Mirek Odesláno 5. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Není problém, pište se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 ?technicka? poznamka prosim Ta, bolo by mozne vyrobit aj puzdro na uchytenie na popruh batohu pre vacsi mobil, tak ako vyzera VAUDE EPOC M?hodne dlho, a zial neuspesne zhanam puzdro na batoh, do ktoreho pocas turistiky hodim iPhone 7 Plus, ked nepotrebujem, jednoducho pripnem o skobu v batohu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Mirku normálně kamkoli abych prostě klíče moh upoutat a hodit do baťohu. A pak abych tu šňůrku hezky našel a moh za ní tahat, dokud se ty klíče neobjevěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Garminak, 20L, černé dno, navi tělo a černá kapsa, nic navícbandicoot, 20L, tělo navy, dno black, nic navícnividic, cerne dno, navi telo, seda kapsa, cerne popruhy a spona.filo-boxer, 20L, tělo navy, dno black, cerna sponaskalis, 20L rolltop, cerne dno (to zlute dno neni v produkcni verzi mozne? Ale spis vezmu tu univerzalni cernou), cerne telozceyee, 25L, černé dno, černé tělo, černé popruhy, (kapsa tmavě modrá). Omlouvám se za příspěvek, batohy máš pěkné, ale v tématu aby se prase vyznalo. Musel jsem si to přečíst asi 6x a furt v tom listovat, abych pochopil co je možný a co není. Ideál by bylo vložit do jednoho příspěvku (třeba úvodního) nějakej vzorník barev a batohů a popsat to (fakt jsem myslel že si to začnu psát na papír, abych se orientoval v tom co je možné). Jako chápu že když s tím děláš tak se orientuješ, ale my ostatní jsme docela v prdeli (např. Garminak chce kapsu černou, ale pokud jsem to pochopil dobře, tak u 20l žádná kapsa - tedy krom hlavní kapsy - není). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 21. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Bohužel to není zrovna nejpřehlednější, uznávám, dost se toho ale řešilo za běhu, třeba barvy ještě pořád nemám komplet a čekám, co všechno nám dodavatel bude ochoten vyrobit. Proto se to taky táhne. Tady se ale stejně nejvíc ujala navy a černá, takže se nám to zjednodušilo. Jinak pomalu jdeme do finále, kovový spony už jsou na baráku, teď jen otestuju popruhy, jesti se nebudou o spony ošoupávat a pomalu se pustíme do výroby ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Garminak, 20L, černé dno, navi tělo a černá kapsa, nic navícbandicoot, 20L, tělo navy, dno black, nic navícnividic, cerne dno, navi telo, seda kapsa, cerne popruhy a spona.filo-boxer, 20L, tělo navy, dno black, cerna sponaskalis, 20L rolltop, cerne dno (to zlute dno neni v produkcni verzi mozne? Ale spis vezmu tu univerzalni cernou), cerne telozceyee, 25L, černé dno, černé tělo, černé popruhy, (kapsa tmavě modrá). Omlouvám se za příspěvek, batohy máš pěkné, ale v tématu aby se prase vyznalo. Musel jsem si to přečíst asi 6x a furt v tom listovat, abych pochopil co je možný a co není. Ideál by bylo vložit do jednoho příspěvku (třeba úvodního) nějakej vzorník barev a batohů a popsat to (fakt jsem myslel že si to začnu psát na papír, abych se orientoval v tom co je možné). Jako chápu že když s tím děláš tak se orientuješ, ale my ostatní jsme docela v prdeli (např. Garminak chce kapsu černou, ale pokud jsem to pochopil dobře, tak u 20l žádná kapsa - tedy krom hlavní kapsy - není).Já už ne. Pořídil sem si jiný. Můj předešlý model odešel do věčných lovišť a už sem nemohl déle čekat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 21. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Ok, beru na vědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 update: precijen vemu to zlute dno, nedalo mi to spat . bandicoot, 20L, tělo navy, dno black, nic navícnividic, cerne dno, navi telo, seda kapsa, cerne popruhy a spona.filo-boxer, 20L, tělo navy, dno black, cerna sponaskalis, 20L rolltop, zlute dnozceyee, 25L, černé dno, černé tělo, černé popruhy, (kapsa tmavě modrá). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 (upraveno) Musím se taky zas psát do nějakýho seznamu? Já už nevím, co sem chtěl - kromě šňůrky a štorcpásku. Upraveno 22. května 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Nemusíš, počítám s tím tak, jak sis přál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 a ja? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Ty taky ne...se všema už napsanejma počítám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 4. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Tak jdeme do finále...všechno, co jsem potřeboval, je dostatečně otestováno, materiály vyhovují, takže začneme s výrobou...do konce týdne se každému zájemci ozvu sólo v SZ a doladíme případný detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Tak hurá! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Paráda, na tohle se hodně těšim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Pecka, uz se tesim! Nasledna predavka by mohla byt hromadna nekde na pivku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Uaa.neuteklo mi neco?na nekterem seznamu jsem byl..chtel jsem jeste videt na zivo neb ted mam 25ku..jsou aspon rozmery 20 a 30ky prosim? Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Tak jdeme do finále...všechno, co jsem potřeboval, je dostatečně otestováno, materiály vyhovují, takže začneme s výrobou...do konce týdne se každému zájemci ozvu sólo v SZ a doladíme případný detaily Jsem se jen chtěl zeptat, jestli se mám dál těšit na batoh nebo ne, neb jsem žádnou SZ nedostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Hele není problém, ale do toho bych se pustil v druhé fázi po tom, co se dořeší batoh... Jak doladíme tohle, pustím se do vzorování, takže tak přelom duben/květen? Prostě na jaře... Tak jdeme do finále...všechno, co jsem potřeboval, je dostatečně otestováno, materiály vyhovují, takže začneme s výrobou...do konce týdne se každému zájemci ozvu sólo v SZ a doladíme případný detaily Dovolil jsem si sesumarizovat reakce na brašnu, už můžeme očekávat nějaký nástřel zahájení, když je batoh v podstatě hotový? díky moc za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Batohy jsou v rozpracovaným stavu, do prázdnin snad budou hotový, s brašnou je to horší, z hlavy se dostaly jen na papír, jelikož se ale sezona rozjela ve velkým stylu a o dost dřív, než jsme zvyklí, tak bohužel nestíháme. Brašnu tím pádem budu muset posunout na léto a pustit se do ní během prázdnin, ale aspoň to žebradlo do prázdnin taky uděláme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se