TomasK Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února V 18. 1. 2024 v 14:53, Jemi napsal: Super hodinky, zkoušel jsem růžové Jako v tom zlatě jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února V 18. 1. 2024 v 17:06, collie napsal: Těch 36 vrstev laku na ciferníku asi mobilem nikdy nevyfotím správně. A dokonalý náramek s elegantní sponou s mikroregulací musí člověk taky vyzkoušet. Nevím, jestli jsem kdy měl pohodlnější hodinky. Polarisy jsem taky zvažoval, jsou skvělý. At dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna V 27. 7. 2023 v 16:42, Jumbo napsal: Pánové, za sebe to vidím takto: - tyto hodinky mají vypadat dobře, což vypadají - že mají stopky není jejich primární účel, takže přehlednost a ergonomii bych neřešil - zase ovšem stopky mají, což je pěkná komplikace k tak čisté přední straně Takže úplně v pohodě. Prosím, kde se dají zkusit a jaká je cenovka u nás? Moc děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna V 29. 3. 2024 v 15:12, Davis napsal: Klasika super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 22. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna před 2 hodinami, gcom napsal: Prosím, kde se dají zkusit a jaká je cenovka u nás? Moc děkuji Příspěvek sem dával Potkan, takže kde je zkoušel a za kolik jsou netuším. V Praze vede JLC Carollinum a Dušák, tak vyzkoušej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Tak jedno foto z práce... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna V 24. 4. 2024 v 15:19, Bayard napsal: Tak jedno foto z práce... Hodinky dobré a práce asi taky, když jsi na ně vydělal s nohama na stole! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 17 minutami, Jumbo napsal: Hodinky dobré a práce asi taky, když jsi na ně vydělal s nohama na stole! Mě spíš zaujala ta flaška vína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Nohy jsem měl na zemi to jen tak vypadá. Ale někdy když mě bolí tak si jednu dám na chvilku na stůl. Přiznávám se.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června Tak zase po čase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Měsíc pryč a nic... Tak aspoň změna na řemínek do horka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září @Jumbo Tyhle JLC prostě žeru - díky za každé další foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září JLC True Second 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. září Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září Skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 17. září Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září před 20 hodinami, collie napsal: JLC True Second Parádní a jednoduché, ale zezadu je to nářez. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Polaris Automatic 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se