TomasK Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 V 26. 7. 2023 v 9:23, Kid_A napsal: Esence JLC. Krasny hodinky Díky co je mám tak skoro nešly z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 V 25. 7. 2023 v 20:41, Potkan napsal: Ja vim, ze to barevne vubec neladi, ale musel jsem ty novy chrona vyzkouset. Jsou dokonaly! Pánové, za sebe to vidím takto: - tyto hodinky mají vypadat dobře, což vypadají - že mají stopky není jejich primární účel, takže přehlednost a ergonomii bych neřešil - zase ovšem stopky mají, což je pěkná komplikace k tak čisté přední straně Takže úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 (upraveno) Chvíli to trvalo, ale už jsou na ruce. Nosí se jinak než tradiční tvary hodinek - ani nevím, že je mám na ruce. Upraveno 1. srpna 2023 uživatelem Pjurcik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 skvely kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Trochu to tu oživím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 V 6. 1. 2020 v 12:30, DayDate napsal: pěkný začátek roku přeji...moje vysněné a moc oblíbené... Kdybys zvažoval prodej nebo výměnu, dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 před 17 hodinami, Dawe Patek napsal: Kdybys zvažoval prodej nebo výměnu, dej vědět. Netuším, kde všude máš stejné příspěvky, ale v IWC chceš 7-midenní Portugaly, tady zase Reversa. Se mi zdá, že ty příspěvky honíš zbytečně okatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Omluva Dawe Patek, byl jsem v IWC a pak hned v JLC a zrovna tam máš tyto příspěvky. Oči mi na tvojem nicku sjely na 12. září, což ale není tvoje registrace. Takže ještě jednou promiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 V pohodě, dlouhodobě chci s vyměnit (myšleno prodat a koupit jiné nebo vyměnit s doplatkem) svoje FC Worldtimery buď za JLC nebo IWC a čekám co přijde a pro jistotu si to dopředu oťukávám s kolegy majiteli těchto krásných strojů, aby si na mě kdyžtak vzpomněli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 @Jumbo Díky za super foto. Tyhle hodinky tu vždy moc rád vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 10. 9. 2023 v 13:57, TomasK napsal: Trochu to tu oživím Super hodinky, zkoušel jsem růžové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna a kupil si? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 4. 7. 2023 v 21:41, TomasK napsal: Je to tu nějaké mrtvé….. Jsou nádherný. Koupil jsem nakonec větší Polaris, ale tyto na seznamu zůstávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Těch 36 vrstev laku na ciferníku asi mobilem nikdy nevyfotím správně. A dokonalý náramek s elegantní sponou s mikroregulací musí člověk taky vyzkoušet. Nevím, jestli jsem kdy měl pohodlnější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 9 minutami, collie napsal: Těch 36 vrstev laku na ciferníku asi mobilem nikdy nevyfotím správně. A dokonalý náramek s elegantní sponou s mikroregulací musí člověk taky vyzkoušet. Nevím, jestli jsem kdy měl pohodlnější hodinky. Libi se mi tvoje hodinkova cesta, Pepo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 23 minutami, Kid_A napsal: Libi se mi tvoje hodinkova cesta, Pepo! Jirko díky A teď ty Geophysic True Second v prodejní sekci… to by byla taky lahůdka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 17 minutami, collie napsal: Jirko díky A teď ty Geophysic True Second v prodejní sekci… to by byla taky lahůdka Koukal jsem na ne. Hodinarska lahudla za cenu dojerasovanych datejustu. Zvlastni casy:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Ještě předevčírem jsem si myslel, že už sem nidy nikdo nic nedá. A stačilo, abych tady včera nebyl ..... Ten modrý lak jsem naživo nikdy neviděl, ale musí to být paráda! Po delší době jsem se teď podíval na ty Geophysic a JLC s tímto strojkem za 160, prostě paráda. Kdybych neměl to co mám, šel bych do nich. Ale protože mám, co mám, tak dneska klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se