Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 711
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taktéž varianta C. A co se velikosti týče - proč 45mm? Né, že by mi to vadilo, ale Nautily mají taky Unitas a velikost 42mm. Takže ono řešení se naját určitě dá.

V 31. 12. 2017 v 15:23, Lamiczka napsal:

To pouzdro má přesně 45mm, na Unitas je všechno velký, protože to je velkej stroj...

Ještě jedna věc na kterou jsem při prvním brouzdání byly tyhle VC a Longiness, který mi přišly řešením taky zajímavý...zvlášť teda ty monopusher chrona mě dost berou :)

https://www.watchtime.com/watch-to-watch/longines-avigation-watch-type-a-7/

GL-art-deco1.jpg

V 2. 1. 2018 v 20:07, mlsoun1 napsal:

Ta varianta C,je asi nejlepší řešení.Ale bojím se té velikosti.

Odesláno

To by bylo perfektní,kdyby byly menší.V té době se stejně nosily menší hodinky.Samozřejmě,že nemusí být prťavé,ale i pro tu rytinu na dýnko by to bylo hezčí než znak velký jako kráva :)

Odesláno

Kdyz uz by tam mel byt echt unitas, tak by bylo k zvazeni prece jen pruhledne dynko. Treba s nejakym natisklym znakem (jako treba Prim orlik Tobruk).

Jinak jeste bych zvazil to zadat cele tem Polakum z Vratislavie.

Odesláno

Muzu kontaktovat Martina z VC a zkusit ho tuknout. Jak by se na to tvářil. Klidně bych použil jejich pouzdro a řešili bysme teda pouze strojek, cifr, rucky a dynko?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

T

V 3. 1. 2018 v 20:00, Kristian.nov napsal:

No akorát nevím jestli by tam bylo vhodný jejich logo... Kdyby se to dělalo napůl Čína napůl u nás, co za logo by se tam vlastně dalo? Bez?

v

Dal bych českého lva jak stojí na čínském drakovi ......

Odesláno
  V 3. 1. 2018 v 20:25, Sborez napsal:

Muzu kontaktovat Martina z VC a zkusit ho tuknout. Jak by se na to tvářil. Klidně bych použil jejich pouzdro a řešili bysme teda pouze strojek, cifr, rucky a dynko?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Používají seiko strojek(NH35A - tuším), klidně bych ho bral.

Odesláno (upraveno)
  V 3. 1. 2018 v 21:31, Honza.manta napsal:

Používají seiko strojek(NH35A - tuším), klidně bych ho bral.

V tomto případě je tam Miyota 9015 ;)

http://vratislavia-watches.com/language/en/1918-2018-anniversary/

Mě osobně je jedno, kterou variantou se půjde (C nebo D), imho je důležité, aby v tom panovala dostatečně silná shoda a našlo si to dost zájemců. Varianta D se mi líbí, protože to bude méně práce s predikovatelnějším výsledkem.

Pouzdro VC se mi líbí dost, sice mi přijde, že je to trochu tradiční limitka ve stylu "je jedno jak to vypadá, důležitý je, že jsme to na to napsali" (moc tam prostě nevidím tu souvislost s výročím), ale zásadně mě to nevadí, jsou to pěkný kukačky...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Varianta D je podle mého soudu úkrok mazurkou v bok. Polské recyklované /z jiné limitky/ pouzdro by mi asi vadilo nejméně, ale Japonský automat :eek:  proč, proboha ?

Jak to souvisí s naší státností a historií ?

S Lamiczkou jsme to už nějakou tu chvilku ladili a mám pocit, že jeho návrh má hlavu a patu, tedy až na to pouzdro. Ty šroubovací nožky jsou naprosto nepoužitelné, ale to už ví sám....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...