dr.sphinx Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Stowy jsou s meshem perfektní, jen se to musí vidět naživo, aby člověk uvěřil. Nezůstat mi ale mesh od Ikarů (eště, že si je koupil jeden v současnosti na fóru pauzírující sušinka a byl mu velkej), tak do těch bílejch nepůjdu.
Kid_A Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2019 (upraveno) Ozivim to tu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. dubna 2019 uživatelem Kid_A
Vortex-Tempus Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Odesláno 13. října 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zeli52 Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 Neodolal jsem a pořídil jsem si jedny modré... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2020 (upraveno) Cool jak cyp! Na tyhle Stowy mám pořád slabost. Hlavně teda v bílé, ale v té modré je to hodně, hodně dobré. I když nemaj solar a rádio. Upraveno 26. ledna 2020 uživatelem Hasňa
Zeeberdee Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Měl bych je nosit častějc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rudusko Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2020 Neodolal jsem a pořídil jsem si jedny modré...prosim ta odkial mas remen? paradny je!
Spok Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Odesláno 2. června 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Matiniela Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Odesláno 6. června 2020 Dnešní akvizice. Moc se mi líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Matiniela Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Odesláno 21. června 2020 Vyměnil jsem řemínek a úplně jim sedne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zeeberdee Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jenda1 Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Odesláno 20. října 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se