.. z obou polu spektra... nebude tady brzy nikdo.. resp. myslim, ze neexistuje forum, ktere zije prispevky v podstate porad, a to i v noci.. a v tom je chrmg uzasnej..

Odesláno
  V 30. 12. 2017 v 19:59, Petrando napsal:

Me je u celkem jedno jestli root admin to pravo ma, nebo nemá. Ja mam taky pravo zastřelit kohokoli kdo napadne me, moji rodinu, nebo mi bude chtit sebrat majetek, ale neudelam to.

nie, ty take pravo nemas. teda pokial zijes v CR alebo SR.

root admin ma pravo zavriet kludne aj cely chronomag. zodpoveda sa len majitelovi chronomagu. nam sa to nemusi pacit, ale to je asi tak vsetko, co proti tomu mozeme urobit. 

Co je na tom take nepochopitelne?

Odesláno
  V 30. 12. 2017 v 20:49, m.n. napsal:

Frantik, rozesírač fóra... :D Se poseru... :D

Ale tohle přece nikdo neřekl, nebo snad jo? Ani nikdo neřekl, že tu nemá nikdo z nich být, skoro každý je tu přínosem, jde o přístup, kdy se určitá revolta mění v aroganci, neslušnost a o nic víc.... Už to tu padlo, jde jen o slušné chování, že někdy někdo ujede, to je jasný, každý se dívá na věci z jiného úhlu, ale měla by tu být nějaká hranice úrovně, nic víc, nic míň....  :cheers:  Nemám potřebu ani chuť se dohadovat, nebo někoho proti někomu štvát, není mi 20, ani 30, bohužel už ani 40, jsem už velký kluk, velký ušák :-)

Odesláno (upraveno)

Tak snad každé internetové fórum je soukromé, ne? Tady z toho nedělejte kovbojku, on vám Kamil neumřel.

Edit: vlastně mi to přijde jako naprosto komická zápletka. Zmizela jakási sekce, pak silná slova, jak se zde bude mluvit a nakonec úprk.

Je mi to úplně šumák, ale fascinuje mě ta diskuze kolem, proto ji čtu. Doufám, že nepolevíte.

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Tvl, vo vlakne urcenom na uzmierenie a podporu adminovi (ktory to polozil kvoli dementnym hadkam) sa zacne hadka o h.vne.

Kamilovi tymto vyjadrujem podporu a prajem si aby to vzal naspat (adminovanie).

Som ochotny ho zato uplatit dutnikom z mojich humidorov podla vlastneho vyberu, dobrou chilli omackou a v pripadne osobneho stretnutia aj dobrym panakom single malt.

To len aby bolo jasne ake dolezite vlakna okrem hodiniek tu este mame.

Odesláno (upraveno)

Franto....neser

Emane já bych měl jiný seznam,ale o tom to je. Každý nějak někoho ser.eme,už to tak je. Kamil a zbytek měl včas brousit ....bohužel. A kdyby jsi poslední dobou trochu sledoval fórum tak nemůžeš napsat ani jednoho co je na tvém black listu.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Sice nějak nechápu, o čem a proč se furt debatuje - sekce je otevřená, lidi jsou klidnější a Kamil si určitě mašli nehodil, ale kdyby náhodou někdo chtěl, připravil jsem tady takovej obrázek.

537920beafe423b796b50dc63da0a805.jpg

Odesláno

Nezúčastnil jsem se debaty o mizení příspěvků, ale tady to napsat musím.

Kamila znám docela dlouho, asi dvanáct let. Znám ho dobře, tak jako jeho rodinu. Za to co dělá tady a jaký je člověk si ho vážím.

Forem žije a taky žije hodinkama, to je důležité si uvědomit

Místní vysírky měli mít již před několika lety trvalý ban a nebo řádně zkrácený řetěz.

Jejich vulgarity, trapnosti a jejich centry před branku z kterých byl občas gol měli hodně blízko k Rosickému. Ano i on byl kdysi dobrý a bavil mně, ale je to již dávno tak, jako mně občas přišly v minulosti vtipné místní figurky ( vysírky)

Rosicky je naštěstí v hajzlu, ale jít do hajzlu by měli jít vysírky a ne Kamil. Spolu si samozřejmě mohou vzít ty mraky příznivců.

Jak tady někdo psal asi se nikdy nesmířil s vulgaritami, osočováním a napadáním ostatních členů, ale i moderátorů fora.

Ještě stále je to totiž hodinkové forum a ne dikobraz a proto si tady raději než nadávky moderátorům budu číst povídání o hodinkách.

Ono totiž od těch vysírek dvakrát platí, že když je vtip opakovaný již není vtipem

p.s Kamil bohužel není první, který díky místním vysírkám a rádoby vtipným členům skončil, to si prosím všichni uvědomte. Navíc se docela docela divím Manťákovi, že si nechá ty urážky a výpady dokola líbit.

Odesláno (upraveno)

Chlapi, ja teda myslim, ze mate moc casu, venujte ho rodinam, blizkym, pratelum, vyserte se aspon pres ty vanoce na nejake picoviny tady a v novem roce hlavne zdravi, ono je to klise, ale s pribyvajicim vekem a starnutim nejen sebe,ale hlavne lidi kolem mne, si to tak nejak zacinam uvedomovat, ze tady nejsme naporad a je skoda velkou cast sveho volneho casu projebat tady hadkama...

Vsem aktivnim lidem na foru, myslim jadru, preju pohodovy novy rok, zdravi a trochu stesticka,vse ostatni prijde samo.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  V 31. 12. 2017 v 7:38, Peta-Biker napsal:

Chlapi, ja teda myslim, ze mate moc casu, venujte ho rodinam, blizkym, pratelum, vyserte se aspon pres ty vanoce na nejake picoviny tady a v novem roce hlavne zdravi, ono je to klise, ale s pribyvajicim vekem a starnutim nejen sebe,ale hlavne lidi kolem mne, si to tak nejak zacinam uvedomovat, ze tady nejsme naporad a je skoda velkou cast sveho volneho casu projebat tady hadkama...

Vsem aktivnim lidem na foru, myslim jadru, preju pohodovy novy rok, zdravi a trochu stesticka,vse ostatni prijde samo.

Souhlas!

Ach jo, nejsem tady sice tak dlouho jako spousta z vás (vlastně ani nevím kdo teda všechno je vysírka a kdo ne), ale čtu to tady už nějakých pár let, umím tady prokrastinovat velkou část dne, pár hodinek už jsem tady nakoupil, dost se toho dozvěděl a proto to tady mám rád.

O to víc mě mrzí, že i když jsme tady všichni dospělí a většina už máme vlastní rodiny, skoro nikdo se neumí povznést nad pár pitomých hádek na internetu a jít dál. Co vzniklo jako fakt miniaturní hovínko v jednom, dvou vláknech se tady konstantně několik dnů rozmazávalo tak dlouho, až je z toho souvislá, nanometerova vrstvička obalující celý forum. Právě teď je ten ideální čas říct si stop, co bylo, bylo a jdeme dál.

Kamilovi fandím, ač třeba filtr sprostých slov mi přišel jako blbost, respektoval jsem to, protože to k fóru prostě patřilo. Sám jsem moderátora na jiných fórech párkrát dělal, takže chápu, že je to pakárna. Až se to trochu uklidní, myslím že se vrátí. A kdyby ne, budiž to ponaučení do budoucna.

Mějte se fajn a užijte si poslední den roku 2017.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...