bandicoot Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Už se teším, až tu svoji dvacítku někam vytáhnu. A fakt mě baví ta variabilita objemu. Zpracování pecka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Sakra mě se ten batůžek fakt líbí. Jenže v báglu týhle velikosti prostě potřebuju nosit foťák. Už léta na to používám Lowepro Photosport, jenže z mnoha důvodů není ideální. Za prvé je menší než bych potřeboval, za druhý je celej takovej měkkej, takže když ho víc naložím kroutí se mi na zádech. Nedokázali byste tam nějakou takovou polstrovanou kapsu s bočním vstupem dodělat? No já vím, že si vymejšlím... Ale kdyby náhodou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek Posted February 6, 2019 Author Report Share Posted February 6, 2019 Borci, su moc rád, že jste spokojení! Příšero, fotobágl po mně chce čímdálvíc lidí, takže jakmile doženu resty s batohama a brašnou přes rameno, začnu na tom dělat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Nerozbíjej své soustředění Míro, pěkně jak píšeš, brašnu přes rameno a až pak fotobatoh, Jakub rád počká:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted February 6, 2019 Report Share Posted February 6, 2019 Jasně, že počkám. Ani jsem nedoufal, že by ses do toho pustil. Made my day . Aktuální batoh funguje, takže nijak nespěchám, ale těším se . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted February 16, 2019 Report Share Posted February 16, 2019 Batoh je super, díky moc. Kdybys měl v plánu nějakej další projekt, tak se hlásím dopředu. Třeba nějaký taštičky přes rameno nebo tak. Ať je zas na co čekat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek Posted February 17, 2019 Author Report Share Posted February 17, 2019 Taštička přes rameno už je, bude ještě jedna a dělá se na messengeru, tam budeme ještě tak dva-3 týdny potřebovat na doladění...ono to prostě trvá, vždycky se tak dva týdny vzoruje, pak zkouší a pak přijdu na to, že je potřeba na vzorku udělat úpravy a repete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted February 19, 2019 Report Share Posted February 19, 2019 Tak to už to dostává reálný tvary a termíny, parada, moc se messengera tesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 Mirku prosba, zvažujete na messengera provlíkačku na madlo kufru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z. Paul Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 Do nějakýho messengera bych šel taky.Tak až nadejde čas tak bych měl par vlastních požadavku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosef76 Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 Ještě jednou moc děkuji Mirovi za pecka batoh. Líbí se mi nekompromisní kvalita materiálů, zpracování, skvělý design. Ta cobra-spona je úžasná. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ismit Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 Ano, i já se připojuji, batoh opravdu skvělý a je radost pozorovat jednotlivé komponenty, např. Skvělou přezku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
969 Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 O messenger bych měl taky zájem. .-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek Posted February 21, 2019 Author Report Share Posted February 21, 2019 Borci, su rád, že jste spokojení Moty, popravdě řečeno nemám obecně tohle řešení rád, drží se za tím bordel a je to náchylný na utržení, navíc zadní strana messengeru bude polstrovaná se síťovinou, jako na zádech batohu, z důvodu notebookové kapsy, takže ani to technicky nebude možný nakombinovat ještě s touhle provlíkací kapsou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 Se mimochodem taky hlasim se zajmem o peknou tasku na notebook/messengera :-) Libi se mi ta prace tady :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 Borci, su rád, že jste spokojení Moty, popravdě řečeno nemám obecně tohle řešení rád, drží se za tím bordel a je to náchylný na utržení, navíc zadní strana messengeru bude polstrovaná se síťovinou, jako na zádech batohu, z důvodu notebookové kapsy, takže ani to technicky nebude možný nakombinovat ještě s touhle provlíkací kapsou.Miro, díky za vysvětlení. I přes takový zásadní nedostatek se na ni moc tesim a už se nemůžu dočkat Link to comment Share on other sites More sharing options...
969 Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 Můj projevený zájem stačí, nebo se mám napsat někam na seznam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek Posted February 21, 2019 Author Report Share Posted February 21, 2019 Seznamy budeme řešit, až bude jasnej výsledek ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek Posted February 28, 2019 Author Report Share Posted February 28, 2019 Něco pro ty, co jim nevadí rozhozený čakry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted February 28, 2019 Report Share Posted February 28, 2019 Tady je velmi praktický skrytí zipu. Mně se po necelých třech letech na oblíbeným a jinak velmi slušně provedeným messengeru od Oxmox prodřela o bok při nošení niť, kterou drží ta plastová část zipu u látky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts