nividic Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Možná dalším separátním vláknem někoho naštvu, možná někoho naopak inspiruju. Vykopávám flígry s netradičním ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Jsou paradni, uz o nich nakou dobu premyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Pridávam sa, poctivo mi robia spoločnosť celý týždeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Máte to super, pánové, já bych chtěl někdy v budoucnu tyto, samozřejmě s ruční nátahem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 19. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Cestou na jednani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Jsem netusil, ze tu budu skoro sam, teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 nividic: moc paradni pilotky chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Jsem netusil, ze tu budu skoro sam, teda se pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 a este jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2018 Jo, tak nejen tady se mame na co tesit, parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 (upraveno) Mám takové smíšené pocity - kdybych svoje Stowy doteď měl, tak by bylo fajn, že je mám, ale i díky tomu, že je už nemám, vzniklo tohle vlákno Upraveno 18. února 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 Zaplatpanbu ti zbyl aspon ten mesh a napsat do Nemec, at ti poslou balicek, taky neni nastesti zadnej problem. Btw. vybrano mas, tak kdy mame cekat, ze se tu pochlubis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2018 To ještě trochu potrvá - zejména proto, že se na fliegerchrona dá prý na objednávku dát i datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 (upraveno) a este jednu marine (1 z 1)-6 resize.jpgCool A potápky prodals? Upraveno 19. února 2018 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Tou datumovkou si uplne nejsem jistej a trochu me taha za oko, jak jsou silny cary kolem rucicek a naopak hrozne tenky linky kolem cislic, ale jinak jsou fajn A když tak na to koukam, tak vlastne nechapu, proc mam svoje flieger ohne logo uz 3 roky v supliku a vubec je nenosim Možná dalším separátním vláknem někoho naštvu, možná někoho naopak inspiruju.Vykopávám flígry s netradičním ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 13. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Much Ado About Nothing Nebo užs je z toho šuplete vytáh? Já přidám jednu neumětelskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Krásne to máte chlapi! Ja slintám nad Marine original, ale trochu ma odrádza, že 6498 už doma mám, a púzdro je prakticky totožné s fliegermi mojimi....Keby tam šupli Durowe, tak nie je o čom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Seiko je sice u mne základ, nicméně Stowa je koneckonců rovněž od písmena "S" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Máte to super, pánové, já bych chtěl někdy v budoucnu tyto, samozřejmě s ruční nátahem: Jsme na tom stejně. Akorát že po roce a půl čekání už přestávám věřit, že přijdou. Ze Stowy mi psali, že momentálně o reedici neuvažují. Ono to zní jako banální úkol sehnat pilotky...Jenže pokud chce člověk pilotky bez datumovky, nositelnou velikost s manuálním nátahem od "velké čtyřky" aby v tom bylo něco jiného než ETA, tak má dnes smůlu. Opravte mě, jestli se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se